>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typ + krótka analiza piłka nozna//siatkówka//hokej//koszykówka

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
1#
Siatkówka, Polska, Orlen Liga
Wrocław - Sopot
poniżej 177.5 pkt
kurs:1.90
bet365
Wynik:177 pkt✅✅

Mecz nr 4 i myślę że ostatni.Gospodynie bardzo dobry mecz wczorajszego dnia.Wręcz wychodziło wszystko, a Sopociankom prawie nic. Środek kompletnie wyłączony tylko 1pkt Hill na cały mecz to bardzo słabo i presja tez będzie nad nimi ciążyła bo obrona mistrzowskiego tytułu bardzo się oddaliła.

2#
Liga Mistrzów
Chelsea - PSG
1
kurs:1.80
bet365
Wynik:two:0✅✅

Szanse na to że wygra Chelsea są bardzo duże, lecz awans może być już ciężko.PSG już raz przegrało na wyjeździe z Benficą 2:1 i to może być światełkiem w tunelu dla graczy Chelsea.

Przewidywane składy:
Chelsea: Cech – Azpilicueta, Cahill, Terry, Ivanovic – David Luiz, Lampard, Hazard, Oscar, Willian - Torres

PSG: Sirigu – Maxwell, Thiago Silva, Alex, Jallet – Motta, Matuidi, Verratti – Lavezzi, Cavani, Pastore

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
3#
Hokej na Lodzie, USA, NHL
NY Islanders - Ottawa Senators
powyżej 5.5 bramek
kurs:1.83
bet365
Wynik:5⛔

Ostatni mecz gospodarzy przed własnymi kibicami w tym sezonie, więc będą chcieli za wszelką cenę wygrać.Lecz goście ostatnio w dobrej dyspozycji. Gra ofensywna obu drużyn wygląda dobrze. Na ostatnie 10 spotkań u siebie gospodarze 8 razy pokrywali ten over, a goście na 10 spotkań 5 razy. Też ostatnie mecze między tymi drużynami obfitowały w bramki gdzie na 5 spotkań miedzy tymi drużynami 4 razy padało 6 lub więcej bramek.

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
4#
Siatkówka, Rosja, 1 liga
Ugra - Jarosław
poniżej 183.5 pkt
kurs:1.75
bet365
Wyniki:206 pkt????

Gospodarze w dobrej formie ostatnie 10 spotkań u siebie 7 z nich wygrali.Goście kompletnie sobie nie radzą na wyjazdach i linia ta jest bardzo kusząca do grania bo myślę że więcej niż jeden set goście nie ugrają.

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
5#
Bayern - Manch. Utd
kto więcej zółtych kartek Manch. Utd
kurs:1.85
StS
Wynik:eek:ne:2✅✅

Fajny kurs wystawił StS na to że Manchester dostanie więcej kartek.Nie ma co tu analizować liczę że Bayern przejmie kontrole nad meczem i goście będą musieli się ratować faulem.Jest też inna możliwośc gdzie Manchester strzeli gola, będą się bronic i grać na czas gdzie sędzia będzie mógł dać żółtą kartkę.

Przewidywane składy:
Bayern: Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm, T. Kroos - Robben, M. Götze, Ribery - T. Müller

Man Utd: de Gea - P. Jones, Ferdinand, Vidic, Evra - D. Fletcher, Carrick - Valencia, Rooney, Kagawa - Welbeck

sędzia: Jonas Eriksson (Szwecja)

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
6#
Koszykówka, USA, NBA
Toronto - Philadelphia
powyżej 206.5 pkt
bet365
Wynik:239 pkt ✅✅

Gospodarze zmierzą się z najgorszą drużyną w ostatnich tygodniach gdzie dla nich pojęcie obrona nie ma w słowniku.Myślę że mecz będzie luźny i zobaczymy sporą liczbę punktów.Toronto ostatnio w dobrej formie strzeleckiej ,3 ostatnie spotkania kończyli zdobyczami powyżej 100 punktów grając z lepszymi przeciwnikami.Też mogą czuć głód gry po 3 dniach przerwy.

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
7#
Liga Europejska
Juventus Turyn - Lyon
kto więcej zółtych kartek Lyon
kurs:1.60
STS
Wynik:two:2????

Mecz gdzie Juventus powinien mieć przewagę i kontrolować mecz co za tym idzie Lyon zmuszony do obrony będzie faulował.Juventus w tym sezonie na 5 spotkań u siebie ani razu nie dostali więcej kartek od przeciwników tylko raz mieli po tyle samo, a 4-krtonie
goście dostawali więcej kartek.

Przewidywane składy

Juventus (3-5-2): Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Isla, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah - Tevez, Osvaldo

Olympique Lyon (4-3-1-2): Lopes - Tolisso, Bisevac, Umtiti, Bedimo - Ferri, Gonalons, Mvuemba - Malbranque - Gomis, Lacazette

Sędzia główny: Alberto Undiano Mallenco (Hiszpania)

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
8#
Koszykówka, USA, NBA
Toronto - NY Knicks
powyżej 192.5 pkt
kurs:1.83
bet365
Wynik:208 pkt✅✅

Kolejny raz biorę over w spotkaniu graczy z Toronto którzy są nadal w dobrej formie strzeleckiej.W ostatnim spotkaniu między tymi drużynami padł wyniki 115:100 gdzie linia była podobnie ustawiona więc myślę że mecz skończy się podobnym wynikiem.

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
9#
Siatkówka, Polska, Plus Liga
Kędzierzyn - Rzeszów
Rzeszów wygra 3:0
kurs:6.50
bet365
Wynik:3:1⛔

Czwarty mecz półfinałowy i stawiam na zwycięstwo Rzeszowian bez straty sety.Typ może trochę ryzykowny, ale fajny kurs. Sądzę że przesądzi 1 set jeśli resovia wygra druzyna zaksy będą mieli poważny problem i nie wiadomo co będzie się działo w głowach gospodarzy choć już teraz mogą być podłamani prowadząc 2:0 i 12:8 przegrali mecz.Przypomina mi się rywalizacja tych drużyn gdzie w sezonie 2009/2010 zaksa prowadziła 2:0 w całej rywlaizacji i w 3 spotkaniu 2:0 i 23:17 ,przegrali całą rywalizacje 3:2.Być może znów obejrzymy taki obrót sprawy.

10#
Siatkówka, Włochy, 1 liga
Piacenza - Perugia
poniżej 181.5 pkt
kurs:1.92
William Hill
Wynik:201 pkt⛔

Bardzo przyjemna linia wystawiona prze bukmachera.Piacenza w ostatnich 25 spotkań u siebie tylko raz grała tie-break więc myślę że można się pokusić o zagranie tego.

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
11#
Koszykówka, USA, NBA
Charlotte Bobcats - Philadelphia 76ers
powyżej 207.5 pkt
kurs:1.98
Stawka:150 zł
Możliwa wygrana:297 zł✅
bet365
Wynik:216 pkt✅✅

Nie ma co tu pisać o gościach którzy tankują i o obronie nie mają zielonego pojęcia.Gospodarze walczą o 6 lokatę z Washington muszą to wygrać i nie powinni mieć z tym problemów zarazem myślę że padnie znów większa liczba punktów.

12#
Hokej na Lodzie, USA, NHL
Ottawa - Toronto
powyżej 5.5 bramek
Stawka:150 zł⛔
Możliwa wygrana:270 zł
bet365
Wynik:1⛔

Dzisiejszy mecz bez znaczenia dla obu kanadyjskich ekip, lecz gospodarze będą się chcieli pożegnać z kibicami i zrewanżować za 3 ostatnie porażki z graczami z Toronto. Myślę więc że gracze podejdą na luzie do tego spotkania i padnie spora liczba bramek.

szeregowytyper 0

szeregowytyper

Użytkownik
13#
Siatkówka, Polska, Plus Liga
Rzeszów-Kędzierzyn
Rzeszów wygra 3-0
kurs:2.87
Stawka:125 zł
Możliwa wygrana:358.75 zł
bet365
Wynik:
Mecz ostatni nr 5 walki o finał.Faworytem jest resovia i idę po raz kolejny w stronę drużyny z Rzeszowa. Myślę że pierwszy set będzie decydujący i jeśli gospodarze wygrają go spokojnie to wygrają gładko do 0.

Do góry Bottom