>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzien 37: Izmir,Meknes,Trnava,Campinas,Quito

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Menendez-Maceiras - Middelkoop 1,44 bet365✅

Tutaj to buki dały promocyje kursy, nie wiem czym sie kierowały... Przecież Holender w tym sezonie zaledwie 19 meczy, powoli buduje ranking, bardzo powoli bo w jego wypadku nawet na poziomie ITF trudno o jakiś super wynik i serie wygranych. Tutaj przeszedł kwale nie bez trudu ale cel udało się osiagnąc, ale w 1r już bardzo wymagajacy rywal.... Ze stylem gry Holendra zdecydowanie lepieł było by grać na kortach szybkich. Jest wyoski, dobre podanie i szybka płaska gra, drewniana technika, ale jak podanie siedzi i nie wywala pilki po autach jego tenis nawet wygląda całkiem efektownie ????

Hiszpan to obecnie półka wyżej, dobre wyniki w ostatnim czasie, np 3 setowa batalnia w meczu z Carreno-Busta o tym świadczy. Naprawdę solidny grajek na tym poziomie nie przegrywa z dużo słabszymi zawodnikami od siebie.

Jak mówiłem sezon Holender zaczął bardzo pozno. 7 miesiecy spedził bez gry i poza meczem z Hanescu to praktycznie nie grał z rywalami z okolic pierwszej setki, wiec trudno sobie wyobrazić aby dzisiaj było go po prostu stać na grę na poziomie Hiszpana...

Otrzymane punkty reputacji: +3
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
4;3 dla Dla Hiszpana i jego serwis i bardzo dziwna akcja po której robi się 4;4, następnie czysta formalność i Holender wygrywa seta...śmieszne to troszkę było, myślę że kto oglądał ten wie o jaką akcję mi chodzi. Ciekawe co będzie w trzecim secie, coś mi się zdaję że chyba Hiszpanowi się nie chce...
Riba 1.49 Marathonbet
Pospisil bardzo słaby sezon chyba zbliża się do końca kariery, jeszcze w tamtym sezonie potrafił coś ugrać teraz to cień tamtego zawodnika. Riba ostatnio parę porażek z rzedu, niektóre dziwne, jak chociażby porażka w Szczecinie z Kovalikiem. Uważam że pora na przełamanie złej passy i zwycięstwo Hiszpana, który broni ptk za zeszłoroczny półfinał ( z tego co pamiętam to liczy się obrona ptk w tygodniu a nie miejscu rozgrywania turnieju). Riba spokojnie powinien wygrać, kurs fajny, ja go pobieram.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Dziwnie ten mecz wygląda od połowy 2 seta ???? Hiszpan naprawde gra zupelnie inaczej. Nie mowie ze mu sie nie chce itp, ale dziwnie nagle gra baloniki wystawia pilki Holendrowi sam bledy popelnia juz nie mowie o smiesznej akcji w Tb przy prowadzeniu 4:3 i dwoch podaniach... walka w trzecim secie, VAMOS!

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Borna Coric -Marsel Ilhan
Izmir
bet365: Ilhan, kurs.2.5
Tutaj nie bede filozofowal, nie analizowalem obu panow i ich preferencji, ale stawiam tutaj na starszego zawodnika, tym bardziej, ze gra na swoim podworku. Kurs zachecajacy. O mlodym chorwacie uslyszalem pierwszy raz bodajze przy okazji US Open i na pewno ma przed soba przyszlosc, jednak Ilhan to nie jest jakis chlopiec do bicia i szanse w tym meczu widze 30/70% dla niego.
edit: mecz wyrownany, na Ilhana kurs na lajfie juz byl niski i byl bliski przelamania, ale sie nie udalo i jak to w tenisie bywa - poszlo w druga strone, zycie.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Quito - challenger
ZEBALLOS HORACIO - Jarry Nicolas
ZEBALLOS H. -3,5 gema 6-4 , 7-6 pff ⛔⛔⛔
2,21 PinnacleSports
godz- 19:00

Zeballos to typowy challengerowiec zajmujący 114 pozycje w rankingu ATP , na ziemi w tym roku 29/15 i co ważne w tym typie Horacio gra praktycznie na ziemi .
Jego dzisiejszy przeciwnik to chilijczyk zajmujący 305 pozycje rankingu ATP , który na ziemi w tym roku 49/16 .
Na pierwszy rzut oka powinien być to pojedynek ze wskazaniem na Jarry&#39;ego , ale robiąc podgląd na mecze mozna zauważyć ,że duża wiekszość meczy rozgrywana była w Futures .
Zeballos to gość znany dla tenisowego świata , ostatnio przegrałł chellenger w Libercu i od tamtej pory czyli 3 sierpnia nie grał w ogóle aż do turnieju w Quito .
Nie wydaje mi się , aby Jarry miał cos tutaj do gadania i wg. mnie wygra tutaj doświadczenie którym dysponuje Zeballos .
Jarry dopero zaczyna wkraczać &quot;na powaznie&quot; tenisowe korty ponieważ jest 10 lat młodszy od Argentynczyka .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Analiza oparta na suchych statystykach, nie mająca żadnego pokrycia w faktach.
Nicolas Jarry to kolejny przedstawiciel &quot;nowej generacji&quot; w tenisie. Chilijczyk nie ma jeszcze doświadczenia większego, jak turnieje rangi Futures (trochę liznął Challengerów), dlatego nie dziwi pozycja 305 w rankingu ATP. Obserwuję Jarry&#39;ego przez cały turniej i naprawdę mnie zaskakuje. Moim zdaniem powinien odpaść co najmniej w ćwierćfinale, gdzie mierzył się z Londero, jednak nie dał złudzeń Argentyńczykowi. W meczu z bardziej doświadczonym, typowym ziemniakiem Souzą przegrał co prawda set (pierwszy w turnieju), ale pokazał charakter i ostatecznie zwyciężył 2:1. Co najważniejsze - nie został połamany ani razu w półfinale, co pokazuje, iż ma mocny, pewny serwis, pod tym względem zaskakuje swoich rywali. Do tego można dołożyć niesamowitą pewność w ruchach, często wykorzystuje grę przeciw nogom, bez kłopotów zmienia kierunek uderzeń.
Zeballos, jak już wspomniał kolega Yebaka, to typowy challengerowiec. Nie szanuję tego zawodnika, gdyż, jak powszechnie wiadomo, lubi się podkładać - i nie jest to żadna tajemnica ani jakiekolwiek pomówienie. Na dobrą sprawę Jarry powinien spotkać się w finale z Moltenim, który w 3. secie grał lepiej od Horacio, wywalczając tym samym 5:3 i serwis na mecz... po czym oddał 4 gemy z rzędu i wtopił 5:7. Nie wiem na ile było to czyste spotkanie, a na ile kontuzja mózgu Molteniego, niemniej jednak to pokazuje fakt, iż Zeballos znalazł się w naprawdę trudnej sytuacji. Zeballosa przede wszystkim cechuje duże doświadczenie i to największy argument w jego stronę. W tym sezonie trzykrotnie docierał do finałów turniejów rangi challenger: Marburg, wygrany, gdzie faktycznie pokonywał ciekawych przeciwników (jednak odbyło się to w czerwcu, więc małe to ma znaczenie w turnieju rozgrywanym pod koniec września), w Libercu - gdzie nie miał wymagającej drogi do finału, przegrywając z Andrejem Martinem i Quito, turniej rozgrywany w tym tygodniu.
Moim zdaniem Jarry, na przestrzeni całego turnieju, wygląda lepiej od Zeballosa. Jeśli nie zawiedzie psychika (pierwszy finał turnieju rangi challenger), ręka nie będzie drżeć to ma spore szanse na pokonanie argentyńskiego przeciwnika. Serwis ma pewny, więc nie powinien zostać połamany wiele razy, wszystko wskazuje na to, iż będzie wymagającym przeciwnikiem dla Zeballosa, a kurs to na pewno value.
Horacio Zeballos - Nicolas Jarry 2 @ 2,37 (Bet365) [4/10] 2:0 (6:4; 7:6 [9])
Nicolas Jarry bał się wygrać ten mecz. Rozwiązanie przy piłce setowej w 2. secie kompletnie niezrozumiałe...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom