>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 8: Bergamo, Morelos, Kyoto

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

Bergamo, Italy
2017.02.20 - 2017.02.26
SGL 32 DBL 16
Indoor
Hard
Total Financial Commitment
€64,000

Morelos, Mexico
2017.02.20 - 2017.02.25
SGL 32 DBL 16
Outdoor
Hard
$50,000

Kyoto, Japan
2017.02.20 - 2017.02.26
SGL 32 DBL 16
Indoor
Hard
$50,000

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

S 68

skoti96

Użytkownik
Seppi - Hanfmann 1.20
Lokata dnia jak to mawiają. ???? , ale do rzeczy przechodząc Seppi to dwie półki wyżej, a na korzyść typu przemawia także to, że Włoch grając w challengerach nie odpuszcza. Ostatni raz miało to miejsce w 2015 roku gdy też pojechał pograć na swojej ziemii w Chalku i wygrał wszystkie mecze gładko 2-0. Hanfmann bardzo gładko na razie wygrał swoje eliminacyjne mecze co jest dla mnie małą niespodzianką, a w szczególności ostatnia wygrana z Begą. Pewnie dlatego takie kursy. Nie wyobrażam sobie jednak porażki Seppiego w takim meczu. Kurs niski jednak do AKO jak najbardziej mile widziany.
Pamiętaj o bukmacherze przy kursie./Macko18

hayto 631

hayto

Użytkownik
Lokata, lokatą. Ja nie wierzę w czystość tego meczu. Na Seppiego z takim leszczem powinno być z 1.06, od początku coś tu nie grało.

juras333 802

juras333

Użytkownik
też jestem zdania, że czyste to nie było. jakby chciał to by wygrał, nie ma szans żeby w normalnych okolicznościach tak gładko poległ

S 68

skoti96

Użytkownik
Patrząc na przebieg meczu to to był spacerek dla Hanfmanna... Jestem szczerze zdziwiony, widziałem Seppiego jeszcze nie dawno z Dzumhurem czy już nie wspomnę o AO. A tutaj jakaś parodia, cóż prawda jest taka, że jeśli to byłby turniej choćby ATP250 to Seppi by to wygrał, widać, że tutaj albo nie było motywacji albo coś innego..

P 184

proosty

Użytkownik
na dziś :
Marterer M. vs Janowicz J. 2 1.45 Unibet

Jurek jest o wiele lepszym tenisistą i widać po występie w Sofii, że zależy mu na punktach .
Marterer co prawda ostatnio grał w finale w Cherbourgu i pokazał się szczególnie na serwisie bardzo dobrze ale nasz Jurek mu ani trochę w tym aspekcie nie odstaje a return i gra w głebi kortu po stronie Jurka, polecam !

i jeszcze na dziś:
Krstin P. vs Lacko L. 2 1.3 Unibet
Lacko ładnie na AO i jest o klase lepszy od przeciwnika , bez zajścia innych czynników zewnętrznych ( czytaj wczoraj Seppi ) powinien to łatwo ogarnąć a kurs do dubelka można dorzucić

kursy słabe ale easy ✅✅✅

S 68

skoti96

Użytkownik
Powtórzę kolegę z wczoraj i gram na Janowicza 1.33 w Unibet! Oglądałem Basica z Przysiężnym i jeszcze około dwa-trzy mecze w tym sezonie. Jest solidny,ale to wszystko. Z &quot;Ołówkiem&quot; wygrał odrabiając dwa breaki w decydującym secie... i sam nie wiem jak to było możliwe. Michał przestał serwować i walił po autach. Załóżmy, że było to czyste. Jednak jeśli Michał łamie cię na hali dwa razy , a niby twoją główną bronią jest serwis tzn że jest coś źle. Wczoraj Jerzyk ograł łatwo Niemca. 1. set to była poezja serwisu, 2. set już gorszy, ale zrobił breaka i dociągnął ten mecz. Marterer szczerze zagrał słabo, ale myślę, że Jurek nie odda tego meczu...
Drugi mecz, który biorę pod lupę to mecz Gerasimova z Lacką, gdzie gram na Słowaka po kursie 1.71. Lacko to naprawdę fajny chłopak. Ma lepsze i gorsze momenty, ale wczoraj potwierdził dobrą formę po AO. Trochę obawiam się tego meczu, bo Krstin, którego pokonał wczoraj to nie jest tuz na hali, ale kurs mnie naprawdę zachęca. Egora oglądałem w meczu z Przysiężnym w eliminacjach i po raz kolejny Michał oddał mecz. Prowadząc w 2. secie w tie breaku juz 3-0 zaczął grać poziom gorzej. Egor nie serował jakoś szczególnie... a to również jego silna broń, w wymianach bardzo przeciętnie. Lacko powinien to wziąć.
Gram to w AKO dorzucając zwycięstwo Kerber. Kurs delikatnie ponad 3. Powodzenia!

S 68

skoti96

Użytkownik
Lacko robi wszystko żeby dziś przegrać. W normalnych warunkach jest dużo lepszy. Wygląda mi to na jakiś wałek. 2 set Gerasimov łamie się dwa razy w tym 3 podwójnymi błędami, a przed tym kursy na Gerasimova po 1 secie w okolicach 1.2 .... Piszę w momencie gdy jest 1-1 w 3. secie.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Jurek świetna dyspozycja, serwisem wbija same gwoździe. Aby tylko chciał wygrywać, to nie ma tam rywala i na returnie też dobrze pracuję. Ten Hard w Bergamo bardzo specyficzny (szybka, tania nawierzchnia). Taką hale (stodołę) Jurek właśnie lubi

mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Panowie czyli mówicie że dziś Gerasimov ma małe szanse z Janowiczem ? Na teraz kurs na Jerzyka 1.36 bet365 . Co do białorusina ranking 466 więc dużo niższy niż polak , nie miałem okazji oglądać tutaj na turnieju Jerzyka , jedynie widzę po statystykach że całkiem niezle sb radzi.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Jurek to dobry handlarz, tak zarobił najwięcej kasy w tenisie, a nie na nagrodach. Daj sobie spokój z tym Challengerem, bo kto ma wiedzieć co on tam planuje, ale na pierwszy rzut oka wygląda to tak, że zamiary ma poważne, tj chce wygrywać

Dodam że wczoraj brał medical z powodu urazu kostki, mrożono mu ją tym zimnym powietrzem. Aby to nie było alibi pod dzisiejszy wałek ....

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ten Hard w Bergamo bardzo specyficzny (szybka, tania nawierzchnia)
Piłki latają szybko i nisko, hala hali nie równa i dlatego właśnie trzeba wykorzystywać tą wiedzę przeciw bukom, podobnie będzie we Wrocławiu ????

Basic też brał medicala, bodajże mu plecy masowali w II secie przed pierwszym brejkiem.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Piłki latają szybko i nisko, hala hali nie równa i dlatego właśnie trzeba wykorzystywać tą wiedzę przeciw bukom, podobnie będzie we Wrocławiu ????

Basic też brał medicala, bodajże mu plecy masowali w II secie przed pierwszym brejkiem.
Basic brał medical, bo się chciał odprężyć, nie wyszło i puścił seta. Tak to wyglądało.
Nie wiem o jakiej Ty wiedzy mówisz, o kursie 1.36 na Jurka i nawierzchni rodem z Tesco? A on od tak może puścić każdy mecz, bez względu na rangę turnieju
Wiedzę to ma Jurek odnośnie swojej osoby i to on może w ten sposób robić pieniądz itp. A Ty, ja i inni powinni się skupić na uczciwym typowaniu, bo szukanie fixow we własnej głowie kończy się zazwyczaj baranem w ścianę, jeden raz na dziesięć prób się uda, a to w pewnym momencie stanie się obsesją ... Lepiej omijać takie tematy, to nie sposób na typowanie! A jak się nie umie odpuszczać konkretnych meczy, gra się tylko po rankingu (patrz dział ATP na temat Mahuta - żal.pl) nie ma się doświadczenia i umiejętności, to po co grać? Mahut z Llorda to starzy walkarze! (ewidentne ustawki na Szlemach). Jedyny sposób to czysto sportowe argumenty i nic więcej (plus to co powyżej)

kapel 296

kapel

Użytkownik
To nie jest czas, żeby Jurek puszczał mecze jak to mówisz, serio, teraz każde spotkanie musi grać na 100%, a to dlatego, że ma słaby ranking. Gdyby znowu był w okolicach 50 miejsca to ok, może odpuścić turniej, ale teraz po prostu nie może sobie na to pozwolić.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
No ok, tez tak myślę, ale JJ po 1.36 to zawsze jest zly wybór. Może także przegrać po czysto sportowej walce. Rywal całkowicie mi obcy, a gra po samych statach to się nadaje tylko do spłukania w ...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Gerasimov @ 3,22
pinnacle

Białorusin potrzebuje dobrego turnieju, w sumie Jerzyk też, tyle że tu b.szybko i naprawdę każdy z każdym może wygrać, Gerasimov lubi takie korty (Bratysława win), serwis+fh czy woleje , ciut bardziej on Jurka mobilny no i jak wygra to prawdopodobnie dostanie SE do Wrocka, wiec jest o co walczyc. JJ jak to Janek, jak nie idzie to foch, wczesniej srednie mecze, moze juz na Wrocka czeka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom