Powtórzę kolegę z wczoraj i gram na
Janowicza 1.33 w
Unibet! Oglądałem Basica z Przysiężnym i jeszcze około dwa-trzy mecze w tym sezonie. Jest solidny,ale to wszystko. Z "Ołówkiem" wygrał odrabiając dwa breaki w decydującym secie... i sam nie wiem jak to było możliwe. Michał przestał serwować i walił po autach. Załóżmy, że było to czyste. Jednak jeśli Michał łamie cię na hali dwa razy , a niby twoją główną bronią jest serwis tzn że jest coś źle. Wczoraj Jerzyk ograł łatwo Niemca. 1. set to była poezja serwisu, 2. set już gorszy, ale zrobił breaka i dociągnął ten mecz. Marterer szczerze zagrał słabo, ale myślę, że Jurek nie odda tego meczu...
Drugi mecz, który biorę pod lupę to mecz Gerasimova z Lacką, gdzie gram na Słowaka po kursie 1.71.
Lacko to naprawdę fajny chłopak. Ma lepsze i gorsze momenty, ale wczoraj potwierdził dobrą formę po AO. Trochę obawiam się tego meczu, bo Krstin, którego pokonał wczoraj to nie jest tuz na hali, ale kurs mnie naprawdę zachęca. Egora oglądałem w meczu z Przysiężnym w eliminacjach i po raz kolejny Michał oddał mecz. Prowadząc w 2. secie w tie breaku juz 3-0 zaczął grać poziom gorzej. Egor nie serował jakoś szczególnie... a to również jego silna broń, w wymianach bardzo przeciętnie. Lacko powinien to wziąć.
Gram to w AKO dorzucając zwycięstwo Kerber. Kurs delikatnie ponad 3. Powodzenia!