>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 44: Geneva, Eckental, Seoul, Traralgon

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kwale do Genewy

Bastl @ 8,0 bet365

Bastl &#39;gospodarz&#39; dostał WCetke na kwale,wiadomo stary dziadyga ale serwis posiada. Recouderc to dobry tenisista ale nie weim co z nim sie porobilo, jednak na szybkie korty nie pasuje, bardzo słaby return i nie lubi gry agresywnej u rywali a wlasnie taka prezentuje Bastl. W dodatku Francuz przez cały rok nie powąchał czelendzerów i takiego kursu nie moge nie zagrac

Otrzymane punkty reputacji: +14
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Mecze jutro, ale bedzie ciezko z czasem w tym tygodniu znowu. Propozycje jednak nastepujace:
Berrer-Copil 1 @1.48
Obydwaj gracze o mocnym uderzeniu. Berrer ponadto uwielba wypady do siatki. Niemiec ostatnio blysnal we francuskim challangerze o bardzo osobliwej nazwie, wiec nie bede przytaczac nazwy z pamieci i zlapal forme jak sie wydaje. Niemiec to juz weteran, ale przyszlo troche formy to kalkulowac nie bedzie. Berrer zawsz eprawie grywal w Bazylei i Azji. Tera zranking nie pozwala, ale Genewa to prawie jak Bazylea mozna rzec. Copil dobrze, ale Niemiec wyglada jeszcze lepiej.

Groth-DevVarman 2 @1.36

Tutaj tak naprawde wszystko kreci sie wokol miejsca, czyli Charlotesville w Virginii. Tutejszy uniwersytet wychowal dwoch niezlych singlistow w postaci Somdeva DevVarmana i Denisa Kudli. Obydwaj te korty znaja znakomicie. DevVarman to miejscowy bohater, ktory kiedys wygral uniwersytecie mistrzostwa USTA dla Virginii, pokonuajc Johna Isnera w finale. Mysle, ze Somdev moze zagrac o pelna pule w tym roku. Rok temu Somdev odpadla z kolega czyli Denisem Kudla, ale pamietajmy ze Hindus nie gral kilku miesiecy w tenisa wtedy i dopiero w tym roku zaczal odbudowywac ranking. Mimo to nawet wtedy Somdev wygral tam dwa mecze zanim przegral z Kudla. Kudla w tym roku probuje szczescia w Europie w kwalifikacjahc do duzych turniejow, wiec miejscowi na pewno licza swojego bohatera DevVarmana (ktory chyba nawet ma tam wystawiony jakis pomnik, o ile mnie pamiec nie myli).

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Kokkinakis T. v Duckworth J. ✅
@ 1,50 Marathon
-2,5g ✅
@ 1,89 Marathon
Trochę zaskakują mnie te kursy, widzę bukmacherzy bardzo doceniają młodszego z Australijczyków, który chcąc nie chcąc nie wygrał w swojej zawodowej karierze z kimś chociażby pokroju Duckwortha. W pierwszym meczu obaj zawodnicy trafili na łatwych rywali, więc nie ma sensu tutaj o tych spotkaniach mówić. Obaj w tamtym tygodniu grali w Melbourne i bardziej zadowolony jest za pewne James, który po bardzo zaciętym spotkaniu odpadł w półfinale z Japończykiem Ito. Thanasi przegrał w drugim meczu z Ebdenem po trzech setach. W Australii w tej chwili wśród młodych zawodników najbardziej cenię sobie Duckwortha (notabene najstarszego) następnie Kyrgiosa. Kokkinakis musi nabrać trochę doświadczenia bo w turniejach rangi Challenger regularnie zaczął grać zaledwie miesiąc temu. Co do kursów pozwolę sobie przypomnieć, że gdy Thanasi podejmował Nicka Kyrgiosa w Sacramento na starszego z &quot;Kangurów&quot; kurs wynosił 1,43. W tej chwili Duckworth jest na pewno lepszym zawodnikiem od Kyrgiosa więc kursy mogą lekko zadziwiać. Wydaje mi się, że w nocy James spokojnie wygra to spotkanie bo Thanasi to jeszcze nie ten poziom - przede wszystkim potrzeba mu czasu aby zacząć wygrywać z liczącymi się zawodnikami.

Otrzymane punkty reputacji: +13
N 269

nalewka-babuni

Użytkownik
bet365 ✅
Matthias Bachinger v Norbert Gombos 2 3.75 0-6 7-6 5-7

Są takiem mecze że po prostu trzeba zagrać

Słowak w bardzo dobrej formie.Oglądałem jego wystepy w MONS prezentował się niezwykle solidnie jak na gracza z 3 setki rankingu. Pokonał po ciekawych meczach m.in. Bemelmansa, Serę, Pożniej we Francji Pokonał Marczenkę który zawsze solidny na hali. Ostatnie dwie porażki Słowaka to z zawodnikiem ze światowego topu chelendzerowców z Mahutem, który na hali osiaga wręcz znakomite wyniki oraz porażka ze Sijslingrem zupełnie inna tenisowa półka. W grze słowaka może nie ma silnego kończącego uderzenia ale za to Słowak długo potrafi utrzymywac piłe w korcie. Serwis pomoga też Słowakowi. Nie lubię u Słowaka, że potrafi przegrać seta prowadząć 5-2 i serwis albo tiebreka wygrywając 6-1.Rekord na hali w tym roku 12-5

Niemec notowany tylko 50 miejsc wyżej w rankikingu niz słowak. Ogłądałem grę Niemca parę dnie temu w pojedynku ze słabym Dustovem przegrał 6-3 6-1 po katastrofalnej grze. Co druga piła lądowała w siatce, a Dustov przebijał tylko bezpiecznie na drugą strone kortu. Wcześniej Niemiec przegrał z emerytem Joachim Johansson, który od 6 lata jest na tenisowej emeryturze. Forma Niemca jest w tym momencie bardzo słaba. W pierwszej rundzie pokonał 6-1 6-1 Huta Galunga który jednak zaliczył 6 porażkę z rzędu w turnieju halowym więc zwycięstwo Niemca było do przewidzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +21
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Angelinos 2,80 unibet⛔

Buki tutaj powariowały z tym kursem. Jenkins zagrał 2,3 niezłe turnieje i odrazu robią z niego nie wiadomo jakiego grajka. Owszem na w ostatnich tygodniach niezłe nazwiska na liście, ale Grek w poniedziałek też pokonał rozpoznawalne nazwisko na poziomie challangerów- Kuztenstova, wiec mecz jak dla mnie 50 na 50, bo Grek zagrał naprawde dobrze, potrafi skończyć piłke. Amerykanin polega głownie na regularności i przebicu jednej piłki wiecej, słaby serwis, po takim kursie trzeba zagrac.

Bellucci 1,70✅✅

W poniedziałek specjalnie czekał na mecz Brazylijczyka, żeby zobaczyć czy wreszcie coś idzie w dobrym kierunku i chłop wraca nam do formy. No i się nie zawiodłem, zagrał świetne spotkanie, takie jakie oczekiwałem, szkoda, że już końcówka sezonu, no ale musi grać na maxa nie ma innego wyjścia. Ranking katastrofa, przeciwnik o klase gorszy. Na poziomie challków coś tam ostatnio pogrywa, ale jak gra już z kimś lepszym, który potrafi przebić kilkanaście razy piłke na drugą strone to ma kłopoty ???? Belluci się tu nie będzie bawił w długie przebijanki, na pewno znowu zagra agresywnie i przeciwnik nie będzie miec za dużo do powiedzenia...

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Bhambri Y. v Venus M. ✅
@ 1,615 Marathon
-2,5g ⛔
@ 1,89 Marathon
DW 2:0 ⛔
@ 2,42 Marathon
A ja nadal gram na Hindusa, który dla mnie gra świetnie w ostatnich tygodniach. Podoba mu się w Australii i został tutaj na kolejny tydzień, w poprzednim odpadł z Duckworthem w ćwierćfinale. Przy okazji każdego meczu Bhambriego w Melbourne opisywałem go więc teraz nie ma sensu po raz kolejny powtarzać. Okazję miałem również pisać o Venusie, przeciwko którego typowałem w meczu z Wardem. Dziś myślę podobnie - pewnego poziomu nie da się przeskoczyć. Bhambri po powrocie po kontuzji gra bardzo dobry tenis no może poza tym meczem z Jamesem Duckworthem, gdzie bardzo dziwnie to wyglądało. Dzisiaj po raz enty dziwią mnie kursy na Hindusa, w poprzednich przypadkach zawsze było to promo i dziś uważam podobnie. Nowozelandczyk nie powinien sprawić problemów Yukiemu i dzisiaj próbuję zagrać praktycznie wszystko co możliwe na reprezentanta Indii. Venus jest ostatnio w dobrej dyspozycji, sprawił tam jedną czy dwie niespodzianki, jednak wszystko wraca do normy i na każdym zawodniku takim jak Ward czy Bhambri będzie się zatrzymywał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Lorenzi 1,95 Unibet
No ja proszę, dawno zaden kurs mnie tak nie zdziwił. Pablo faworytem meczu z Włochem? Czemu? Bo wygrał w zeszłym tygodniu challanger, meczył się z się w dwóch ostatnich meczach z średniakami, nic wielkiego nie wrózy. Fajnie, ze wraca do formy, jego miejsce w okolicach pierwszej setki, ale właśnie wraca, jeszcze mu daleko aby ogrywac takich zawodników jak Lorenzi.
Włoch jak dla mnie zdecydowany faworyt tego turnieju, dawno nie grywał w challangerach, widocznie ja koniec sezonu chce trochę pograc. To zawodnik ,który nie lubi długich przerw, może grać przez 12 miesiecy w roku ????
Szykuje się świetne spotkanie, jak Cuevas zagra na maxa bo inaczej Lorenzi może spokojnie zdominować swojego rywala, jak dla mnie to On oczywiście poziom ATP, i takich rywali jak mu się tylko chce to ogrywa bez trudnu, ale wiadomo to tenis, końcówka sezonu... Ale po takim kursie trzeba grać ????

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Molchanov-DevVarman 2 @1.25
Somdev mieszka w Charlottesville, Virginia. Przez latat reprezentowal tamtejszy uniwersytet z suksesami. Korty zna doskonale, wiec z takim rywalem powinien sobie dac rade. Genralnie juz to napisalem wyzej przy meczu DevVarmana z Grothem. Hondus wygral 2-1, takze jak to mowia &quot;pierwsze koty za ploty&quot; chyba w tym przypadku. Licze na wygrana Hindusa.

Otrzymane punkty reputacji: +17
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Mitchell B. v Duckworth J. ✅
@ 1,45 Betclic
Dzisiaj znów gram na Kaczora, jednak dzisiaj bez żadnych handicapów ponieważ, może być to bardzo ciężkie spotkanie dla Duckwortha. Bilans pojedynków bezpośredni remisowy, jednak ostatnie dwa mecze wygrał James, ostatni w tym roku zdecydowanie, gdzie Mitchell zdołał wygrać jednego gema. Mecz odbywał się na hardzie. Co by tutaj więcej napisać, Benjamin nie robi takiej &quot;furory&quot; jak James, jest ponad 100 miejsc rankingowych dalej, nie idzie to tak szybko jak w przypadku Jamesa. Rówieśnicy, jednak to Duckworth osiąga lepsze wyniki, pojawia się w turniejach rangi ATP. Mitchell przez praktycznie całą pierwszą połowę sezonu grał tylko w turniejach rangi Futures, dopiero w sierpniu zaczął próbować swoje siły w Challengerach. Od tamtego momentu najlepszym wynikiem jest ćwierćfinał w Granby i Tiburon. Wyników Duckwortha nie będę przytaczać, jeśli kogoś interesują to mogą zaglądnąć do wcześniejszych moich analiz. Ja myślę, że kurs jest dzisiaj odpowiednie wystawiony, Mitchell może powalczyć, wygrać w cuglach seta jednak to chyba wszystko na co go stać. Duckworth murowany faworyt.

Otrzymane punkty reputacji: +3
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Cuevas-Olivo 1 @1.3
Nie ma innej opcji ? Serio. Pablo Cuevas wyglada swietnie zupelnie jak 2-3 seozny temu, kiedy potrafil zagrac wpsaniale mecze z najlepszymi zawodnikami na cegle w tamtym czasie. Urus wrocil nie tak dawno na korty znowu, prawie caly rok klaendarzowy nie gral, zmgagac sie z urazem. Na poczatku to byly starty z &quot;dzika karta&quot; i przy uzyciu &quot;chronionego rankingu&quot;, ale przeciwnicy latwi z pewnoscia nie byli. Teraz forma poszla zdecydowanie w gore Cuevas wygral w Buenos Aires tydzien temu i z pewnoscia teraz tez planuje zakrecic sie w koncowych etapach turnieju. Grac to on potrafil swietnie wczesniej, a teraz powoli zaczyna to wraca na dobre tory. Do tego wczoraj dosc dramatyczny mecz z Lorenzim, dzis zaprocentuje i stawialbym nawet 2-0 w setach dla Urusa.
R.Williams-DevVarman 2 @1.57
Konsekwencja to podstwa. Co prawda nie do konca podobalo mi sie co DevVarman robil wczoraj w 1 secie, ale czemu tak to sugeruja analizy DevVarmana powyzej.
Struff-Khachanov 1 @1.5

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Klizan M. v Copil M. ⛔
@ 1,50 Marathon
Ćwierćfinał Challengeru w Genevie, po nazwiskach można stwierdzić, że bardzo ciekawe spotkanie. Jeśli spojrzymy w ranking to może się wydawać, że spotkają się zawodnicy o podobnych umiejętnościach. Nic takiego, typuję tutaj zwycięstwo Słowaka, który de facto ma słaby sezon, jednak na poziomie Challenger nie powinien mieć większych problemów. Copil, rumuński talent, który nie potrafi się przebić do pierwszej setki rankingu. Gra praktycznie tylko w turniejach rangi Challenger, startuje w kwalifikacjach do ATP, jednak bez wyników. Na hali prezentuje się dobrze, jednak dzisiaj rywal jest wyższego kalibru i nawet fakt, iż Klizan nie osiąga nadzwyczajnych wyników w hali może nie pomóc Rumunowi. Klizan walczy o powrót do czołowej setki i jak najwyższą lokatę - Australian Open się zbliża więc jest o co walczyć. Klizan gra słaby sezon, jednak są to wyniki z turniejów ATP, więc nie ma co porównywać do bilansu Copila.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Bhambri Y. v Duckworth J. ✅
@ 2,90 Betclic
W tamtym tygodniu próbowałem, dzisiaj też. Myślę, ze Yuki prezentuje tak dobrą grę, że może zamieszać i sprawić dużo kłopotów Duckworthowi. W zeszłym tygodniu w Melbourne się nie udało, Duckworth przeszedł do półfinału gdzie przegrał z Ito. W tym tygodniu rolę się częściowo zmieniły bo to Hindus w ćwierćfinale spotkał się z Japończykiem i pokonał go w trzech setach. Dzisiaj bukmacherzy wystawiają bardzo ciekawy kurs, myślę, że Yuki z tygodnia na tydzień gra coraz lepiej, aż szkoda, że sezon się kończy. Mecz z Jamesem w tamtym tygodniu totalnie mu nie wyszedł, nie wiem co tam się działo w główce Yukiego. Dziś wydaje mi się, że Bhambri może zwyciężyć z młodszym Australijczykiem. Problemem Kaczora może być fakt, iż w tym tygodniu nie przeszedł prawdziwego sprawdzianu, spotykał się z zawodnikami, którzy byli tylko formalnością. Bhambri zmierzył się z Venusem, dziś z Japończykiem Ito i na pewno będzie lepiej przygotowany niż Australijczyk. Widzę duże value.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Klahn-Y.Bhambri 2 @3.2
Hindus mlody zawodnik, lat 21 z sukcesami w juniorskim tenisie (miedzy innymi zwyciezca juniorskiego Australian Open 2009). Oczywiscie nie jest to zawodnik uksztaltowany w Indiach, ktore reprezentuje, bo trenuje na Florydzie jak wieksza czesc tenisistow zwiazanych zawodnowo z USA. Jak tak patrze w ta drabinke to wychodzi mi, ze zwyciezca powinien byc z dolnej czesc drabinki. Bhambri ogral Tatsume Ito (z ktorym dla przykladu Klahn ostatnio przegral) i James Duckwortha, a to duzo trudniejsi rywale od tych, ktorych mial Klahn moim zdaniem. Po drugie nie jestesmy w USA, tylko Australii. Klahn jest perspektywicznym graczem amerykanskim, ale nie jest tez na poziomie takiego Jack&#39;a Sockiem, a Bhambri trenujac na Florydzie to mentalnosc Amerykanow zna doskonale, a forme Hindus najwidzoczniej zalapal bardzo wysoka, wiec licze na jego wygrana.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Listopad (8-5)
???? Bemelmans R. v Puetz T. (+4,5g) ⛔
@ 1,96 Marathon
Stawka: 15 € (14.40 €)
Półfinał turnieju w niemieckim Eckental. Typuję w stronę reprezentanta gospodarzy. Oczywiście Bemelmans jest w dobrej formie, jest wyżej notowany jednak Puetz ten seson ma dobry a ostatnie tygodnie fantastyczne. Jest jeszcze bardzo nierówny i tego już chyba nie zdoła zmienić. Potrafi pokonać Gabashvilli&#39;ego by w następnej rundzie ulegnąć słabemu Lobkovovi. W Eckental pokonał już Nedovesova i Dustova. Tim podobnie jak Belg Ruben fantastycznie gra w hali i tutaj widzę jego szanse. Dodatkowo gra u siebie, dobrze gra w tym tygodniu i po cichu liczę na urwanie seta albo jeden bardzo wyrównany set. Bemelmans również lubi przespać seta więc typ uważam za sensowny.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Klahn B. V Bhambri Y. ✅
@ 3,20 Betclic
To nam się bukmacherzy zagalopowali. Klahn tak zdecydowanym faworytem ?! Dlaczego? Klahn doszedł do finału gdzie po drodze stracił tylko jednego seta. Warto jednak przeanalizować jakich rywali podejmował w porównaniu do Hindusa. W tym roku obaj zawodnicy spotkali się już na korcie jednak bukmacherzy próbują się tym sugerować to muszą mieć źle poukładane w głowie bo przecież w lipcu Bhambri był cieniem samego siebie. Dzisiaj mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że Bhambri w tej chwili nie odstaje poziomem od Amerykanina. Bukmacherzy przesadzili niebywale. Po raz kolejny w tym turnieju porównam zawodników do Japończyka Ito. Obaj zawodnicy grali w ostatnich dniach z tym tenisistą i tylko Hindus wyszedł zwycięsko. Klahn poległ bardzo szybko w dwóch setach. To tak w ramach ciekawostki. Dla mnie wszystko przemawia sa Yukim, który gra fantastyczne turnieje. Kurs z kosmosu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
boku 24

boku

Użytkownik
Wie ktoś na którą (pl czas) planowane jest wznowienie meczu Bambriego? Znów o 2 w nocy (12:00 w Australii), czy jednak np. o północy (10:00 AU). Nigdzie nie mogę znaleźć info.

boku 24

boku

Użytkownik
Wyjaśniło się. Wznowienie o 10:00 w Traralgon, a więc o północy czasu polskiego. Można końcówkę śmiało śledzić, mam nadzieję, że tylko dwa gemy ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom