>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 46: ATP Challenger Tour Finals - Sao Paulo, Andria, Toyota

Status
Zamknięty.
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
ATP Challenger Tour Finals

Miejsce: Sao Paulo, Brazylia
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $220,000 +H
Strona internetowa turnieju: http://www.challengerfinals.com.br/
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/6406/x.pdf
Plan gier: http://www.protennislive.com/posting/2015/6406/op.pdf

Andria

Miejsce: Andria, Włochy
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: €42,500 +H
Strona internetowa turnieju: http://www.atpandria.it/
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/6911/x.pdf
Plan gier: http://www.protennislive.com/posting/2015/6911/op.pdf

Toyota

Miejsce: Toyota, Japonia
Nawierzchnia: Carpet
Pula nagród: $40,000 +H
Strona internetowa turnieju: http://www.dunlop-tennis.jp/
Drabinka: http://www.protennislive.com/posting/2015/4042/x.pdf
Plan gier: http://www.protennislive.com/posting/2015/4042/op.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

Otrzymane punkty reputacji: +3
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Thompson J. - Jung J. @1,44 bet365 ⛔⛔ 2:6 4:6
Trzeba sie trzymać swojego słowa i nie grać tego gówna ???? W deblach w czelendżerach chłopaki mam wrażenie grają dla funu i na luzie, a tutaj pierwszy mecz turnieju i Thompson puścił mecz ???? Zero walki. Bezsensowne podchodzenie do siatki i zostawianie calutkiego kortu pustego i wręcz prośby o minięcie. Ani razu nie przełamać Junga to wyczyn jakich mało ???? Przeciwko Jungowi można grać w drugiej rundzie w ciemno, bo to nie jest tenisista i ma farta, że Jordan odpuścił mecz. Minus dla mnie za złamanie swojej zasady :p

Mówiłem sobie, że singla w czelkach w tym roku już nie tykam i tylko debel, ale no obok takiego kursu nie sposób przejść obojętnie ????
Jordan Thompson mimo wszystko jeszcze młody (21 lat) kangur. Raczej kariery jak Kyrgios czy inny Homonakkis nie zrobi, ale w okolicach tej pierwszej setki może się kręcić. Obecnie 154 rakieta świata. Ten rok w miarę udany. Rozpoczęty od Australian Open (wygrał turniej dzikich kart). Potem głównie czelendżery i kilka futuresów z różnym skutkiem. 3 wygrane futuresy i 2 finały czelendżerowe to naprawdę przyzwoite wyniki. Szczególnie wlaśnie druga część sezonu udana i bilans na tę chwilę 59/29, a na twardym 40/18. W listopadzie finał czelka u siebie w Australii i porażka z Ebdenem. Potem odpadnięcie w drugiej rundzie w Canaberze (ewidentnie odpuszczony mecz) i ćwierćfinał ostatnio w Yokohamie. Jordan ma przyzwoity serwis nieźle gra przy siatce i oczywiście lubi szybkie nawierzchnie.
Rywal to Jason Jung. 5 lat starszy (26 lat) Amerykanin bez żadnych perspektyw. Gość nie umie grać w tenisa :p oglądalem go wiele razy i za każdym razem miałem niesamowitą bekę. Bilans w tym roku 30/27, ale w Czelendżerach poza jednym finałem w słabo obsadzonym turnieju w Meksyku, ani razu nie przechodził drugiej rundy. W Yokohamie właśnie w drugiej rundzie poległ gładko z Nioshioką, a w pierwszej w bólach wygrał z totalnie anonimowym amatorem z Japonii (1762 w rankingu ???? ). Serwis to jego jedyna broń. W sensie jak nim trafi to jest szansa coś ugrać, ale ogólnie jest bardzo nieregularny, więc nie jest wielkim problemem go połamać. Gra całkiem przyzwoicie jak na swoje możliwości przy siatce i to chyba tyle z jego atutów. Ogólnie wydaje mi się, że jeździ po tych azjatyckich czelkach, żeby odwiedzić kraj przodków ???? innej opcji nie widzię ;p Gra tu jeszcze w deblu z Vorsterem i tam może ugrać trochę więcej, niż pierwsza rudna. Dla mnie świetny typ i chyba jedyny warty grania z całej tej pierwszej rundy w Tokio. Kurs taki &quot;wysoki&quot; chyba tylko i wyłącznie dlatego, że kangury rzadko grywają w hali.
Sensownie do dubla wygląda debel Klein/Reid @1,28, ale to taka sugestia tylko z mojej strony bez głębszych sugestii i analiz.

bodizo 350

bodizo

Użytkownik
Kapas-Imina 2:0 1,40 Betclic ⛔⛔
Makoto Ochi - Konstantin Kravchuk 0:2 1,18 Betclic✅✅
Alexandre Kudryavtsev - Christopher Rungkat 2:0 1,40 Betclic✅✅
Atp się skończyło juz na ten rok wiec ja pograłem Challengera chodź Kravchuka kojarzę ale za to reszty nie znam w ogóle ???? . Kravchuk gra od paru tygodni w Challengera i gra całkiem dobrze.Widać u niego ze dobrze serwuje nie najgorzej returnuje i ma w miary opanowany backhand i forehand.Powinien sobie poradzić ze spokojem z Japończykiem
Drugi mecz to Kudryavtsev z Rungkat.Tutaj tylko tez widziałem kawałek gry Alexandre.Calikiem niezłe serwuje dobry forehand backhand tez nie najgorszy.Warunki fizyczne nie najgorsze powinien wygrać 2:0 z o wiele niżej notowanym graczem
Trzeci mecz to spotkanie z gospodarzem.Jak o Polaku można napisać ze nieźle serwuje i ma dobrze opanowany forehend to tak o zawodniku gospodarzy nie można powiedzieć za wiele bo bedzie to pierwszy jego mecz w rozgrywkach.
Stawiam raczej tak hobbistycznie razem te mecze zobaczymy co z tego wyniknie.
Jeśli powyżsi zawodnicy utrzymają głowę i nie będą grali na pół gwizdka to myślę ze kupon wejdzie bo są na pewno lepsi i bardziej doświadczeni.

Otrzymane punkty reputacji: +6
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Trzeba sie trzymać swojego słowa i nie grać tego gówna W deblach w czelendżerach chłopaki mam wrażenie grają dla funu i na luzie, a tutaj pierwszy mecz turnieju i Thompson puścił mecz Zero walki. Bezsensowne podchodzenie do siatki i zostawianie calutkiego kortu pustego i wręcz prośby o minięcie. Ani razu nie przełamać Junga to wyczyn jakich mało Przeciwko Jungowi można grać w drugiej rundzie w ciemno, bo to nie jest tenisista i ma farta, że Jordan odpuścił mecz. Minus dla mnie za złamanie swojej zasady :p
Australijczyk czasami ma takie podejście. Parę tygodni wcześniej obserwowałem mecz i doprawdy nie można wytłumaczyć jak Kangur to przegrał i z kim:

M 493

milo93

Użytkownik
Metkic/Pavic-Crepaldi/Volante 1 1.53 bet365 ✅ 6:1 6:2 lokomotywa ????
Dwóch graczy którzy mają dobry serwis i potrafią grać w debla. Rywale poziom ITF dodatkowo nie są jakimiś wirtuozami debla.

Otrzymane punkty reputacji: +10
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Sabanov/Sabanov - Luncanu/Virgilii @1,44 bet365 ✅✅ 6:2 6:2
Izzunia :cool: Bet dnia po prostu bez dwóch zdań w czelkach, a jak ktoś łapał troszkę wyższe kursy wcześniej to nawet i w singlu można było atakować ????

Niestety kurs już trochę spadł, ale wcześniej nie miałem możliwości napisać. Nadal warto grać moim zdaniem i jest to dla mnie prawdziwa perełka dnia dzisiejszego. Bracia Sabanov to dwóch stosunkowo młodych(23 wiosny) chłopaków z Chorwacji, którzy chyba uznali, że w singlu nic nie ugrają i skupiają się na deblu. Żyła złota w turniejach rangi ITF. W tym roku dali zarobić niesamowicie ???? Bilans deblowy 51/19 mówi sam za siebie, ale tak jak mówię większość w Futuresach. W tym roku 12 finałów i 6 tytułów w turniejach tej rangi. W czelkach na razie słabiej, aczkolwiek na ostatnim turnieju w Ortisei doszli do półfinału gdzie ulegli w trzech setach późniejszym wygranym. Tutaj jednak obsada podobna jak na Futuresach bym rzekł :p nie zdziwię się jak Bracia, którzy na pewno podchodzą do tego jako do dużej szansy na sukces odniosą zwycięstwo w całym turnieju.
Rywale to poziom niżej. Rumun Luncanu również dużo sukcesów deblowych na poziomie ITF, ale tylko i wyłącznie na mączce. Na twardej nawierzchni gra rzadko i przegrywa. Wygrał jeden czelendżer właśnie Rumunii, ale kto widział przebieg tamtego turnieju i zobaczy miejsce rozgrywania to wcale go nie powinno to dziwić ???? Jego kolega Virgilli to totalny ogórek. 25 lat na karku. W tym roku bilans deblowy 3/29 , a w całej karierze 21/24 , więc trochę wstyd ???? gra w debla rzadko i słabo (w singlu nie jest dużo bardziej kolorowo).
Bracia Sabanov samym zgraniem i umiejętnościami czysto deblowymi biją rywali na głowę i nie wyobrażam sobie, żeby mogli dzisiaj przegrać mecz. Jak dla mnie dzisiejsza perełka.
Oczywiście zaznaczam jak przy każdym typie w ostatnich tygodniach tenisowej batalii, że granie za stawki z 4 zerami jest lekko głupim pomysłem przy turniejach gdzie główna nagroda to 3000 euro do podziału ????

--------------------------------------------------------------------
Jeszcze jeden mecz, bo kurs jest z kosmosu, a nie mogę oprzeć się wrażeniu, że cuda się mogą dziać :&gt;
Petrovic/Vucic - Ball/Brown @4,5 ⛔⛔ 7:6 5:7 10:12
Jest minus, ale jak ktoś mi powie, że nie było warto po takim kursie to jest głupi ???? z resztą jak ktoś jest w miarę ogarnięty to na tym meczu bez problemu zarobił we wszystkich możliwych kombinacjach na live :&gt;

Tutaj nie będę owijał w bawełnę i pisał analizy pod typ chociaż dało by radę. Ten mecz mi po prostu śmierdzi. Dwóch chłopaków z Serbii gra ze sobą regularnie i mają bilans w turniejach niższej rangi 15/5. Ogólnie w deblu są kozakami w randze Futures, a dodatkowo Petrovic ma świetny bilans singlowy. Jak widać po statystykach potrafią przebić piłeczkę na drugą stronę. Nie są jakimiś totalnymi amatorami. Ale nie ma co gadać o Serbach, bo tym jest przeciwko Brownowi ???? Odkąd przyjechali do Europy to deblowo na halach nie idzie im za dobrze. Brown skupiał się bardziej na singlu z którego już odpadł. Nie widzi mi się jakaś wielka motywacja, żeby siedzieć tutaj kolejne dni i męczyć się (szczególnie, że nagrody dla deblistów są tu dosyć śmieszne). Podobna sytuacja była w Ortisei, gdzie przegrali w dosyć dziwnych okolicznościach po super TB z młodymi chłopakami. Oglądałem tamten mecz i o ile po Ballu widać było, że mu zależy i się stara to Brown popełniał niezrozumiałe błędy w kluczowych momentach. Czy będzie dziś podobnie ? Czemu właściwie nie skoro to na dobrą stronę ostatnie granie w tym roku, a na wczorajszym meczu singlowym było widać olbrzymią frustrację i trochę zmęczenie tenisem niemieckiego Jamajczyka. Ogólnie na przestrzeni ostatniego roku byłem świadkiem kilku/kilkunastu meczy deblowych totalnie odpuszczonych przez Browna. Nie mówię, że były to mecze sprzedane, bo partnerowi na ogół się chciało i dawał z siebie wszystko, ale Brown dawał pokaz niechlujstwa na korcie i liczę, że dziś też może robić z siebie małpę :p Dodatkowo mecz na korcie bez kamer :&gt; Nie twierdzę, że musi tak być, bo równie dobrze mogą zagrać na 100% i samym serwisem wygrać mecz, ale po takim kursie przy takich okolicznościach to naprawdę żal nie spróbować zagrać lekko w stronę Serbskiej pary ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Sabanov/Sabanov - Brown/Ball @3,5 bet365 ⛔⛔⛔
Jeden z braci dziś tak mocarna forma,że ani razu nie utrzymał serwisu ???? ogólnie na zagrywce dramat,a Browny mimo,że raz się połamały to dosyć solidnie. Sorry,ale z taką dyspozycja na serwisie meczu deblowego się wygrać nie da. Zero asów. Masa podwójnych. Niski % pierwszego serwisu(ok 50% przy 70% rywali). Efekty są,więc takie jakie są czyli gładka porażka bez walki. To co bracia Ratiwatana rano dali to w południe bracia Sabanov zabrali :p kurs był fajny,ale zupełnie przestrzelony

Gralbym to nawet po @2,5,więc @3,5 biore z wielką radością. Obie pary opisane wyżej. Bracia wczoraj gładko 6:2 6:2. Brown z Ballem wymeczyli po trzech setach i 12:10 w STB. Minusem turnieju w Andrii jest brak kamer na drugim korcie,więc niestety ciężko powiedzieć czy Brown z Ballem nieudolnie odpuscili mecz czy po prostu zagrali tak słabo. I w jednym i w drugim przypadku to tylko i wyłącznie plus dla braci Sabanov. Może nie zabijają serwisem i dosyć łatwo ich połamać,ale sami też przełamują z łatwością i takich jeźdźców bez głowy jak Brown z Ballem ograja samą regularnością. Z reszta tak jak wspomniałem wczoraj dla braci którzy głównie królują w Futuresach turniej w Andrii to doskonała okazja,żeby zdobyć tytuł rangi czelendzer na koniec udanego sezonu. Dla zwolenników teorii spiskowych może być coś na rzeczy w tym,że mecz jest z samego rana czyli Brown będzie chciał się dziś zwijać skoro wczoraj się nie udało ????

M 493

milo93

Użytkownik
Kowalczyk Silejstrom 1 1.16 ✅ ledwo :zoltakartka:
Gerasimov 1.16 bet365 ✅ ciężko ????
Gram takiego dubla para deblistów kontra amatorzy w tej dziedzinie będzie gładkie 2:0. Gerasimov w formie fajnie siedzi ogra bez problemu Belga, który jest półkę niżej.
Powodzenia

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Cecchinato vs Clezar 1 @1,67 Pinnacle ⛔ dno dna 5:7 4:6
Stawiam tu po prostu na tenisowo lepszego zawodnika, będącego w dodatku w niezłej formie. Jedyny większy atut Brazylijczyka to to, że gra u siebie i miejscowa publika jak zwykle zachowa się jak motłoch i będzie nie fair w stosunku do Włocha. Wydaje mi się, że tym całkiem pozytywnym sezonem Marco zasłużył na udział i dobry wynik w tym turnieju. Clezar dostał się tu głównie jako wybór organizatorów, do którego oczywiście mieli prawo. Wystarczy spojrzeć na sam bilans meczów na clayu w tym sezonie (tylko Chellki), gdzie Marco ma 44:13, a Guiherme 20:18. Nie bez znaczenia z pewnością jest też ich jedyny jak dotąd pojedynek, który się odbył w czerwcu na nawierzchni ziemnej (tej samej, na której grają dzisiaj)- Włoch po obronie bodajże 2 BP w pierwszym gemie załadował rowerek przeciwnikowi, wygrywając 6:0 6:0. Tutaj w Brazylii na pewno czegoś takiego nie doświadczymy, ale umiejętności i forma wskazują na Marco, więc jeśli głowa nie zawiedzie, to on zejdzie z kortu jako wygrany.

Otrzymane punkty reputacji: +7
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Włoch w koncowce sezonu spucil z tonu, do tego ponad miesiac nie grał. Clezar siedzi na cegle cały czas w Ameryce a na tym &#39;mastersie&#39; wyczynia cuda co roku, mimo ze ostatnio troche słabiej grał. Dosc szybka cegla

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Ratiwatana/Ratiwatana - Mitchell/Thompson @1,5 bet365 ✅✅
lżej można próbować DW 2:0 @2,20 ✅✅

6:2 6:2 promo dnia ???? kto rano wstaje temu głupi Buk daje ????

Kolejny skalp do kolekcji braci z Tajlandii ???? Moim zdaniem oni już wygrali ten turniej pokonując parę Raja/Fruttero. Uważam, że to była największa przeszkoda w drodze po trzeci tytuł z rzędu. Nie ma tu godnych rywali dla nich po prostu. Ewentualny półfinał z inną parą kangurów Klain/Reid. Finał z Ghedin/Yi bądź Jung/Vorster. Na pewno będzie to fajne osiągnięcie nawet na tym poziomie wygrać trzy turnieje z rzędu. Nie wiem czemu kurs jest taki wysoki. Chyba tylko i wyłącznie dlatego, że przegrali z tą parą w LUTYM ???? Inna faza sezonu. Bracia bez formy. Zupełnie inny mecz. Ja bym tu grał tajskich braci nawet po 1,3 a tu taki kwiatek i mamy @1,5 ???? Forma fenomenalna. 9 zwycięstw i dwa turnieje z rzędu i są na najlepszej drodze po trzeci turniej. Ograli Raja w parze z Fruttero, czyli wydawało by się ciężką przeszkodę 7:5 6:3. Z Thomsponem, który tutaj ośmieszył się w singlu + Mitchelem, który bardzo prawdopodobne, że dzisiejszej nocy z tego singla też odpadnie nie ma mowy o innym wyniku, niż wygrana Tajów. Kangury w pierwszej rundzie po mega dziwnym meczu wygrali z parą Kudratsyev/Watanuki. Mieli tam 6:3 i 4:2, żeby przegrać 4:6 i w STB dopiero przy wyniku 11:9 rozstrzygnąć na swoją korzyść (a przegrywali już 5:9 ???? ). Cuda się działy na korcie bez kamer :p Dziś tutaj nawet jakby kangury zagrały na maksa to by mieli olbrzymi kłopot z pokonaniem tajów. Dwa ostatnie czelki w których grali razem to porażki w pierwszych rundach. Wcześniej razem finał Futuresa, ale to było w sierpniu. Nie ma żadnych racjonalnych przesłanek po stronie Australijczyków. Thomspon bez formy. Mitchel grający nieźle, ale będący po meczu singlowym (w którym duża szansa, że odpadnie) kontra dwóch zgranych zawodników wygrywających 9 meczy z rzędu. To musi się skończyć wygraną braci Ratiwatana. Kto jeszcze nie śpi to pobierać, bo warto ???? Kursy nieznacznie spadły, bo początkowo 1,55/53 wystawione, ale to bez znaczenia, bo nawet po @1,3 widziałbym tu value.

Otrzymane punkty reputacji: +26
M 493

milo93

Użytkownik
Munoz Dustov 1 1.30 bet365 ✅ 7:6 6:1
Biorę taki kurs z pocałowaniem ręki chyba dlatego taki, że Munoz przegrał, a Dustov powalczył z Lorenzim tym lepiej dla mnie. Dustov jest żałosny na ziemnej nawierzchni poza serwisem nie wiele potrafi w wymianach robi proste błędy. Munoz swoim solidnym przebijaniem zamęczy Uzbeka i wygra.
Powodzenia!

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Kravchuk 2:0 ✅@1,33 + Kudryavtsev✅ @1,4 AKO: @1,86 bet365 ✅✅

Grać na dwóch ruskich i to jeszcze u jednego DW to prawie jak próba samobójcza ???? ale wierze w dobre intencje i czysty tenis dzisiejszej nocy ???? Umiejętności po obu stronach to nie ma co porównywać,bo różnica ogromna. Dwóch Ruskich traktuje chyba dosyć poważnie ten turniej. Kudryavtsev dosyć udane azjatyckie tournée. Miał pecha,bo dwa razy trafiał na Taro i z nim przegrywał,ale poza tym słabszych od siebie ogrywał. Tutaj pokonał gładko Duckwortha w drugiej rundzie. Jung to żaden tenisista. Wymeczył z Chenem w drugiej rundzie,a w pierwszej Thompson pokonał się sam. Kursy lecą już w dół. Można było łapać @1,5 a do meczu będzie maks @1,35. Rusek serwisem będzie zamiatał Junga,a na returnie wystarczy wyczekac gem w którym Amerykanin (żółty co prawda :p ) nie będzie trafiał pierwszym.

W drugim mecz Kravchuk gra z Katayamą. Kravchuk podobnie jak Kudryavtsev przyzwoite wyniki w Azji i porażki z Taro i Thompsonem. Tutaj miał dwa spacerki z anonimowym graczami i dziś w nocy spodziewam się trzeciego. Katayama tu odpadł w kwalach,ale dostał LL do drabinki głównej. Ograł słabo dysponowano Van Pepperzela i w drugiej rundzie w najbardziej patologicznym meczu jaki ogladałem w tym roku Jonsa (polecam ???? ). Z reszta w drugiej rundzie nawet na niego grałem, bo kurs 2+ z Jonsem to było wielkie value. Japończyk jak na swoją 926 pozycję w rankingu całkiem nieźle serwuje i na tym w zasadzie kończą się jego atuty. Jakby Kravchuk chciał handlować w tym turnieju to zrobił by to w pierwszych rundach jak kursy na jego rywali były jeszcze wyższe ???? to jedyna obawa,bo w kwestiach czysto sportowych powinno byc 2x 2:0 dla obywateli Zwiazku Radzieckiego ????

Ratiwatana/Ratiwatana - Klein/Reid @1,5. ⛔⛔
DW: 2:0 @2,10 ⛔
A jednak stało się :-( przespany początek,a potem za dobry serwis kangurów w STB i niestety świetna passa się musiała skończyć

Stoi na stacji lokomotywa... Po raz 11 w przeciągu trzech tygodni gramy na braci R i zarabiamy ???? goście są strasznie rozpedzeni i złapali mega formę. Dziś po składali jak dzieci innych kangurów 6:2 6:2 i zanotowali 10 zwycięstwo z rzędu. Pisałem o nich już tyle razy,że dziś o rywalach tylko. Klein i Reid to przecietniaki. Przyjechali tu głównie dla singla,ale polecieli w pierwszej rundzie. W deblu mieli dwie ogórkowate pary gospodarzy i obydwie wygrane w wielkich bólach po STB. Obydwaj wirtuozami debla nie są. Potrafili robić nieźłe wyniki tylko w parze z lepszymi od siebie zawodnikami. Przeciętny serwis i uważam,że gorszy potencjał od pary Mitchell/Thompson z którą Tajscy bracia grali dziś. Spodziewam się kolejnego gładkiego zwyciestwa.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Cervantes -2.5 vs Clezar 1 @1.92 Ónibet ✅
lub po prostu Cervantes vs Clezar 1 @1.53 Ónibet ✅
Po raz drugi próbuję tu grać przeciwko Brazylijczykowi, który może i gra tu lepiej niż normalnie, ale pewnego pułapu nie przeskoczy. Ma mocny serwis i kiedy siedzi, to ciężko go przełamać, ale w ofensywie jest mało dokładny, nie potrafi zaostrzyć gry na tyle, żeby takiego Hiszpana regularnie spychać do nieudanej defensywy. Ten gra lepiej z fh jak i z bh, serwis pozytywny, a kontra dużo lepsza wg mnie, te średnie wrzutki Clezara, jakimi do tej pory często robił przeciwników, tutaj już nie przejdą. Hiszpan poskładał średniego Dustova i dobrego Lorenziego, wygrał ważny mecz z Munozem- nie po to to robił, żeby odpaść z Brazylijczykiem, który wygrał z fatalnym tu Cechinato i totalnie nieregularnym Albotem i przegrał z zaledwie średnio dysponowanym w tamtym meczu Pellą. Na moje oko różnica jest duża, Hiszpan w gazie, powinien tutaj nie zrobić wstydu i wygrać to spotkanie.
Widzieli się 11 dni temu i wygrał Cervantes 2:0.

Otrzymane punkty reputacji: +14
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Cervantes I. - Munoz-De La Nava D. 1 @1.68 1xbet ::: 1.5/10j✅
Inigo Cervantes bardzo dobra forma. O ile przegrał chelka w Urugwaju, to tutaj pewnie zmierza po triumf. Stracił seta tylko w jednym meczu z ... Munozem De La Navą. Poza tym i Lorenziego, i Dustov, i Clezara ogrywał bez problemów 2:0. Zaletą Cervantesa jest dobry serwis, który jeśli tylko dobrze siedzi, potrafi być groźny. W dodatku tutaj mączka jest całkiem szybko, w związku z czym serwis tylko przybiera na znaczeniu. Całkiem sporo punktów Igor zdobywa po pierwszym podaniu, po drugim wiadomo - mniej, ale i tak powyżej 50%. Całkiem nieźle returnuje. Starszy z Hiszpanów w półfinale miał luz, bo jego rywal poddał mecz walkowerem. Poza tym prezentuje się bardzo dobrze w tym turnieju, jednak tracił już seta nawet z Lorenzim. Nie ma zbyt dobrego serwisu, pierwsze podanie nie jest najlepsze. Ma dobry return, w wymianach też nie wygląda źle, jednak wiek robi swoje. Moim zdaniem większe szanse na końcowy triumf ma Cervantes, i na niego też postanowiłem zagrać.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom