>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tylko Polska Liga !!!

B 8

benalio

Użytkownik
Polonia Bytom - Flota Świnoujście 17 marca, 12:15 Typ 2 kurs 1,60 stawka 8/10
GKS Tychy -Zawisza Bydgoszcz 17 marca, 12:30 Typ 2 kurs 2,55 stawka 2/10

Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 17 marca, 17:00 Typ 1 stawka kurs 1,90 stawka 5/10
Śląsk Wrocław - Podbeskidzie Bielsko-Biała 17 marca, 14:30 Typ x2 kurs 2,10 Stawka 1/10

W pierwszym meczu Lider zaplecza ekstraklasy zmierzy się z czerwoną latarnią ligi. Jeśli Flota chce awansować takie mecze musi wygrywać. Polonia to murowany kandydat do spadku. Kurs na Flote jest jak z bajki (tak mi się wydaje ) .

Po wczorajszym remisie Pasów i odwołanym meczu Niecieczy gracze z Bydgoszczy będą mieli szansę wskoczyć na miejsce dające awans.
W pierwszej kolejce Zawisza pokonał pewnie Sandecje 3-1 która grała przez dość długi czas w osłabieniu. Ale ostatnie kilka meczy pokazuje że Zawisza to solidna marka i co najważniejsze gra równo i nie zalicza wpadek.
Wisła zaczyna wracać do formy. Do Krakowa przyjeżdża rozbita Pogoń. Małecki i spółka zaczynają z meczu na mecz tworzą coraz bardziej zgrany kolektyw. W Pogoni nie widzę żadnych plusów co najgorsze oglądając ich mecze robi mi się słabo bo oni nawet nie walczą co przykre. Po tej porażce bardzo prawdopodobna jest zmiana trenera w Szczecinie ma się pojawić Probierz. Może zaskoczę niektóre osoby tutaj ale moim zdaniem gdy Podbeskidzie będzie grało tak jak teraz to są w stanie powalczyć pod koniec sezonu z Pogonią o utrzymanie.

W rundzie wiosenej Śląsk nie zachwyca wymeczone zwyciestwo z Flotą ratowany remis z Koroną i remis po indywidualnej akcji Kazimierczaka w ostatniej kolejce. Podbeskidzie z każdą kolejka mnie coraz bardziej przekonuje że może się włączyć o utrzymanie. Myśle że w tym meczu goście wcale nie są bez szans.

B 8

benalio

Użytkownik
Gornik Z.-Widzew L. TYP 1 KURS 1.9 5/10
Górnik Zabrze powinien gładko ograć na swoim boisku Widzew. Po 1 mają lepszych jakościowo zawodników. Po 2 Widzew na wiosne jeszcze nie wygrał i w tym meczu nie szukał bym przełamania. Górnik jeśli chce się grać w europejskich pucharach to musi takie spotkania wygrywać. Moim zdaniem Widzew utrzyma się w lidze ale obecnie obok Pogoni prezentuje najwiekszy piach w lidze

D.Zabki-Warta P. TYP 1 KURS 2,0 5/10
Mecz sąsiadów w tabeli lecz tutaj nie można brać tego pod uwage. Warta w tym roku ma olbrzymie problemy. Warta w tej rundzie zagrała 2 spotkania oby dwa u siebie i dwa przegrane ( Arka i GKS K). Każdy mecz stwiali opór ale brakło talentu. Dolcan rozegrał jeden mecz na własnym boisku ze Stomilem. Przekonująca wygrana 2-0. Uważam że Warta jadąc przez cała Polske zapewne w dniu meczu nie będą w stanie powalcyć o korzystny wynik

Zag.Lubin-Ruch Ch TYP 1 KURS 1,9 6/10
Oglądałem mecze Zagłebia na własnym stadionie. Powiem krótko robi wrażenie wola walki jaka wkłada zespół. Zagłebie ma pewnie w pamieci zew PP odpadli Ruchem. Myśle że to bedzie dobra okazja do rewanżu.

Polonia W.-Legia W TYP 2 KURS 2,3 8/10
Derby stolicy bedą jednostronym widowiskiem. Po słabym początku sezonu Legia nabiera wiatru w żagle moim zdaniem Legia jest najmocniejszym kadrowo zespołem. I każdy gracz który wybiegnie w koszulce lidera ekstraklasy był by gwiazdą zespołu Polonii który widać że jest rozbity osłabieniami i kwestia czasu jest tylko spadek w tabeli tej ekipy.

Lechia G.-Wisla K. TYP 2 KURS 2,7 3/10
Lechia słabo gra na swoim stadionie oglądałem ostatnie ich mecze i tak naprawde brakuje tam dobrego napastnika na pewno zły posunieciem było ściągniecie do ataku szrotu z zagranicy w postaci tego 5 ligowca z Francji. Wisła po powrocie Kosowskiego oraz Małeckiego bardzo odżyła i pnie się w ligowej tabeli. Myśle że można delikatnie zagrać Wisłe w tym meczu

Pogon Sz.-Lech P. TYP 2 KURS 2,3 5/10
Słaby Lech jedzie do grać z beznadziejna Pogonią. W tym meczu spodziewam się mało bramek uważam nawet że kto 1 strzeli ten wygra. Pogoń ma nowego trenera i jest dużą niewiadomą uważam jednak że nie da rady w tak szybkim czasie zmienić gry drużyny która jak wcześniej już pisałem jest moim cichym kandydatem do spadku.

GKS Tychy-Flota S. TYP 1 KURS 2,5 3/10
Tyscy muszą być zadowoleni ze swoich wyników. Najwiekszą niespodzianką była wygrana 3-1 z Niecieczą bo bardzo dobrej grze. Ceny remis zanotowali również z jednym z faworytów Zawisza 2-2. Flota jak narazie jest najgorzyszm zespołem ligi w rundzie wiosennej do tego odpadła z PP. Z taką grą na pewno nie bedzie awansu. Najwiekszym rozczarowaniem jest kompromitujaca porażka z Polonią Bytom.

LKS Lodz-Ol.Grudziadz TYP 2 Kurs 2 7/10
Solidny Grudziądz jedzie do Łodz. O tym meczu krótko ŁKS ma zbyt mało atutów aby powstrzymać Olimpie.

[/color]
O.Brzesko-Zawisza Byd. 2 TYP 2 KURS 2 6/10

Zawisza ma szanse wskoczyć na miejsce premiowane awansem tylko czy jej się uda. Po tym co zrobili z Miedzią jestem przekonany że Brzesko będzie kolejnym krokiem do awansu.

S.Olsztyn-Cracovia TYP 2 Kurs 2 8/10
Patrząc na gre Stomilu chce się wyłączyć mecz. Ta drużyna jest bezradna jak my z Ukraina. Stomil nie miał wystarczających umiejętności aby strzeli bramke ŁKSowi a co dopiero drużynie walczącej o awans. Dla mnie pewne 2

Otrzymane punkty reputacji: +7
B 8

benalio

Użytkownik
w ten weekend gram tylko 4 mecze wczoraj gralem podbeskidzie ale nie umieszczałem tego tutaj

Widzew L.-Polonia W. TYP 1 KURS 2,77 fortuna

Widzew u siebie zawsze jest groźny a Polonia mimo dobrej postawy w derbach Warszawy jest już rozpracowana przez innych szkoleniowców. Morale w drużynie też nie są najlepsze. Myśle że Polonia nie awansuje do pucharów a jedna determinacja zawodników jest to że teraz walczą o nowe kontrakty w innych klubach w przyszłym sezonie

B.Leczna-S.Olsztyn TYP 1 1,85

Stomil zaliczył przełamanie w meczu z silnymi Pasami ale uważam że był to jednorazowy wybryk. Łeczna to to twierdza w tym sezonie przegrali u siebie jeden mecz oraz raz padł remis. Oglądając obie ekipy w akcji uważam że Łeczna dużo lepiej prezentuje się w tej rundzie.

Ol.Grudziadz-Sandecja N.S. 1 TYP Kurs 1,72

Tutaj krótko Sandecja ma farta że liga w tym sezonie na dole tabeli jest beznadziejnie słaba bo za rok grali by na 2 ligowych boiskach. Olimpia wygrywając zbliży się do czołówki ligi i mogą być czarnym konie w walce o Awans

Pol.Bytom-GKS Tychy TYP 2 kurs 1,57

Tutaj widze łatwe zwyciestwo Tyszan. Polonia w dziwnych okolicznościach wygrała z lider lecz myśle że koniec sensacji w tym sezonie na boisku w Bytomiu. Dla odważnych typ -1 na Tychy mysle że Rocki i spółka wcisną 2-3 bramki

Do góry Bottom