>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

tyle szans ile odwagi - MMA - balboa

B 1

balboa93

Użytkownik
Co tu dużo gadać, zaczynamy zabawe!

1. Roy Nelson vs Antonio Rodrigo Nogueira - 1,63 (betsafe) ✅ ciężkie KO

Nelson to bardzo twardy zawodnik, jeszcze nigdy nie przegrał przez KO/TKO ma mega twardą szczękę i dynamit w ręce, aż 12/19 walk zakończył przez nokaut. Nogueira to już legenda MMA, niestety nie jest już tym samym zawodnikiem co w Japońskim PRIDE, w ostatnich walkach raz wygrywał, raz przegrywał. Jedyną szansą Antonio było by wypunktowanie Nelsona, co jest wręcz nie możliwe, ponieważ obaj zawodnicy mają już swoje lata i nie wydaje mi się żeby ta walka odbyła się na całym dystansie, bardziej szukał bym nokautu przez Nelsona.

2. Clay Guida vs Tatsuya Kawajiri - 1.74 (betsafe) ✅✅
Obaj zawodnicy są niesamowicie doświadczeni. Clay ostatnio walczy w kratkę, po przejściu do wagi piórkowej, jedno zwycięstwo i jedna przegrana, za to Kawajiri seria 6 zwycięstw, jeden jak i drugi od kliku lat nie zostawali poddani, Clay wygrywał z zawodnikami z którymi Tatsuya przegrywał. Różnica poziomu obu zawodników jak dla mnie na korzyść mojego faworyta, a wygraną z Showtime&#39;m w 2011r przekonuje mnie jeszcze bardziej do siebie. Wydaje mi się że walka raczej powinna dotrwać do końca, ale to jest piękno tego sportu i nic nigdy nie wiadomo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 1

balboa93

Użytkownik
1. Ryan LaFlare vs John Howard - 1,27 (betsafe) ✅

Ryan jest dobrym taktykiem, jak widać po statystykach, w UFC wygrał 3 walki, wszystkie przez decyzje.
Doomsday po raz kolejny w najlepszej federacji mma, dwie ostatnie walki wygrane także przez decyzję, owszem jest bardziej doświadczony, ale czy jest w stanie zatrzymać Ryana i zepsuć mu jego rekord (10-0)? Szczerze mówiąc nie sądzę. Typ fajny to podbicia kuponu

2. Daniel Omielańczuk vs Jared Rosholt - 3,10 (betsafe) ⛔ typ Patrioty nie wszedł

Spory kurs na Daniela, wszyscy stawiają na zapasy Rosholta, ja jednak postawie na zawodnika Nastula Team, pierwsze jest Polakiem, a drugie mimo że Rosholt jest w stanie sprowadzić walke do parteru, to Daniel wcale bezbronny z pleców nie będzie.

3. Ramsey Nijem vs Beneil Dariush - 1,46 (betsafe) ⛔ wypadek przy pracy
Dariush bardzo dobry grappler, pokazał się ze świetnej strony w debiucie UFC, wygrał przez poddanie w pierwszej rundzie. Nijem bardziej doświadczony zawodnik w UFC stoczył 7 pojedynków z czego 4 wygrał.
Stawiam na Beneil&#39;a który zanotuje kolejne zwycięstwo, przez poddanie lub decyzje

B 1

balboa93

Użytkownik
1. East Bengal - Pune FC - over 2.5 - 1,89 ✅

1.
Rangers - Dundee Utd - over 1.5 - 1,21 ✅
2.
Ferencvaros - Puskas - over 2.5 - 1,72 ⛔
KURS
3,12

1. Patryk Dudek - Aleksandr Loktajew - 1,30 ⛔

B 1

balboa93

Użytkownik
1. Tampines Rovers - Balestier Khalsa - over 2.5 - 1,60
2. Fénix - Danubio - over 1.5 - 1,26
KURS 2,06 ✅
1.
Guaraní - 3 de Febrero - over 2.5 - 1,51
2. Huachipato - Universidad de Chile - over 1.5 - 1,18
KURS 1,78 ✅
1. Nacional - Defensor Sporting - 4,25 (unibet) - typ ryzykowny, ale za grosze warto zagrać ⛔

B 1

balboa93

Użytkownik
1. Dnjepropetrowsk - Volyn - 1,22 [5:1]
2. Lekhwiya - Al Ain - over 2.5 - 1,59 [0:5]
3. Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg - 1,36 [2:0]
KURS 2,63 ✅

Do góry Bottom