>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typki by V3gas

v3gas 5

v3gas

Użytkownik
Witam!
W temacie, jak nie trudno przewidzieć, będę podawał moje typki. Moje przewidywania zazwyczaj będę popierał krótszą lub dłuższą analizą. Czasami pojawi się jakiś suchar. Statystyki będą pojawiać się regularnie. Cel? Oczywisty. W razie wątpliwości i innych spraw proszę walić na privka, żeby nie zaśmiecać tematu. Zaczynamy.

Kilka razy w ostatnich dniach udało mi się przeczytać lub usłyszeć, że Niemcy za wyjątkiem pierwszego meczu z Portugalią grają słabo. Po wysokiej wygranej przyszedł remis z Ghaną i minimalne zwycięstwo z USA. Potem wielka niespodzianka z Algierią , bo jak inaczej można nazwać fakt, że Niemcy dopiero po dogrywce wywalczyli sobie awans do ćwierćfinału. Moim zdaniem Ghana i Algieria swoją rewelacyjną grą zaskoczyły nas wszystkich. Mam wrażenie, że nasi zachodni sąsiedzi troszkę zlekceważyli sobie przeciwników. Patrząc na formę Niemców w tym turnieju trzeba wziąć pod uwagę mecze z rywalami z wyższej półki. Myślę, że właśnie tam drużyna Loewa pokazała całą swoją klasę. Konfrontacja z Portugalią? Deklasacja rywala. Mecz z Francją? Gol w początkowej fazie meczu a potem pełna kontrola wydarzeń na boisku. Może mecz nie był z tego powodu taki jakiego się spodziewaliśmy, ale wyszło tutaj pełne wyrachowanie i doświadczenie Niemców.
Brazylia? Szczerze mówiąc myślałem, że gospodarze z taka grą pożegnają się z turniejem już z Chile, a potem z Kolumbią. Fakt faktem ostatni mecz zagrali już o niebo lepiej, ale co z tego jak ze składu wypadł Neymar? Z napastników pozostał bezproduktywny Fred oraz Jo. Totalna ofensywna impotencja. Do tego wszystkiego brak Thiago Silvy. Stawiam na Niemców.
Brazylia - Niemcy ⚽✅ 1:7
Który zespół awansuje do następnej rundy?
Typ:
Niemcy
Kurs: 1.95
Stawka: 100j.
E.W: 95j.
Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +5
v3gas 5

v3gas

Użytkownik
Stawiam tutaj na Holandię. Argentyna bez di Marii. Nie jest to może kluczowy zawodnik swojej reprezentacji, ale jego nieobecność będzie napewno zauważalna. Moim zdaniem najsłabsza drużyna z całej czwórki, która pozostała w turnieju. Grę w półfinale zawdzięczają stosunkowo łatwej drodze do miejsca w którym się obecnie znajdują oraz indywidualnością. Dziś jak wspomniałem jednej z nich zabraknie. Stawiając tutaj na awans Holandii patrze przez pryzmat całego turnieju, więc nie dam się zniechęcić ostatnim słabszym występem przeciwko Kostaryce. Holandia sprawia wrażenie solidniejszej i bardziej poukładanej drużyny. Do tego dochodzi van Gaal na ławce trenerskiej. Dla mnie europejski finał.

Holandia- Argentyna ⚽⛔ 0:0 (k. 2-4)
Który zespół awansuje do następnej rundy?
Typ: Holandia
Kurs: 2.15
Stawka: 95j.
E.W: 109,25j.
Betsson

v3gas 5

v3gas

Użytkownik
Spodziewałem się europejskiego finału. Jednak Oranje mnie zawiedli. Przegrali konkurs rzutów karnych i będą zmuszeni grać o trzecie miejsce. Postanowiłem, że konfrontacji Brazylii z Holandią nie będę ruszać. Tam może zdarzyć się dosłownie wszystko. Jak zareaguje Brazylia? Podniesie się po takiej porażce? Zadziała sportowa złość i chęć rehabilitacji? Może są tak rozbici psychicznie, że nic i nikt nie da rady podnieść ich z kolan. W finale natomiast stawiam konsekwentnie na Niemców, którzy po prostu w przekroju całego turnieju prezentuję się o wiele lepiej od Argentyńczyków. Mając tak klasowych piłkarzy Argentyna w ofensywie nie pokazała dotąd kompletnie nic. Nie spodziewam się tutaj w żadnym wypadku jakiegoś pogromu. Nie wykluczam dogrywki. Niemcy to nie Holandia i będą sobie stwarzać sytuacje bramkowe. Tak zachowawcza postawa Argentyny jak w meczu z Holandią nie będzie skuteczna bronią na Niemców. Niemiecki czołg konsekwentnie zmierza po triumf w tym turnieju.

Niemcy- Argentyna ⚽
Zwycięzca turnieju?
Typ: Niemcy
Kurs: 1.65
E.W: 65j.
Betsson

v3gas 5

v3gas

Użytkownik
Tutaj małe ako na dziś i jutro. Zwycięstwo Halep powinno być formalnością przy jej obecnej formie. Rywalka kilka klas słabsza i do tego własna publika.
Francja po bardzo dobrej postawie w fazie grupowej jutro zmierzy się z Belgią, która stanie jej na drodze do Final Six. Nie można lekceważyć Belgów, ale szala zwycięstwa moim zdaniem przechyli się na korzyść Francuzów. Mieli oni trudniejszą grupę jeśli brać pod uwagę klasę przeciwników. Belgowie niejednokrotnie pokazali podczas meczu spadki koncentracji i dłuższe przestoje. Myślę, że to i poziom gry Francuzów zaważy na wyniku jutrzejszego pojedynku. Czyste zwycięstwo Trójkolorowych bez żadnych handicapów, bo jednak nie można wykluczyć tutaj TB.
Do tego Bate Borisov, które u siebie nie zwykło tracić punktów z takim rywalem. Bilans 16:3 u siebie mówi wszystko. Torpedo ostatnio dobrze punktuje, ale raczej są to zdobycze z przeciwnikami z dołu tabeli. Tutaj przyznam, że idę trochę na czuja bo nie miałem okazji oglądać Bate ostatnim czasy. Typ poparty przede wszystkim na statystykach.
BATE Borisov - Torpedo Zhodino ⚽
Belgia - Francja :siata:
Simona Halep - Aleksandra Krunic ????
Typ: Bate + Francja + Halep
Kurs: 1.86
E.W: 86j.
Betsson

Do góry Bottom