>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 46: Champaign, Guayaquil, Yokohama, Brescia, Helsinki

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Champaign

Surface: Indoor Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://www.illinoischallenger.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/637/mds.pdf

Guayaquil

Surface: Clay
Prize Money: $50,000 +H
Tournament website: http://www.atpguayaquil.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/543/mds.pdf

Yokohama

Surface: Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://www.keio-challenger.jp/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6626/mds.pdf

Brescia

Prize Money: €42,500 +H
Tournament website: http://www.atpbrescia.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/7121/mds.pdf

Helsinki

Prize Money: €42,500
Tournament website: http://www.ippopen.net/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2014/305/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/Tournaments/Challenger-Tour.aspx

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

Otrzymane punkty reputacji: +5
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Challenger Helsinki
10.11 13:00
Damir Dzumhur - Aldin Setkić
typ: 1 ✅
1,63
Pinnacle
Analiza
Rozpoczynamy kolejne turnieje challengerowe, podczas gdy w Londynie rozgrywany jest turniej Masters, w Helsinkach jednak numer 4 turnieju, Damir Dzumhur zagra z Aldinem Setkicem. Mozna powiedzieć, że będzie to pojedynek &quot;na przełamanie&quot;. Obaj panowie bowiem spisuja sie w ostatnim czasie zle. Zacznijmy od Setkica, który ostatni turniejowy triumf zaliczyl w Izmirze, grubo ponad miesiac temu, nad młodym Rosjaninem, Baludą. Ostatnie porażki Bośniaka jednak chluby mu nie przynoszą, przegrywał kolejno z Marchenko, Cecchinato i Sorensenem. Również Dzumhur nie spisuje się ostatnio najlepiej, potrafił on jednak zaliczyć cwiercfinał turnieju w Genewie, po wygranych z Berrerem i Dustovem. Wydaje się więc że to Damir znajduje się w nieco lepszej dyspozycji od swojego dzisiejszego rywala. W moim odczuciu również jest to zawodnik o większych umiejętnościach oraz dużo bardziej regularny od Setkica, co powinno przechylić dziś szalę zwycięstwa na jego korzyść. Więcej argumentów ma po swojej stronie Damir i ku niemu kieruje swój dzisiejszy typ.

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 493

milo93

Użytkownik
Copil 2:0 Bubka 1.33 Bet365 6:0/7:6✅✅
Bardzo fajny kurs na Rumuna jest to w miarę solidny gracz z fajnym podaniem Bubka to może kiedyś cos grał ale teraz to jakaś masakra przegrywa wszystko jak leci wchodzę w to za 200zł ????

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Challenger Brescia
11.11 16:00
Igor Sijsling - Michael Berrer
typ: 1
1,4
Expekt
Analiza
Jutro turniej w Brescii rozpoczynają kolejni zawodnicy, w tym numer jeden tych zawodów, Holender, Igor Sijsling pojedynkiem z Niemcem, Michaelem Berrerem. Uwazam, ze bukmacherzy za malo faworyzuja w tym przypadku Holendra. Niemiec znajduje się w wyraźnym dolku formy, w ostatnim czasie udało mu się wygrać zaledwie jedno spotkanie, w Genewie, ograł nikomu bliżej nieznanego reprezentanta gospodarzy i to nie bez problemu, po trzech partiach. W Genewie, Niemiec kreczował, więc nie wiadomo również jak do konca jest z jego zdrowiem. Stad tez moj typ u bukmachera, który zalicza zakład przy rozegraniu przynajmniej jednego punktu. Sijsling natomiast w ostatnim czasie spisuje sie duzo korzystniej. W konczacym sie tygodniu dotarł do polfinalu turnieju w Bratyslawie, Igor probuje dosrobowac ranking na przyszly sezon. Tutaj jest rozstawiony z numerem 1, a wiec okazja jest bardzo dobra. Ponadto Holender widocznie ma patent na Niemca, gdyz w trzech dotychczas rozegranych spotkaniach nie stracil z nim nawet jednego seta, jutro powinno byc podobnie.

dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Godzina: 15:30
Spotkanie: Davydenko - Gojowczyk
Typ: 1
Kurs: 6,50
Bukmacher: bet365
Koncowka sezonu ATP i oczy calego swiata skupione na Londyn i slusznie lecz chellengerowcy graja w najlepsze. Zacznijmy od Nimeca. Gojowczyk wygral tydzien temu w Bratyslawie grajac naprawde swietnie i odprawiajac bez straty seta zawodnikow pokroju ATP m.in. Lacko czy Nedovyesova. Peter poczyna sobie ostatnimi czasy calkiem solidnie i moze tegoroczny sezon na pewno zaliczyc do udanych. Po drugiej stronie stanie dzisiaj syn Nikolaya Davydenko. W tym roku pokazal sie z pozytywnej strony podczas turnieju w Stuttgarcie gdzie odpadl dopiero przeciwko Giraldo po 3-setowym boju. Ostatnie spotkanie odbyl niespelna miesiac temu gdy po 3-setowym pojedynku musial uznac wyzszosc zagubionemu talentowi - Berankinsowi. Kurs wydaje mi sie nieadekwatny i spore value po stronie Ruska, dodatkowo dochodzi &quot;syndrom wygranego turnieju&quot; przez Gojowczyka i mecz moze potoczyc sie roznie. Po tym kursie zdecydowanie warte gry.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Po drugiej stronie stanie dzisiaj syn Nikolaya Davydenko.
Hmm... Wyglada na to, ze Nikolay zostalby ojcem w wieku 11 lat... To nie jest syn Nikoya Davydenko, tylko jego bratanek.
Hernych-Kravchuk 1 @1.57
Teoretycznie obydwaj zagrali ostatnio dobre turnieje. Hernych w Ortisei dotarl do polfinalu, przegrywajac z pozniejszym zwyciezca Andreasem Seppim. Kravchuk bardzo dobry wystep zaliczyl w nieduzym turnieju w Eckental, gdzie rowniez byl w polfinale, przegrywajac rozniez w polfinale z pozniejszym triumfatorem Bemelmansem. Obawiam sie tylko, ze Hernych ledwo po dobrym wyniku moze zagrac gorzej. Kravchuk jednak mial tydzien przerwy , wiec swiezosc po jego stronie. Niemniej jednak leciwy Czech po bardzo udanym Wimbledonie, gdzie przeszedl przez kwalifkacje i dotarl do 2 rundy, gral tylko pojedyncze mecze, wiec podejrzewam ze byc moze pojawily sie tu jakoies problemy zdrowotne i stad raczej dluzsza przerwa. Ogolnie przed challengerem w Ortisei Hernych ostatni mecz gral w sierpniu. W Ortisei Hernych zaczynac nawet musial od kwalifikacji do challangera. Koncowka sezonu. Czech na pewno chce cos jeszcze zarobic, nie musi zmieniac kraju rozgrywania meczu i zostaje na wloskiej ziemi drugi raz z rzedu. Moim zdaniem, Hernych po dlugiej przerwie pokazal kawal dobrego tenisa i ze jest przygotowany do rywalizacji. Kravchuk na pewno nie gra zle, ma przewage na serwisie spora, ale tez nigdy nie osiagnie tak dobrych wynikow jak czeski weteran, ktory z kolei umiejetnosci gry z glebi kortu ma zdecydowanie wieksze. Z przymruzeniem oka, ale mimo wszystko licze na kontynuowanie dobrej serii Hernycha, tym bardziej jezlei Czech chce zamienic dobra forme pod koniec roku na aspekty finansowe, o ktorych juz wspomianlem.

Otrzymane punkty reputacji: +2
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dancevic 1.50 / bet365✅
Dancevic 2:0 2.30 / maraton✅
Kevin King kompletnie bez formy. W Knoxville szybkie porazki singlowei deblowe. Quigley pokonal Kinga 6-3 6-1, w deblu ze Spirem dostali od pary Libietis/Reese. Dancevic w kratke, widzialam wczoraj debla w parze z Shamasdinem i grali bardzo dobrze, swobodnie. Ostatnio Frank dal walkowera ale widac bylo wczoraj, ze wszystko jest ok. Latwa drabinka w Champaign wiec warto powalczyc. Potencjal Kanadyjczyka jest duzo wiekszy niz mlodego Kinga. Gdzies od srodka sezonu Kevin zaczal wygladac troche gorzej. Spadl o ponad 40 miejsc w rankingu i mysle, ze juz w tym roku nic dobrego nie pogra. Jak tylko ma kogos kumatego w drabince to szybko leci. Slabiakow ogrywa i zazwyczaj sie meczy.

Otrzymane punkty reputacji: +57
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Franka Roxi opisała do niego dokładam Krajinovica, ostatni jego turniej w sezonie, pasuję trochę punktów by się utrzymać bez stresu w top100, Vanni leszczyk z serwisem szczególnie że tutaj nie za szybko, mecz podobny do Hanescu z Marcora, tyle ze Krajinovic lepszy od Rumuna jeszcze.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Kovalik-Berankis 2 @1.22
Berankis,w koncu swego czasu lider juniorskiego tenisa z bardzo duzymi sukcesami, od jakiegos czasu, a mianowicie od Azji zaczal grac lepiej. Litwin blysnal troszke w Moskwie, chociaz to i tak jest gracz, ktory potrafi grac znakomicie, ale rzadko jednak to robi. Helsinki to jest takie fajne miejsce dla Berankisa. Litwin wygrywal tego challangera w przeszlosci i to jeszcze przed utrata renomy tego turnieju, gdy Helsinki byly 100-tysiecznikiem. Na pewno Bernakis dobrze to miejsce wpsomina, a ze forma ostatnio lepsza to z takimi rywalami jak Kovalik powinien wygrywac.. Buki zaczely opuszczac juz kursy, ale tez jeszcze mozna zlapac w okolicach 1.2, a uwazam ze do kombinacji sie nada, wiec szukam jakiegos drugiego zdarzenia.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Challenger Brescia
12.11 17:00
Marchenko - Kraijnovic
1,70
WilliamHill
Analiza
Dziś II runda turnieju w Brescii, a w niej Ukrainiec, Ilja Marchenko i Serb, Filip Kraijnovic. Faworytem bukmacherów jest Ukrainiec, choć znajduje się niżej w rankingu od Serba, nie powinno to jednak dziwić. Marchenko bardzo dobrze czuje się na kortach szybkich, swoją grę opiera przede wszystkim na niezłym podaniu i grze ofensywnej, która na kortach twardych wydaje się być odpowiednim rozwiązaniem. Dlatego też Ilja swoje największe sukcesy odnosi na kortach szybkich. Ponadto Marchenko wydaje się być w bardzo dobrej dyspozycji na koniec sezonu. W Bratyslawie zaliczyl cwiercfinal, a po drodze ograł wracajacego po zawieszeniu Troickiego, w Genewie była II runda i porażka z późniejszym polfinalista turnieju, Simone Bollelim, po ciezkiej, trzysetowej walce. Serb nie moze pochwalic sie w ostatnim czasie takimi wynikami. Męczył się już w I rundzie z reprezentantem gospodarzy, Vannim wygrywajac po trzech setach, a w dwoch ostatnich turniejach wygral zaledwie jedno spotkanie. Wszystko przemawia wiec dzis za zwyciestwem Ukrainca.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Duckworth-Michalicka 1 @1.28
Australijczyk wygral niespelna dwa tygodnie temu challengera, wiec forma jest. Tydzien temu krecz, ale to pewnie byly wzgledy regeneracyjne. Wydaje mi sie, ze powrot do standardu: bardzo dobry turniej-odpoczynek-bardzo dobry turniej, wiec teraz wypadaoby na ten trzeci etap. Wczoraj bardzo trudny mecz z Tennysem Sandgrenem, czyli zawodnikiem ktory zwyciezyl tu w Champaign w ubieglym sezonie. Łatwo nie bylo, bardzo fizyczny mecz, ale skoro Duckworth wykazal z tyle ambicji to dzis tez jest faworytem. Michalicka w tym roku dobre wyniki na poziomie ITF Futures, jeden taki turniej wygral nawet u nas w Polsce, ale dla niego optymalna nawierzcnia jest cegielka. Forma Czecha dobra, ale Duckworth jest juz wyzej w hierarchii jesli idzie o takie rozgrywki, wiec jezeli Australijczykowi nie zabraknie mobilizacji to powienien zameldowac sie w kolejnej rundzie. Kombinacja.

blads 187

blads

Użytkownik
Krajicek - Marchenko 1 @ 2,75 bet365 ⛔
Spotkanie w piątek, ale akurat mnie naszło żeby coś napisać. Są tenisiści których nie lubię, są tacy których toleruję ale nie stawiam i są też tacy których mam za kompletnych półgłówków. Do takich zalicza się między innymi Marchenko, co ja się naoglądałem meczy z jego udziałem w których działy się cuda na kiju nie sposób zliczyć. Niby wydaje się faworytem tego meczu, bo hala to środowisko w którym czuje się najlepiej ze względu na prezentowany styl, ja jednak jestem daleki od kierowania akurat w tym meczu typu w jego stronę. Krajicek robi sobie małe tournee po europie, wyniki jako takie, szału nie ma, dupy nie urywa, ale lubię gościa. Całkiem solidny gracz, typowo amerykańska szkoła tenisa, także hala mu akurat nie przeszkadza. Dobry dzisiaj mecz z Delicem, ładnie trzymał serwis co będzie istotną kwestią w meczu z Marchenko. Z Ukraińcem jest tak że gdy się go za bardzo faworyzuje to chłop często robi psikusa i gra beznadziejnie. Dzisiaj z Krajinovicem seta stracił, później już młodemu brakło sił i umiejętności żeby dociągnąć mecz. Liczę przede wszystkim na solidne serwowanie u Krajicka bo tak jak napisałem to będzie kluczem, Marchenko jest spokojnie do ogrania, potrzeba tylko konsekwencji. Mam cichą nadzieję że odpali mu w niektórych momentach i sam się wystrzela.

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Dziś trochę więcej czasu na analizę i nasunął mi się taki typ:

Laaksonen(SUI) - Rosenholm(SWE) Typ:1 Kurs:1.36 bet365 2:0 zgodnie z planem
W dodatku bardzo ładnie udało się zarobić na live stracie serwisu przez Laaksonen&#39;a kurs na wygranie seta skoczył na 3.50 ✅✅

Dziś w ramach turnieju w Helsinkach spotkają się obecnie znajdujący się na jednej z najwyższych pozycji w życiu 287 rankingu ATP, Szwajcar, z 372 zawodnikiem rankingu ATP Szwedem. Jeszcze wczoraj grałem przeciwko Laaksonen&#39;owi i Stawiałem na Kamke lecz przegrał on swój mecz dość gładko w dwuch setach(3:6;3:6). U Szwajcara po serii 5 porażek przyszedł czas na zwycięstwo lecz porażki, które zanotował nie były z byle kim, gdyż przegrał z znajdującym się ostatnio w dobrej formie Pouile, któremu urwał seta czy z wyżej notowanym Haase. Myślę, że traktuje on ten turniej dość poważnie, będzie walczył o jak najlepszy wynik więc niespodziewanym się jakiegoś odpuszczania tylko walki o każkdą piłke.

Co można powiedzieć o jego przeciwniku Rosenholmie? Wczoraj wygrał niby 2:0 ale z kim, z zawodnikiem z poza pierwszego 1000ATP a i tak nie poszło mu tak łatwo bo w drugim secie doszło do TB. Jeśłi chodzi o jego obecna forme to na 10 meczów zanotował 4 zwycięstwa z wszyscy przeciwnicy byli zdecydowanie słabsi gdzieś z okolic miejsca tysięcznego.

Myślałem nad typem DW 2:0 ale w ostatnich dniach na turniejach widziałem tyle zaskakujących wyników i przebiegów meczu, że zagram czyste 1.
Ja gram ten typ w AKO z Nishikorim walczącym o półfinał, a jego przeciwnikiem będzie żegnający się z turniejem Raonic.

Zauważam jeszcze pewne value, w meczu Bachingera z Hanescu, gdzie ja dawał bym im szanse co najmniej 50 na 50, gdyż ich forma wydaje mi się podobna a gdy grali ze sobą w ubiegłym roku dwa razy góra był Rumun, tylko że tamte spotaknia miejsce miały na nawierzchni ziemnej.✅✅
Tak jak myślałem 2:0 dla Hanescu, ładnie sobie odrobiłem niepowodzenia na live:grin:

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
F.Nielsen-Jaziri 2 @1.44
Jestem pozytywnie zaskoczony tym kursem, bo spodziewalbym sie w okolicach 1.2. Jaziri mial bardzo trudne mecze dotad i rywali i kazdy mecz w Cha,mpaign wygral w stosunku 2-1. Rywale w postaci Broady&#39;ego i Donaldsona i troche zaskakujacego Michalicki to wydaje mi sie duzo lepszy poziom niz koncentrujacy sie chyba bardziej na deblu poziom Nielsena. Dunczyk kiedys osiagal lepsze wyniki w singlu, tutaj naprawde duzo ugral juz, wiec na pewno tez bedzie zadowolony. Wczoraj Nielsen pokonal Kudle, ale Amerykanin tez gra duzo slabiej w ostatnich tygodniach. Kudla wygrywal 6-2 5-4 i serwowal po mecz, pozniej taka sama sytuacja przy 6-5 i znowu serw Kudli na mecz i przegral. Ogolnie duzo gemow na przewagi i nikt nie umial tu przejac inicjatywy w drugim, secie. Z Jazirim takie cos nie przejdzie przy bardzo dobrej grze Tunezyjczyka.
Dustov-Matsukevitch 1 @1.25
Bez glebszej analizy, ale zdziwi mnie wygrana Rosjanina. Dustov swietnie zagral w Bratyslawie, gdzie byl w finale. Forma jest, ma bardzo mocne argumenty silowe, wiec wiele meczow na takim poziomie moze wygrac oszczednie, a duzo grania nie zostalo. Matsukevitch mial kilka seoznow temu przyzwoite wyniki w Moskwie, ale pozniej nastapil duzo slabsdzy okres, a teraz nawet jesli jakis przysrost formy jest to raczej nie na tyle, zeby ograc czolowa postac challangerow ostatniego tygodnia, wiec w kombinacji jakiejs zaryzykuje.

Otrzymane punkty reputacji: +9
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Brescia Challenger
14.11 15:00
Marchenko - Kraijcek
1,45
Pinnacle
Analiza
Cwiercfinaly turnieju w Brescii, wybrałem spotkanie Amerykanina, Kraijcka z Ukraincem, Marchenko. Ponownie w tym tygodniu swoj typ kieruje w stronę naszego wschodniego sąsiada, a już pisze dlaczego. W moim odczuciu Marchenko powinien miec dzis latwiejsza przeprawe niz w spotkaniu z Kraijnovicem. Amerykanin to zawodnik bardzo nierówny, grający na jedno kopyto. Swoją grę opiera na serwisie, jednak podanie posiada gorsze niż Ukrainiec. Austin postanowil w ostatnim czasie porzucic challengery w Stanach i przeniosl sie do Europy, zaliczyl dwa cwiercfinały ( w Brescii trzeci) i raz odpadał w II rundzie, a wiec wyniki przyzwoite, jednakze bez blysku. Takiego blysku, jaki prezentuje w ostatnim czasie Ukrainiec, ktory w Bratyslawie co prawda byl w cwiercfinale, jednakze wczesniej ograł w dwoch setach Troickiego i powalczyl w kolejnej rundzie z Nedovyesovem, był bliski rowniez wygrania w Genewie z Simone Bollelim. W moim odczuciu Marchenko to zawodnik regularniejszy i jego wyniki na tym turnieju robia na mnie wieksze wrazenie, dlatego tez ponownie ku niemu kieruje swoj typ.

Otrzymane punkty reputacji: +5
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Gombos-Sela 2 @1.85
Ogolnie w wieksozci buki dziela szanse po rowno. Na pewnoi Sela za caloksztalt osoagnal duzo wiecej niz Gombos. W koncu nikt nie dostaje sie do 4 czy 3 rund szlemow. Izraleczyk nie ma sily, ale technicznie jest to swietny zawodnik, bardzoz ladny backhand. Trzeba tylko trafic okres kiedy nieduzy tenisista gra dobrze i wtedy Sela moze wygrywac naprawde z wielkimi nazwiskami. Podobala mi sie wczoraj gra Seli z BErankisem. Gombosa widzialem tylko w Bratyslawie. Mam przeczucie, ze Izrelczyk jednak wygra, chociaz ciezko mi to uzasadnic w tym przypadku, wiec postawie w jego kierunku.

Otrzymane punkty reputacji: +2
gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Kontinen/Nieminen - Maaray/Petzschner 1 1.52 Fortuna ✅
Napewno własna publiczność jest dodatkowym atutem na korzyść gospodarzy. Goście dopiero graja ze soba od tego turnieju. Trudnych przeciwnikow nie mieli. A Gospodarze? Bilans 25/5 na plus. Zgrani doświadczeni w dodatku rok temu tutaj wygrali właśnie turniej debla. Wiec co tu duzo gadac? Graja u Siebie maja zgranie doswiadczenie i rok temu tez tu wygrali to dlaczego nie teraz? Mysle ze Niemiec i Brytyjczyk za duzo do gadania nie beda miec.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Yokohama Challenger
16.11 4:00
Millman - Edmund
typ: -1,5 seta Millman
1,81
Pinnacle
Analiza
Dziś nad ranem polskiego czasu odbędzie się finał challengera w Yokohamie, gdzie Australijczyk Millman spotka sie z Brytyjczykiem, Edmundem. Reprezentant Australii w ostatnich tygodniach spisuje sie wrecz fenomenalnie. W Stanach Zjednoczonych jego bilans to: polfinal i final, porazki z Samem Querreyem, po walce. W Australii była porażka w II rundzie i zwycięstwo w kolejnym turnieju, na które zanosi się również w Yokohamie. Millman jest już 195 rakietą swiata i po tym turnieju szykuje sie kolejny awans w rankingu. W Japonii odprawia on rywali bez wiekszych problemow, w calym turnieju nie stracil jeszcze seta, sadze, ze dzis powinno byc podobnie, tak jak z reszta przed tygodniem, gdzie pokonał Edmunda w dwóch setach. Brytyjczyk również spisuje sie w ostatnim czasie niezle, daleko mu jednak do formy Millmana. Tutaj stracil już trzy sety i ma prawo czuc sie bardziej zmeczony. Nie sadze, aby zdolal on nawiazac walke z bedacym w gazie Millmanem i skonczy sie podobnie jak przed tygodniem, w dwoch partiach.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Cuevas-Lorenzi 1 @1.44 will hill
Pablo od dluzszego czasu w formie. Kto bys ie spodziewal, ze Urugwajczyk po swoich problemach i tak dlugiej przerwie wroci do tak dobrej dyspozycji. Cuevas nie planowal pocztakowo tych startow wzial tu w w Ekwadorze &quot;dziak karte&quot; i jest w finale, a ze gra ostatnio bardzo dobrze to musi byc faworytem. O dziwo Cuevas wzial tez dzika karte na tunbiej w Montevideo, wiec moze zawalczy o dublet na koniec roku. Kto wie. Lorenzi ostatnio duzo wiekcej sukcesow na podworku challangerowym ogolnie. Cuevas wrecz przeciwnie duzo dobrych meczow w glownym cyklu, a nawet wygrany turniej w Umag. Final to final, a forma zdaje sie faworyzowac Pablo. Stawiamy i idziemy spac, liczac na dobry efekt o poranku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom