Reaktywacja tematu
Jako że nie szło mi zbyt dobrze przez ostatni czas zrobiłem sobie przerwę.
Od kilku dni znowu wróciłem do grania meczy, tak więc i wracam do prowadzenia tematu.
Na kącie ma w zaokrągleniu 100 zł. Wprowadzam jedną małą zmianę gram uważniej i trzymam się zasad a zresztą co ja będę pisał, zobaczymy czy moje nowe zasady wprowadzą poprawę w grze. Jedną nową rzeczą jest jeszcze że bedę grał na 2 sposoby. 1 to granie systemami które poznałem i dowiedziałem się o co w nich chodzi. 2 sposób to normalna osobna gra, statystyki będę prowadził osobno. Gdy zakącze jakiś system podsumuję go natomiast, normalne kupony bez żadnego określonego systemu będę podsumowywał pod koniec każdego miesiąca.
System 1
Cel: Podwojenie budżetu w jak najkrótszym czasie
Budżet 10 zł
Pierwszy system jakim będę grał to system obstawiania kuponów z kursem około 1.25. budżet podzielę na 2 części. 1 część to 15% budżetu natomiast 2 część to 85 % . Najpierw gram za 1 część a jeśli kupon nie wejdzie to za 2 część . Jeśli trafie kupon za 15% to wygraną dodaje to budżetu, i nowu dziele go na 2 części. Natomiast jeśli 2 razy pod rząd nie wejdą kupony to wychodzę na 0, tracę cały przeznaczony budżet.
Pierwsze typy podam wkrótce.