>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Tydzień 43: Kazan, Buenos Aires, Melbourne

Status
Zamknięty.
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Kazan Kremlin Cup

Miejsce: Kazan (Rosja)
Data: 21.10.2013-27.10.2013
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: Indoor hard
Pula nagród: 75&#39;000 $ + H
Oficjalna strona:
http://www.kazancup.ru

Copa Topper

Miejsce: Buenos Aires (Argentyna)
Nawierzchnia: clay
Pula nagród: 75&#39;000 $
Oficjalna strona:
http://www.copatopper.com

Melbourne Chellenger

Miejsce: Melbourne (Australia)
Nawierzchnia: hard
Pula nagród: 50&#39;000 $
Oficjalna strona:
http://www.tennis.com.auhttp://www.tennis.uz

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Bhambri - Lemke 1 @ 1,40✅
Obaj zawodnicy wracają po kontuzjach, jednak to Bhambri jest faworytem, gdyż już powrócił na korty i nieźle się spisał w turnieju Challengerowym w Tajwanie, pokonał tam Socka, Gonzaleza czy Sugite, w moim odczuciu graczy lepszych niż ten dzisiejszy, a na dodatek Lemke nie rozegrał oficjalnego meczu od marca..Moim zdaniem jest to kluczowe i nawet po takim kursie warto postawić, Hindus pokazał, że po powrocie jest w formie i dziś bez problemu powinien sobie poradzić z Australijczykiem. Moim zdaniem pewny bet.
Dasnieres de Veigy - Statham 2 @ 1,67✅
Tutaj podobna sytuacja, Francuz nie rozegrał meczu od Wimbledonu, więc spora ilość czasu już minęła. Na dodatek ten zawodnik na hardzie mnie przekonywał nigdy, na dodatek jedzie od razu w odległe klimaty, gdzie na pewno Statham jest faworytem mimo jego ostatnich wyników. Kurs moim zdaniem bardzo fajny i opłaca się zagrać na Nowo Zelandczyka, który potrafi dobrze zaserwować i w tamtejszych klimatach zawsze był groźny. Warto ????

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Bhambri Y. v Lemke J. ✅
@ 1,40 Marathon
Jak dla mnie bardzo dobry typ, Bhambri powoli wraca we właściwe miejsce, przede wszystkim dzięki ostatnim dobrym wynikom pnie się w górę rankingu. Lemke traktuje tenis już tylko jako hobby, gra praktycznie tylko u siebie w kraju, poza kwalifikacjami do tego turnieju w Melbourne ostatnie mecze rozegrał w marcu, w turnieju rangi Futures. W kwalifikacjach rywali miał bardzo łatwych, dwóch z nich nie jest nawet klasyfikowanych a trzeci plasuje się w dziewiątej (przykro mi, nie dziesiątce ???? ) setce rankingu WTA. Można o Lemke powiedzieć, że jest to gracz niedzielny. Próbuje sobie dorobić grosza u siebie, jednak dzisiaj (właściwie jutro) zadanie będzie bardzo trudne. Yuki na hardzie gra świetnie, więc praktycznie wszystko przemawia za Hindusem. Kurs bardzo wysoki, bardzo. Nie rozumiem tej decyzji ale jak jest to trzeba korzystać. Pomiędzy nimi w tej chwili jest przepaść, obaj zupełnie inaczej podchodzą do tenisa, dla jednego to jest zabawa a drugi jeszcze chce coś osiągnąć.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Co powiecie o meczu Belluci T. - Cuevas P. w Buenos Aires. Powiem szczerze, że kurs na Brazylijczyka mnie zaskoczył (około 1,9). Wiadomo, że daleki od wielkiej formy, ale jego rywal w rankingu w okolicach 400 ATP, więc żaden mocarz. Warto dawać na Belluciego ?

