>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typerskie rewolucje

F 0

fanxtar

Użytkownik
Witam wszystkich typerów!

Długo zbierałem się do założenia własnego tematu z typami ale oto jest ????

Na dzień dobry:

Kiki Bertens - Angelique Kerber 2 - 1,18 krecz/zwrot
Kerber zdaje się powoli wracać do życia po zwycięstwie w AO. Tutaj dostaje dużo słabszą przeciwniczkę, a punkty do rankingu przecież zbierać trzeba.
Naomi Osaka - Timea Babos (Babos &gt; 0,5 seta) - 1,25 ✅
Jeśli Timea była w stanie odprawić z kwitkiem dobrze grającą Pliskovą, to tym bardziej powinna wygrać przynajmniej seta z Naomi.
Coco Vandeweghe - Monica Niculescu (Coco &gt; 0,5 seta) - 1,25 ⛔ // Coco powinna kreczować, bo ewidentnie miała jakiś problem ze stopą. Drugi set ewidentnie na dogranie i zgarnięcie pieniążków za udział... Cóż, bywa i tak.
Rumunka dostała w 1/32 praktycznie wolny los do 1/16, a i tak straciła seta z beznadziejną Peng. Dlatego Coco, która gra tutaj naprawdę fajny tenis również powinna wygrać przynajmniej jednego seta.
Johanna Konta - Elena Vesnina (Konta &gt; 0,5 seta) - 1,25 ✅
Konta zarówno w IW, jak i tutaj, gra fajny, równy tenis. Da się to oglądać, co w damskim tenisie nie jest regułą. U Eleny zawsze drażnił mnie taki sobie serwis (już w deblu z Makarovą bez oglądania meczu można było zgadnąć, w których gemach serwuje Vesnina). Set dla Konty jak najbardziej do udźwignięcia.
AKO: 2,3
Bukmacher: Totolotek
- mam u nich rangę VIP Platinium (+7% do każdego zakładu)
Stawka: 475 ⛔
EW: 1042,39

F 0

fanxtar

Użytkownik
Jak to mówią - pierwsze śliwki robaczywki. Dzisiaj atakujemy faworytów w tenisie:
Agnieszka Radwańska - Timea Bacsinszky 1 - 1,35
Oglądałem kilka meczów Timei w IW i tutaj w Miami i jest to generalnie przebijanie w pół kortu, bez jakichś technicznych fajerwerków. Aga powinna drewnianą Szwajcarkę elegancko rozprowadzić po korcie.
Heather Watson - Simona Halep 2 - 1,25
Brytyjka zaliczyła spory progres ostatnimi czasy ale na Simonę to i tak za mało. Oglądałem mecz Heather z Wickmayer i gdyby Belgijka była bardziej konkretna pod koniec 2. seta, to Watson by już w turnieju nie było.
Roberto Bautista Agut - Jo Wilfried Tsonga 2 - 1,4
Hiszpanie dostają w Miami wciery aż miło. Przed chwilą odpadł Ferrer, a dzisiaj po południu powinien odpaść kolejny. Tsonga w nienajgorszej formie, w IW powalczył z Djokiem (odpadł po dwóch TB), kiedy Bautista dostał oklep od Feliciano.
AKO: 2,36
Bukmacher: Totolotek
Stawka: 200
EW: 448,4

Do góry Bottom