>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tygodniówka + Progresja + Ciąg Fibonacciego=

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
przejdę do sedna sprawy Progresja
10zł 1.7*1.7*1*7
10zł
20zł
30zł
50zł
80zł
130zł
210zł
340zł
Każdy etap
gra na kurs 1.4-2.0 All in 3 razy w jednym etapie
to moje teoretyczne stawkowanie różne są ciągi różne stopnie ryzyka. jest to progresja elastyczna nie musimy upychać na siłę paru mniej pewnych spotkań

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
proste zwykła progresja tyle że gram jeden poziom all in na dobrze wyselekcjonowane spotkania
zagram trzy spotkania i uzyskuje ako ok 3 może 4 i od nowa gram u paru buków tam gdzie największe kursy
10zł*1,5=15*1,5=22.5zł*1.5=33.7zł ETAP zakończony

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Progresja + Ciąg Fibonacciego
albo jedno albo drugie ... zdecyduj się czy chcesz grać progresją czy ciągiem :] ...
żal system

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
Progresja + Ciąg Fibonacciego

albo jedno albo drugie ... zdecyduj się czy chcesz grać progresją czy ciągiem :] ...
żal system
lol?
Progresja = Postęp
Ciąg liczbowy jest postępem(ten prócz pierwszych dwóch liczb:])
112358...

grzesko 0

grzesko

Użytkownik
Nie pykniesz tego, wg mnie system nie przeanalizowany (wydaje Ci sie ze powinno być wszystko ok, ale zapewne całej ligi na sucho np z zeszłego sezonu nie przetestowałeś).

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
Nie pykniesz tego, wg mnie system nie przeanalizowany (wydaje Ci sie ze powinno być wszystko ok, ale zapewne całej ligi na sucho np z zeszłego sezonu nie przetestowałeś).
tzn?
twoja wypowiedź nie na temat
jak nie przeanalizowałem gram za 10zł aby uzyskać ako 3~4 nie wygraw kolejny etam 10zł jak przegrywam 20zł i tak do bankruta po wygranej od nowa
system tym sie różni od zwykłem progresji że mogę grać u paru buków dany etap i mogę wybierać najwyższy kursy i w razie problemów mogę wybierać pojedyncze mecze (najpewniejsze)

Do góry Bottom