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Co powiecie o meczu Belluci T. - Cuevas P. w Buenos Aires. Powiem szczerze, że kurs na Brazylijczyka mnie zaskoczył (około 1,9). Wiadomo, że daleki od wielkiej formy, ale jego rywal w rankingu w okolicach 400 ATP, więc żaden mocarz. Warto dawać na Belluciego ?
Hmmm... no wiesz. Zaraz ktos napisze, ze znowu szukam dziury w calym, ale widac nie pamieasz Pablo Cuevasa. To ze teraz zajmuje takie miejsce to nic Ci nie powie, skoro Cuevas nie gral rok w tenisa nie przesadzajac. Jakbys sprawdzil, ktory Urugwajczyk byl najwyzej w rankingu to bys sie zdziwil, bo byl tenisista TOP 50.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Bhambri Y. v Banes M. ✅
@ 1,25 Marathon
Bhambri -4,5g ✅
@ 1,89 Marathon
Po raz drugi gram w tym turnieju na Hindusa, po raz drugi kurs mnie zadowala. Przecież od razu widać, że jest tutaj różnica przynajmniej poziomu. Banes poziom podobny do Lemke, szkoda, że kurs troszkę mniejszy ale bukmacherzy kiedyś obudzić się muszą. Bhambriego opisywałem już dokładnie. Bhambri gra praktycznie tylko na hardzie, więc oczywistością oczywistą jest, że gra tutaj najlepiej. Rówieśnik Hindusa Banes troszkę poważniej traktuje tenis niż poprzedni rywal Yukiego, jednak wyników nie widać. Gra tylko w turniejach rangi Futures. W tym roku na kilka występów warto odnotować dwa półfinały. Tutaj w Melbourne w pierwszej rundzie sprawił sensację pokonując Francuza Roberta, jednak kto śledzi dłużej tenis wie, że Francuz jest znany z porażek - niespodzianek. Jest to historyczne osiągnięcie Australijczyka, dojście do drugiej rundy turnieju rangi Challenger. To pokazuje powagę sytuacji ( ???? ). Yuki zdecydowanie jest lepszym zawodnikiem, nie będę pisał, że musiałaby się stać katastrofa jeśli przegra bo jest to tenis na takim poziomie na jakim jest i tutaj zdarza się wszystko.

P 160

peter42

Użytkownik
Kokkinakis/Mitchel-Klahn/Venus 6-3,1-6,11-9✅ szkoda że za drobne
typ Kokkinakis/Mitchel✅
kurs 4,5 ????
Bet365

