Ekwador –
Francja @1.66 S: 100 EW: 166
BiH – Iran under 2.5 @1.75 S: 100 EW: 175
Szwajcaria +
Argentyna @2.08 S: 100 EW: 208
Podliczenia na koniec miesiąca i w połowie.
Nacional Asuncion –
Guarani Asuncion @2.00 S: 100 EW: 200
Analiza: gospodarze od 6 spotkań nie potrafią zwyciężyć, natomiast drużyna gości w ostatnich 7 spotkaniach tylko raz zremisowała, a aż 6 razy wygrała. Ostatnie 3 spotkania to co prawda 2 zwycięstwa Nacionalu i jeden remis, ale w tej chwili Guarani wydaje się być o wiele lepszą drużyną.
Portugalia –
Ghana DNB @2.37 S: 100 EW: 237
Oglądałem 1 mecz Portugalczyków oraz skrót drugiego spotkania i prezentowali się słabo. Ghanę widziałem w spotkaniu z Niemcami i byłem pod wrażeniem ich gry. Na tym mundialu żadna afrykańska drużyna nie grała tak jak oni.
Portugalia nie ma przy nich najmniejszych szans z taką grą, ja jednak zabezpieczam się jeszcze opcją DNB.
USA –
Niemcy 2 over 2.5 gola @2.37 S: 100 EW: 237
W meczach Niemiec padło do tej pory 8 goli, po 4 w każdym spotkaniu. Grają fajną piłkę, dla mnie są nawet jednym z faworytów do wygranej. Z Ghaną stworzyli piękne widowisko. Wygrać muszą, overek też powinni pokryć.
Korea –
Belgia @1.75 S: 100 EW: 175
Belgia nie gra pięknie, ale wygrywają. Korea jest słaba, z Rosją szczęśliwie zremisowali, z Algierią już przegrali 2 bramkami. Stawiam na pewna wygraną Belgii.
PK-35 -
FC KooTeePee DNB @1.61 S: 50 EW: 80.50
Goście w tym sezonie jeszcze nie przegrali, a rozegrali już 10 meczy. Gospodarze zajmują 2 miejsce, ale z zespołami z górnej części tabeli nie idzie im najlepiej. Gram z zabezpieczeniem na FC-KTP.