>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 8: Kyoto, Cherbourg

Status
Zamknięty.
kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
Rzadko zdarza mi się typować mecze challengerowe, ale dzisiaj dość uboga oferta jeśli chodzi o ATP, więc próbuje szczęścia &quot;półkę&quot; niżej we francuskim meczu na francuskiej ziemi (znaczy hardzie ???? )
Millot V. - Halys Q. @ 2.00 Unibet ✅ 3:6, 6:4, 7:6 (7:1)
Halys się zagotował od 2 seta, i z 80% do 45% zszedł % drugiego podania + masa niewymoszonych
Idę w kierunku doga jak sugeruje kurs, ale czy można mówić tak o leworęcznym 30-latku z Montpellier ? Jedyną zagadką może być to jak Millot poświęcił czas po meczu z Paire w 2nd rundzie 250&#39;tki (kto wie czy sprawny w 100% Mahut nie odprawiłby go z kwitkiem w 1 rundzie ???? )
Millot na pewno potrafi trzymać podanie, i kilkanaście gemów powinno być w tym meczu. Może nawet jakaś trzysetówka.
Quentin niczym specjalnym nie błysnął ostatnimi czasy. W Marsyli w 1 rundzie odprawił kwalifikanta, a w zasadzie to LL bo Guez wszedł za Monfilsa.
W drugiej zaliczył już zjazd ugrywajac 4 gemy z Kuznetsovem. Na pewno jego bolączka to drugie podanie (41 % wygranych piłek po drugim podaniu tylko z meczy ATP) więc tutaj szansy powinien upatrywać Millot. Halys gra w kratkę. W tournee po Oceanii wygrywał po 2 mecze i odpadał. Wydaje mi się że 19-latek notuje tendencje spadkową w ostatnich tygodniach bo i w Bergamo szybko poleciał.
Niewątpliwie ma talent, ale w tym meczu mam nadzieję, że zdecydują detale w postaci większego ogrania na kortach.

Otrzymane punkty reputacji: +20
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Andrzej Kapaś – Kento Takeuchi
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,62 (Pinnacle)
Stawka: 4/10j

Andrzej Kapaś broni w tym turnieju punktów za zeszłoroczny półfinał, w którym uległ późniejszemu zwycięscy – Michałowi Przysiężnemu. Porażka w 1 rundzie oznaczać będzie spory spadek rankingu, także ze strony Polaka będzie mega motywacja.
W Kyoto jest bardzo szybka hala, co na pewno jest dużym plusem na korzyść Kapasia. Andrzej bardzo dobrze serwował w kwalifikacjach, także myślę, że w kolejnym spotkaniu to się nie zmieni.
Kento Takeuchi to trochę nietypowy Japończyk. Lewa ręką i rzadko spotykany wśród Azjatów jednoręczny BH. W tym turnieju mimo, że gra od kilku lat regularnie nie przeszedł 1 rundy. Jego statystyki serwisowe są średnie, a serwis przy tak szybkiej nawierzchni będzie kluczowy. Do tego w zeszłym tygodniu Takeuchi kreczował w New Delhi. Mimo starań nie udało mi się znaleźć przyczyny tego kreczu. Logika podpowiada, że krecz w połowie pierwszego seta z reguły oznacza coś poważnego.
Myślę, że Polak powinien spokojnie poradzić sobie z reprezentantem gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +24
M 2,1K

micoi

Użytkownik
Śledzi ktoś mecz Ungur-Nishioka? Spotkała mnie bardzo dziwna rzecz. Zagrałem livie na Unibecie na zwycięstwo Ungura po kursie 4.00. Wygrał pierwszego seta, chciałem zrobić cash-out i niestety zablokowali mi wypłate pieniędzy w drugim secie przegrał 6-0 i w 3 secie przegrywa 3-0, nie ma żadnej kontuzji. Ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć?