Kurs spada i nie dziwne. Młodzi Australijczycy potencjał maja ogromny bilans narazie tylko 3-1 ,poniewaz graja drugi raz ze soba na poziomie challengerow(futersow nie sprawdzalem) i odniesli juz razem zwyciestwo jak dla mnie z lepszym deblem niz Klahn/Venus ,a mianowicie z Sandgren/Williams. Amerykanin i Nowo Zelandczyk graja ze soba po raz piaty i pierwsze dwa turnieje przeszli jak burza zwyciestwo i final,pozniej jednak grali jednak juz coraz gorzej by przed miesiacem przegrac z para Corrie/Smethurts w 1 rundzie. Warto tez dodac ze Klahn i Venus przed tym meczem beda grali jeszcze single + teren meczu czyli ojczyzna kangurów i jak dla mnie robi sie value,wiec pobieram za nieduza stawke Kokkinakisa i Mitchela.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Venus M. v Ward J.
@ 1,55 Marathon
Spotkanie ćwierćfinałowe turnieju rangi Challenger w Melbourne. Typuję tutaj zwycięstwo zdecydowanie wyżej notowanego Brytyjczyka. Venus poprawia swój najlepszy wynik z tego sezonu dochodząc do ćwierćfinału, we wcześniejszych meczach zadanie trudne nie było. Najpierw pokonał Kleina (nie mylić z Klahnem) a następnie Seguicheiego. James Ward w pierwszej rundzie miał ciężkie wyzwanie, trafiła na Grega Jones, jednak udało się wygrać w dwóch setach. Drugi mecz, z ciekawym przeciwnikiem, z 20-latkiem z Australii, zakończony w trzech setach, może się wydawać, że słaby wynik, jednak Andrew w tym sezonie grał już w trzech finałach Futuresów i jeden z nich wygrał. Młody, gniewny. Dzisiaj myślę, że Ward powinien sobie poradzić, bardzo dobrze spisuje się na twardej nawierzchni a Venus to już trochę wrak zawodnika, zresztą nie ma co się dziwić skoro jest się w jego wieku i nie osiąga żadnych dobrych wyników. Jeśli James zagra na swoim, normalnym poziomie to nie widzę tutaj żadnych przeszkód ze strony Nowozelandczyka.
???? Duckworth J. v Bhambri Y.
@ 2,80 Marathon
+3g
@ 1,91 Marathon
A ja nadal gram konsekwentnie na Hindusa, którego gra mi się bardzo podoba. Bardzo. Zasługuje na zdecydowanie wyższą pozycję w rankingu ATP i właśnie ma bardzo dużą szansę na awans nawet na 210 pozycję. Najtrudniejszy rywal czeka właśnie w ćwierćfinale, jednak zdecydowanie do pokonania - wygrywał w tym sezonie chociażby z Jackiem Sockiem czy Weintraubem. Duckworth na hardzie gra średnio, zresztą nie ma się co dziwić skoro otwarcie deklaruje, że najlepiej gra mu się na szybkim clayu. Hindus za to gra praktycznie tylko na twardej nawierzchni i z dobrymi skutkami w ostatnich tygodniach. Dwa wygrane futuresy, finał w Kaohsiung - to są ostatnie najlepsze wyniki z harda. Kurs według mnie warty zagrania, dawno nie widziałem tak dobrego Yukiego, dodatkowo gra w Melbourne, gdzie osiągnął swój największy sukces - zwycięstwo w juniorskim Australian Open.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Diez-Arguello 2 @1.25
Dobry challanger w stolicy Argentyny, wiec gospodarz ma plusy na wejsciu. Arguello trzyma w challengerach naprawde dobry poziom przez wieksza czesc seoznu. Tutaj ogral kolejno trzech dobrych graczy: Joao Souze, P. Souse oraz Alunda, a wiec jest to duzy pozytyw. Kanadyjczyk o niezbyt kanadyjskim nazwisku ogral za to Paula Capdeville, ale Chilijczyk juz od kilku miesiecy nie ma sie czym pochwalic, anonimowego zawdonka o nazwisku Hidalgo oraz Antonio Veica, ktory skreczowal. Duzo wiecej gral Arguello, mial trudniejszych rywali, gra w Argentynie... To wszytsko powinno dac Argentynczykowi przewage w tym meczu, wiec do kombinacji mi ten typ pasuje.

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Ito T. v Duckworth J.
@ 1,85 Marathon

Na wstępie może powiem co sądzę o kursach, które gdy na nie spojrzałem bardzo mnie zaskoczyły. Według mnie @ 1,50 to szczyt tego co powinno być na Australijczyka. Wczoraj liczyłem, że wracający do dobrej gry Bhambri powalczy z Jamesem, jednak po prostu trafiłem na złą, nawet bardzo złą dyspozycję Hindusa. Ito gra bardzo słabo, chociaż w ostatnich tygodniach jest już lepiej bo nie odpada po pierwszym spotkaniu w turnieju jak to było na początku sezonu. Sezon Japończyka na minimalnym plusie - 31/29. Trzy ćwierćfinały turniejów rangi Challenger w tym sezonie, pierwszy półfinał tutaj w Melbourne - według mnie to zdecydowanie za mało na zawodnika będącego na tej pozycji w rankingu. A Duckworth? James wygrał trzy turnieje rangi Futures, jednokrotnie zameldował się w finale Challengera w Lexington, dwa półfinałów i kilka ćwierćfinałów. Grał również w każdym głównym turnieju Wielkiego Szlema, poza turniejem w Nowym Jorku. Dodatkowo próbuje już swoich sił w turniejach rangi ATP, próbuje wskoczyć na ten wyższy poziom. Dziwi mnie, kurs. James gra u siebie w Melbourne, potrafi tutaj grać a Ito? No trochę średniawa gra, nierówna dyspozycja, przeceniają bukmacherzy Japończyka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom