>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Tylko single i duble by witold197

W 9

witold197

Użytkownik
Witam
Rozpoczynam swój temat mam nadzieję, że znajdziecie w nim dużo dobrych typów, które pozwolą zarobić bo to przeważnie się w to bawimy. Każdy kupon, a będą to zazwyczaj single (min. kurs 1,5) lub duble będzie przemyślany i podparty wieloma statystykami a także własną wiedzą. Myślę, że codziennie coś tu się znajdzie z praktycznie każdej dyscypliny, czasami z jakąś analizą czasami bez. Tak więc życzę sobie i wszystkim powodzenia.
Zaczynamy od MLB:

Texas Rangers - Boston Red Sox
4:0
Typ: 2
Kurs: 2,25
Bukmacher: Tobet
Stawka:
100zł

W 9

witold197

Użytkownik
Tenis, kwalifikacje US Open 2 runda
Jan-Lennard Struff - Augustin Gensse 2:6 3:6
Kurs: 1,45

Grega Zemlja - Peter Luczak 6:1 6:4
Typ: 1
Kurs: 1,40

Łączny kurs: 2,03
Bukmacher:
Tobet
Stawka: 200zł

W 9

witold197

Użytkownik
Siatkówka plażowa, Haga
Kadijk R. - Mooren (NED) - Y. Huang - Yue Y. (CHN) 2-1 (19:21 21:19 15:9)
Kurs: 2,00
Stawka: 50zł

Mecz o 10. Chinki kompletnie bez formy w ostatnich turniejach przegrywały z dużo niżej notowanymi rywalkami. Holenderki łatwo przebrnęły eliminacje, jest to doświadczona para, rok temu 9 miejsce u siebie w Hadze. To tak po krótce bo czasu do meczu mało.

W 9

witold197

Użytkownik
Siatkówka plażowa, Haga
Gielen - Mouha (BEL) - Montagnolli - Hansel (AUT) 2-0 (21:17 21:19)
Kurs: 1,80
Mecz o 13. Zaryzykuję na Belgijki, które grają od tego roku w Tourze, radzą sobie bardzo przyzwoicie. Początek może niezbyt udany, ale wiadomo trzeba było jakoś wejść w cykl, potem już z każdym turniejem co raz lepiej. Ostatnie dwie imprezy to 5 (Mistrzostwa Europy) i 9 miejsce w Aland. Austriaczki to wicemistrzynie Europy, jednak te drugie miejsce na tej imprezie to najlepsze tegoroczne zawody, ogólnie tego sezonu nie mogą zaliczyć do udanych. Kolejne zawody w Aland to już powrót to tegorocznej formy czyli 15 miejsce. Stawka nie za duża bo to nie faza turnieju, gdzie można szaleć ze stawkami, ale typ wydaje się być kuszący.

W 9

witold197

Użytkownik
Tenis, kwalifikacje US Open 2 runda
Charles-Antoine Brezac - Vasek Pospisil 1:6 5:7
Kurs: 1,35

Bastian Knittel - Laurynas Grigelis 1:6 6:7
Kurs: 1,37
Łączny kurs: 1,85
Stawka: 100zł

W 9

witold197

Użytkownik
Siatkówka plażowa, Haga
Nicolai - Lupo (ITA) - Gibb - Rosenthal (USA) 1-2 (25-23, 16-21, 9-15)
Kurs: 1,95
Stawka: 75zł

Mecz o 19. Tym razem spotkanie pary Włoskiej i Amerykańskiej. Włosi sezon średni dobre występy przeplatają słabszymi, widać było już w ich dzisiejszym spotkaniu przeciwko Holendrom, że brakuje im trochę do optymalnej formy. Ostatnio dopiero 25 miejsce na Mistrzostwach Europy następnie w Aland trochę się odkuli i zajęli 7 miejsce, jak widać forma nierówna. Para Amerykańska to bardzo doświadczona para od wielu lat w czołówce, ten sezon przyzwoity, ostatnie 2 turnieje mocno nie udane, dlatego liczę, że jest to ten turniej gdzie pokażą swoją klasę. Pierwsze spotkanie pewnie wygrane. Tak więc stawiam zdecydowanie na parę Gibb-Rosenthal.

W 9

witold197

Użytkownik
Siatkówka plażowa, Haga
Fuerbringer - Lucena (USA) - Gibb - Rosenthal (USA) 0-2 (12:21 16:21)
Typ:2
Kurs: 2,50

Mecz o 18 więc krótko. Kusi mnie ten mecz od momentu, gdy zobaczyłem że obie pary się spotkają. Fuerbringer - Lucena grają w tym roku mało nieregularnie, z formą bywa różnie raz lepiej raz gorzej. Rywale grywają sporo, dwa ostatnie turnieje nieudane, więc liczę na przełamanie. Obie pary na zbliżonym poziomie czysto sportowym. Jak ktoś ma w ofercie polecam zdecydowanie handi na parę Gibb-Rosenthal.

Otrzymane punkty reputacji: +2
W 9

witold197

Użytkownik
Siatkówka plażowa, Haga
Talita - Antonelli (BRA) - Xue - Zhang Xi (CHN) 2-0 (21:11 21:10) Typ: 1
Kurs: 2,15

Mecz o 11. Nie da się ukryć, iż ciężkie spotkanie, obie pary to ścisłe TOP damskiej siatkówki plażowej. Według mnie Brazylijki prezentują się w tym turnieju ciut lepiej, ostatnio miały pecha 2 turnieje i 2 porażki w meczach o 3 miejsce, poprzednio 3 miejsce zajęły w Starych Jabłonkach gdzie pokonały właśnie Chinki, zwyciężczynie ostatniego turnieju w Aland. Jak wspomniałem ciężki mecz i typ, jednak warto zaryzykować na Brazylijki, które rok temu wygrały właśnie w Hadze i myślę, że podium jest w ich zasięgu.
edit. Takiego pogromu to się nie spodziewałem!!

W 9

witold197

Użytkownik
PODSUMOWANIE PIERWSZEGO TYGODNIA
( 22.08.2011r. - 28.08.2011r. )

Ilość podany typów: 18
Trafione typy: 13
Nietrafione typy: 5
Skuteczność: 72%
Ilość podanych kuponów: 16
Trafione kupony: 11
Nietrafione kupony: 5
Skuteczność: 69%
Zainwestowane: 1450zł
Wygrane: 2043zł
Zysk/strata: ✅ 593zł
Yield: ✅ 40,9%

SZCZEGÓŁOWE STATYSTYKI DOTYCZĄCE DANYCH DYSCYPLIN
⚽ Piłka nożna:
- Podane: 1
- Trafione: 1
- Skureczność: 100%
:baseball: MLB
- Podane: 4
- Trafione: 1
- Skureczność: 25%
???? Tenis
- Podane: 8
- Trafione: 6
- Skureczność: 75%
:siata: Siatkówka plażowa
- Podane: 5
- Trafione: 5
- Skureczność: 100%

W 9

witold197

Użytkownik
Dokładnie oby tak dalej. Zobaczymy jak będzie ;)
Tenis, US Open, 1 runda mężczyzn
Kei Nishikori - Flavio Cipolla zwrot
Kurs: 1,22
--&gt; 1,00
Michael Llodra - Victor Hanescu 6:2 4:6 4:6 6:3 6:2
Kurs: 1,40
Łączny kurs: 1,71 --&gt; 1,40
Stawka: 150zł
Bardzo emocjonujący kupon... Najpierw Kei, potem Llodra który spokojnie powinien to ogarnąć 3:0 ale liczy się zwycięstwo. Brawo!

W 9

witold197

Użytkownik
Tenis, US Open, 1 runda kobiet
Patricia Mayr - Monica Niculescu 3:6 3:6
Kurs: 1,33

Urszula Radwanska - Agnieszka Radwanska 2:6 3:6
Kurs: 1,18
Łączny kurs: 1,57