>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tymczasowa blokada konta po zleceniu wypłaty.

D 0

djaxx

Użytkownik
Witam.
Jestem użytkownikiem buka bwin od 6 moze 7lat.W ostatnią niedzele bo dobrym tygodniu około godziny 23 zleciłem wypłate pewnej sumy pieniędzy jak zawsz na moją Visę.Na koncie bwin zostawiłem troche kasy na dalszą grę.Po jakimś czasie dostałem automatycznie utworzonego maila że moje zlecenie czeka na potwierdzenie.W poniedziałek próbując zalogować się na konto bwin moim oczą ukazuje się powiadomienie:&quot;Tymczasowa blokada konta.Przykro nam, ale Twoje konto zostało zablokowane i nie będziesz mógł się zalogować.W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta.&quot;Odrazu zadzwoniłem na polski support a tam pani powiedziała że ona nie wie dlaczego moje konto jest zablokowane ale temat jest nadany do odpowiedniego działu.Po jakimś czasie postanowiłem napisać emaila na Polski support a na następny dzień jeszcze na Angielski.Dziś jest środa i zero odpowiedzi.Miałem kiedyś z nimi problem jak czekałem na moją kase koło 3-4 tygodni ale to co teraz mnie spotkało jest dla mnie totalnie nie wytłumaczalne.Zablokować konto po zleceniu wypłaty?Czy jest ktoś kto ma jakis pomysł lub podobny problem?Może ktoś wie jak mi pomóc?Z góry dzięki.

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Spoko.nie martw sie.mialem podobnie,ale nie zostawilem sobie nic na gre,po wyplacie wiekszej zablokowali mi konto,bez podania przyczyny. Na wyplate czekalem 5 dni,ba odblokowanie konta 2,5 - 3 tyg. Argumentowali to problemami technicznymi

D 243

_danonek_

Użytkownik
też tak raz miałem, zablokowali konto po zleceniu wypłaty, ale pieniądze przesłali jednak. Musisz to wytłumaczyć z nimi. U mnie powód był taki, że parę lat wcześniej założyłem konto na którym jednak nikt nie grałem i nawet o tym nie pamiętałem.

P 0

pilarulg

Użytkownik
Witam. ja mam następujący problem. Na bwinie gram już sporo. Raczej mocze niż wygrywam. Nigdy do tej pory nie miałem jednak problemów z wyplata pieniędzy.
Nie wiadomo z jakiego powodu około dwóch tygodni temu przy próbie wypłaty pojawił się komunikat, ze wymagana jest weryfikacja tożsamości. Weryfikowałem tożsamość już jakis czas temu i nie było żadnych problemów. Więc teraz codziennie wysyłam im skan dowodu osobistego, napisałem maila i cały czas cisza. Czy ktoś z was ma podobny problem lub tez czy o czymś takim słyszał. Wpłacać moge oczywiście cały czas, jednak wisi blokada wypłacania. Szczerze mowiac zaczyna juz mnie to irytować. Przez te dwa tygodnie udalo mi sie trochę kasy wygrać, tylko zastanawiam się po co gram skoro i tak wypłacić nie mogę. Pozdrawiam

P 0

pilarulg

Użytkownik
Pisałem maila dwa tygodnie temu. jedynie co odpowiedzieli to, ze sprawdzenie tożsamości jest sprawdzane chronologicznie i mam być cierpliwy.
Tylko, ze juz ten proces robili jakiś czas temu i nie bylo nigdy problemu by wplacić i wypłacić ze i do skrilla (MB).

P 0

pilarulg

Użytkownik
Nie. wplacam i wyplacam tylko MB. Trwa po prostu weryfikowanie tozsamości już drugi tydzień, mimo, ze już dawno temu weryfikowali pozytywnie.

Do góry Bottom