>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Typ 12

bobson_mag 0

bobson_mag

Użytkownik
Witam.

Proszę o opinie na temat progresji na typ 12. Na kupon wybieramy 4 spotkania po kursie około 1,3 i mamy kurs ok.3. Jeśli ktoś ma już doświadczenie w tego typu typowaniu proszę o wypowiedź.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Wg mnie granie progresją takich typów jest niezbyt nieopłacalne.
Kursy po 1,3 będą tylko na takie spotkania gdzie szansę są wyrównane. A w takich meczach często pada remis. Starczy że tylko w jednym z naszych postawionych 4 i mamy po kuponie.
Moim zdaniem system ten nie przejdzie, a zysków to z niego bym się wcale nie spodziewał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bobson_mag 0

bobson_mag

Użytkownik
Chciałbym żebyś się mylił,ale to co napisałeś wygląda rozsądnie. Od dziś zaczynam go testować. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Gram za grosze także sie nie przejmuje jeśli okaże się fatalny.
Jest jeszcze możliwość wybierania takich spotkań, które według bukmachera są wyrównane, ale występują w ligach o małym procencie remisów. Wyszukać spotkania w ligach gdzie remisy to 20-25%.Remis co czwarty także myślę ,że wtedy co jakiś czas mogło by siadać. A przy stosowaniu progresji czy ciągu Fibonacciego wyszlibyśmy na plus.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Tak, tylko że w takich ligach gdzie współczynnik remisów jest mały, to bukmacher nie wystawi kursów ok 1,3 na typ 12.
Najlepiej przetestuj swój system na sucho. Jeśli osiągniesz zysk to warto pomyśleć o graniu go już za pieniądze.
Ja mimo to nadal nie za bardzo jestem przekonany do tego systemu ;).
Nie mniej życzę powodzenia i sukcesu :]

A 52

androlo

Użytkownik
ok
kazdy sposob jest ok

ja wczoraj tak wziolem oczywiscie betfair

mecz bolton- arsenal

5 minut do konca 2-2 arsenal gra w dziesiatke

mysle sobie wezme arsenal ze wygra

25 euro do wyjecia 10 euro strata

90 minuta plus doliczony czas

gol!!!!!

patrze a to bramka samobojcza

!!!!!!!!!!

:-D

bociek 0

bociek

Użytkownik
Co do twojego systemu to myśle nad tym samym ALE lepiej by było obstwiać takie spotkania w których są tylko 2 możliwości tzn 1 lub 2 (bez remisów) jest to oczywiście tenis gdzie przy kursie 1,3 druga drużyna ma kurs ponad 3

Myśle, że to korzystniejsze rozwiązanie. ????

bobson_mag 0

bobson_mag

Użytkownik
Takie kursy na tenis zdarzają się na początku turnieju gdzie dużo lepsi grają ze słabszymi. później te kursy staja sie coraz bardziej wyrównane. Stawiając na tenis musisz czekać na odpowiedni dzień(turniej), a stawiając na piłkę możesz to robić codziennie (nawet do dwóch
razy).

bociek 0

bociek

Użytkownik
Eee chyba przesadzasz. Zawsze z tenisa idzie wyrwać te 3 spotkania po kursie 1,2 - 1,3 ???? Zresztą ja teraz mam ten system w fazie prób i sam sie przekonasz (zapraszam do mojego tematu z typami za klika dni).

bobson_mag 0

bobson_mag

Użytkownik
Ej a co mylisz o tym żeby te 4 spotkania wsadzić do rozpisu 3 z 4. Już dwa kupony mi nie siadły przez jeden mecz. A tak odzyskam w razie czego połowę wkładu. a jeśli nie trafię to po prostu będę zwiększał liczbę polskich złotych na jeden blok.Po prostu progresja na rozpis.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ej a co mylisz o tym żeby te 4 spotkania wsadzić do rozpisu 3 z 4. Już dwa kupony mi nie siadły przez jeden mecz. A tak odzyskam w razie czego połowę wkładu. a jeśli nie trafię to po prostu będę zwiększał liczbę polskich złotych na jeden blok.Po prostu progresja na rozpis.
Zamiast grać 4 spotkania z kursami po 1.3 w systemie 3z4 za 4 j. po to aby odzyskać 1/2 wkładu - zagraj to tak jak przedstawiłem w opisie metody:

&quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot; II wersja

http://forum.bukmacherskie.com/f18/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-c-d-80865.html

bo wtedy mając 1 błąd wśród 4 typów dwudrogowych i też grając za 4 j. ale na 4 kuponach AKO - będziesz miał zysk a nie tylko odzysk połowy wkładu.

Do góry Bottom