>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typ strzal, bez gola

forin 450

forin

Użytkownik
Co myślicie o graniu: jaką metodą zostanie zdobyta następna bramka, ja pomyślałem, że można grać razem strzał i że nie będzie gola w meczu. np kurs wziąłem teraz z meczu Benfici kurs na strzał 1.5 bez gola 10.00 co daje nam kurs 1.3 jeśli mamy sto złotych gramy 87zł na strzał kurs 1.5 i 13zł na kurs 10.00 bez gola. Jeżeli 4 razy gol nie padnie z karnego, z główki lub samobójczy, a 1 raz padnie inaczej niż strzał to jesteśmy 20zł na plusie. Kursy wziąłem z bwin. Teraz widzę, że Real wygrywa 4-0 i wszystkie bramki padły po strzałach.

alowy 5

alowy

Użytkownik
ok, przyjmijmy że padł ten gol w 20 minucie z główki czyli jesteś do tyłu 100zł (87 + 13). W tym momencie kursy będą pewnie wyglądać następująco: gol ze strzału 1,5 a bez gola 8. Grasz dalej progresją czy po prostu dalej tą samą stawką? Jeśli tą samą to nie wróżę przyszłości. Jeśli natomiast progresją to też prędzej czy później ostro polegniesz. Chyba że masz jakiś plan awaryjny.

M 0

matashow

Użytkownik
Co myślicie o graniu: jaką metodą zostanie zdobyta następna bramka, ja pomyślałem, że można grać razem strzał i że nie będzie gola w meczu. np kurs wziąłem teraz z meczu Benfici kurs na strzał 1.5 bez gola 10.00 co daje nam kurs 1.3 jeśli mamy sto złotych gramy 87zł na strzał kurs 1.5 i 13zł na kurs 10.00 bez gola. Jeżeli 4 razy gol nie padnie z karnego, z główki lub samobójczy, a 1 raz padnie inaczej niż strzał to jesteśmy 20zł na plusie. Kursy wziąłem z bwin. Teraz widzę, że Real wygrywa 4-0 i wszystkie bramki padły po strzałach.
Wstaw brakujące litery.

....ujnia z grzybnią.

Tak jak pisali koledzy wyżej.

Do góry Bottom