>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Tyle co by robić a się nie narobić

catalona 704

catalona

Użytkownik
Witam ! Postanowiłem założyć nowy temat nauczony błędami i pochopnymi decyzjami, złą analizą spotkań, złym czytaniem tabel a obecną sytuacją. Temat będzie prowadzony na innych warunkach, niż mój poprzedni. Więcej prób przekonania samego siebie o słuszności typu a nie walka o dobre AKO. Chcę nabyć trochę doświadczenia, a prowadzenie tematu dostarcza wiele satysfakcji, gdy wiem, że mogłem pomóc nie tylko sobie. Będę grywał na jednostkach, przynajmniej dopóki, gdy nie zacznę widzieć postępów w stawkowaniu i oczywiście w typowaniu (50j). Wy&#39;out&#39;uję się gdy będę bardziej szkodził, niż pomagał.

catalona 704

catalona

Użytkownik

Evian TG - Marseille 2 @ 2.10 6j

EWK: 12.20
Expekt

Spotkanie Evian z Marsylia i kurs na te spotkanie może lekko dziwić. Dlaczego więc drużyna broniąca się przed spadkiem miałaby zatrzymać trzecią ekipę Lique1 ? Marsylczycy nie ograli jeszcze nigdy w oficjalnym spotkaniu ekipy z Evian na ich boisku. Po drugie ekipa Marsylii nie prezentuje się ostatnio najlepiej. W przegranym spotkaniu z Nancy co prawda strzelili bramkę, ale do swojej bramki (A. Ayew), 13 stycznia zostali zaskoczeni przez Soxoch (3:1), gdzie skutecznością w strzałach do swojej bramki popisał się Morel. Liczba sytuacji była jednak przygniatająca ze strony drużyny Maryslii. Jesli wierzyć statystykom to Evian nie słynie z dobrych wystepów na własnym boisku (2-5-4), zaś Marsylia gra lepiej wyjazdy, niż mecze na własnym stadionie. Widoczne jest to, że Marsylia woli grać z mocniejszymi ekipami. W kadrze na spotkanie Marsylii na ten mecz zabraknie dziś André Ayew&#39;a (duży siniak na nodze) i Joey&#39;a Bartona (zawieszony). Zabraknie również Charlesa Kaboré (PNA). Gotowy do gry jest za to Rod Fanni. Z kolei szansę na debiut w nowym zespole będzie miał Alaixys Romao. Powrót Fanniego może wzmocnić szyki obronne Marsylii, pytaniem jest czy nie dostanie szansy gry ale dopiero w drugiej połowie spotkania. Evian będzie musiał sobie radzić dziś bez Andersena, Mensaha, Koné, Rabiu, Mongongu, Dja Djédjé. Różnice punktowe to czesto fikcja w spotkaniach, jednak wydaje mi się, że po takim kursie warto spróbować.

catalona 704

catalona

Użytkownik

Ajax - Roda 1 (-1) @ 1.45
Augsburg- Mainz X2 @ 1.45
Feyernoord- AZ Alkmaar over1,5 @ 1.25

AKO: 2.63
STAWKA: 4j

Ajax to ekipa, która jeśli jej rywal pozwoli, to &#39;pastwi&#39; się nad nim niesamowicie. Obie ekipy to drużyny overowe, mniej więcej z 3,5 bramkami na spotkanie, z tym że Ajax częściej sam wypracowuje over sam, a Roda jest zespołem na którym te bramki się zbija. Wysokie ostatnie remisy Rody z Heraclesem i Den Haag, świadczą o bezsilności linii obrony. Dotychczas dostają średnio dwie bramki na mecz. Potknięcia PSV, lidera Eredivisie stara się wykorzystywać drużyna z Amsteramu, króra jak dla mnie prezentuje się lepiej od piłkarzy z Eidhoven. Liczę dziś na trafienie młodego Fischera, który gra ostatnio dobre spotkania, widać, że jest głodny gry i bramek. Bramki z Feyernoordem czy Venlo pozytywnie wpływają na częstsze podania do Fischera w podbramkowych sytuacjach. Myślę, że zaliczka większa niż jednobramkowa to nie kłopot dla Ajaxu i na ilości bramek w Holandii.

Co do Mainz, nie dziwie się ich wysokiej porażki z Bayernem. Bayern jest klasą sama dla siebie w Niemczech. Augsburg o ile zaskoczył mnie remisem z Wolfsburgiem, o tyle mecz ze źle grającym Schalke i remis na własnym stadionie nie jest niczym niezwykłym. Myślę, że Augsburg pozegna sie z Bundesligą i tylko co jakiś czas będzie &#39;urywał&#39; pojedyncze punkty rywalom. Buforem bezpieczeństwa niech będzie X2.

Do góry Bottom