A 531

albuquerque

Użytkownik
Śledzi ktoś mecz Ungur-Nishioka? Spotkała mnie bardzo dziwna rzecz. Zagrałem livie na Unibecie na zwycięstwo Ungura po kursie 4.00. Wygrał pierwszego seta, chciałem zrobić cash-out i niestety zablokowali mi wypłate pieniędzy w drugim secie przegrał 6-0 i w 3 secie przegrywa 3-0, nie ma żadnej kontuzji. Ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć?
To jest w końcu Ungur, jego spotkania najlepiej omijać szerokim łukiem - chyba domyślasz się dlaczego :cool:

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Khachanov - Authom 1 1.36 bet365 ✅
Moim zdaniem Khachanov w ostatnich miesiącach zrobił duże postępy. Miał świetną końcówkę roku, gdzie wygrywał chellengery albo dochodził co najmniej do ćwierćfinałów. Hala to jego jego ulubiona nawierzchnia, także nie powinien mieć problemów z niżej notowanym Belgiem. Przeszedł on w prawdzie kwalifikacje, ale uważam, że prezentuje poziom ITF. W tym roku odpadał już z takim zawodnikami jak Nys, Marterer, Moraign ! Khachanov wygrywa.
Krajinovic - Evans 2 1.53 bet365 ⛔
Anglik w tym sezonie bardzo solidny nie licząc inauguracji sezonu. Porażka w pierwszej rundzie AO z Lopezam po przejściu kwalifikacji, potem finał chellengera w hali z Edmundem. Ostatnio odpadł po walce ze zwycięzcom w Wrocławiu, dlatego dziś powinien być wypoczęty. Do tego nawierzchnia na pewno odpowiada mu bardziej niż Serbowi, który w hali ma słabiutki bilans. Ogólnie mało grał w tym sezonie, zagrał 3 mecze, z których poddał 2. Biorąc pod uwagę nawierzchnie i formę zdecydowanie idę w stronę Evansa. Polecam

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Jest gdzieś w internecie transmitowany challenger z Cherbourg?
M. Chiudinelli - R. Ramanathan
Uważam, że warty zagrania po takim kursie typ. Szwajcar trzy dni temu wygrał challenger we Wrocławiu, tracąc w całym turnieju zaledwie jednego seta w pierwszej rundzie z D. Evansem z Wielkiej Brytanii. Ramanathan - 242. miejsce w rankingu ATP. AO (kwalifikacje) porażka z S. Myneni 4;6, 1:6. Po miesiącu przerwy wziął udział w turnieju w Marsylii, gdzie w pierwszej rundzie trafił na Zvereva z Niemiec i przegrał 2:6, 5:7. Jutro (dzisiaj) szykuje się kolejna dwusetowa porażka.
M. Chiudinelli 1.28 Bet365

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
K.Khachanov - M.Teixeira
powyżej 20.5 gema
kurs: 1.80 [b e t 3 6 5]
Zapowiada się ciekawy pojedynek. Kazach jest faworytem co prawda ale moim zdaniem kurs nie jest warty ryzyka. Teixeira gra u siebie co na pewno będzie jego atutem, w dodatku forma w ostatnich miesiącach po jego stronie...
Obaj panowie grali ze sobą w 2015 roku na turnieju w Rennes, gdzie wygrał Khachanov 6:3,6:4 (19 gemów). Dzisiaj spodziewam się bardziej zaciętego boju dlatego inwestuję w over 20.5 gema.
edit//
3:6,6:2,6:4 (27 gemów)
Zgodnie z planem ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Skupski/Skupski @1,5 Bet365
✅✅✅

Fajna propozycja na dzisiaj. Bracia Skupscy uznana para, potrafią powalczyć z najlepszymi deblistami, w challengerach są naprawdę czołowym duetem. Ich rywale grają pierwszy turniej ze sobą, nie pokonali tutaj nikogo ciekawego, dzisiaj zostaną sprowadzeni na ziemię, a kolejne trofeum powędruje do Brytyjczyków, którzy po prostu są lepszymi zawodnikami.

Otrzymane punkty reputacji: +1
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Widać, nie tylko ja załadowałem dzisiaj kasę w zwycięstwo braci Skupskich, biorąc pod uwagę wysoki jak na te standardy kurs. Niestety, ale póki co, chłopaki wyrzucają najprostsze piłki, grają volleye w pół siatki i nie mogą zdobyć punktu nawet przy drugim serwisie Mekticia. Jeden z najsłabszych ich meczy jakie przyszło mi kiedykolwiek oglądać.
edit. Po wyłączeniu przeze mnie streama chłopakom dopisało szczęście i wygrali po super tb. Gratuluję wygranej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom