>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Tydzień 30: Astana, Lexington, Biella

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Astana

Surface: Hard
Prize Money: $75,000
Tournament website:
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/3618/mds.pdf

Lexington

Surface: Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://lexingtonchallenger.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/586/mds.pdf

Biella

Surface: Clay
Prize Money: €42,500
Tournament website: http://www.atpbiella.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2015/7085/mds.pdf

Oficjalna strona ATP Challenger Tour: http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Barrere 1,40 bet365⛔ kompromitacja francuza...

Barrere kwale do challka w USA. Gra z jednym z najwiekszych drewien w historii tenisa Od ponad dwoch lat nekaja go kontuzje i praktycznie nie gra w turze, wczoraj rywal mu skreczowal, dzisiaj juz nie widze dla niego szans. Ma dobre podanie ale nic poza tym, drewniany 1bh, mocny fh...przed kontuzja ciezko sie patrzylo na jego gre teraz jest pewnie jeszczen gorzej. O dziwko byl w okolicach top100! ja go pamietam raczej z okresu gdzie nie przechil kwali do challangerow Barrere mam nadzieje, ze bedzie gral na takim poziomie jak na turniejach u siebie, gdzie w finale byl blisko pokonania Paire. Tacy zawodnicy nie zawsze poza swoim krajek graja tak samo dobrze, ale takiego rywala musi ograc..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Dziwne kursy na mecz Kuzmanov - Chen, Bułgar faworytem i dalej spadają.
Chen na ten moment moim zdaniem jest lepszym graczem, byle janusz sprawdzi sobie aktualny ranking czy ich ostatnie wyniki i od razu przyjdzie mu do głowy Chen.
Coś jest na rzeczy albo jakaś kontuzja, nie zdziwię się jak Kuzmanov to wygra po tym co wskazują kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +16
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Kravchuk - Zhyrmont 1.65 3/10 pinn✅
Troche mnie dziwi ten kurs bo mamy bardzo solidnego challengerowca i etatowego futuresowca, cos tam Dzmitry probouje grac w challenger tour ale raczej z marnym skutkiem. Bilanse Bialorusin ma dobre ale wszystko nabite we futuresach. Ruski z Bialorusinem to zawsze mozna obawiac sie walka ale zakladajac, ze mecz bedzie uczciwy to faworyt jest jasny. Kravchuk gra niezle praktycznie caly sezon, duzo dobrych challengerow wjego wykonaniu. Bardzo dobre podanie, fh potrafi atakowac. Gorzej ze strona bh i defensywa ale to juz nzalezy od rywala i nawierzchni. Staram sie nie grac go na cegle z dobrymi przebijaczami. Zhyrmonta powinien spokojnie zdominowac sila i doswiadczeniem. Wygral juz w Astanie w deblu z Molchanovem przeciwko Kukushkinowi i Reshetnikovi takze nie mozna mowic ze to bedzie pierwszy kontakt z gra od Wimbledonu.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Menezes-Kicker 2 @1.8
Troszke nie czaje tych kursow w tym meczu. Nazwisko Kicker juz jednak obeznane, a Brazylijczyk Menezes to zawodnik zajmujacy cos miejsce w granicach 600-ego miejsca. Dwoch poludniowoamerykanskich zawodnikow. Menezes widze pogrywal z jakims tam przyzwoitym efektem w amerykanskich ITF na cegle, ale to bylo pod koniec lutego. Nicolas Kicker ostatnio znakomicie spisal sie w challengerze w Todi, gdzie dotarl do finalu, po drodze pokonal zawodnikow pokroju Lajovci czy Donati i final przegral po walce z Aljazem Bedene. Naprawde fajny wynik. Bylo to dwa tygodnie temu, wiec idealny czas na regenracje, a na brak formy narzekac nie powinien. Poza tym caly czas jestesmy we Wloszech, a ten Menenzes to nie widze, zeby gral jakies mecze na naszym europejskim kontynencie. Moze czegos nie wiem, ale po prostu nie umiem rozszyfrowac tych kursow w ogole, a szczerze probuje), wiec dam na Kickera, ktory ostatnio pokazal sie z jak najlpejszej strony, a w przyszlym tygodniu to nie widze wiekszych challengerow zarobkowo niz ten w Bielli.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Fabbiano-Ghem 1 2.05
Bym tutaj zagral na Wlocha.Fabbiano mial zadatki na niezlego tenissite, a teraz gra dyzo lepiej. Wloch na przyklad przechodzil w Rzymie kwalifkacje, abrdzo dorbze zagral w Umag, gdzie przeszedl kwalifikacje i mimo porazki zagral niezle z Haiderem-Muarem. Ghem jest po finale challengera w Helsinkach, a tuatj trzeba bedzie sie mocno starac jezlei Wloch bedzie grac o wygrana i dlatego wytypuje wygrana Fabbiano, ktory teoretycznie jest tylko underdogiem w tym meczu moim zdaniem.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ward 1.57 bet365
Tutaj krotko. Ten kurs to dla mnie kpina. Anglik roztawiony tutaj z 1, w zeszlym tygodniu odpadl dopiero z Berrerm, ktory jest w dobrej formie. A Japonczyk wczoraj przegral mecz decydujacy kwalifikacji ale gra dzisiaj jako LL, ale jego szczescie sie dzisiaj skonczylo bo trafia na znaczenie lepszego rywala od siebie. Ward musi pokonywac takich rywali, Japonczyk typowy przebijacz, Ward swoim slajsem tez zmeczy Japonca plus dobre podanie agresywna gra bieganie do siatki w kazdym elemecnie bije Azjate na leb i szyje, nie wiem sakd taki kurs...

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 97

analyst

Użytkownik
Ward 1.57 bet365

Tutaj krotko. Ten kurs to dla mnie kpina. Anglik roztawiony tutaj z 1, w zeszlym tygodniu odpadl dopiero z Berrerm, ktory jest w dobrej formie. A Japonczyk wczoraj przegral mecz decydujacy kwalifikacji ale gra dzisiaj jako LL, ale jego szczescie sie dzisiaj skonczylo bo trafia na znaczenie lepszego rywala od siebie. Ward musi pokonywac takich rywali, Japonczyk typowy przebijacz, Ward swoim slajsem tez zmeczy Japonca plus dobre podanie agresywna gra bieganie do siatki w kazdym elemecnie bije Azjate na leb i szyje, nie wiem sakd taki kurs...
zobacz na formę i bilans to się dowiesz. Wczoraj miałeś to samo z Barrere i się nie nauczyłeś nic. No i jak odpadł dopiero w Bogocie jak piszesz, jak to był jego pierwszy mecz tam

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
J.Ward-Uchiyama 1 @1.6
Fajne kursiwo jak na zawodnika, ktory w ubieglym roku byl w Lexington finalista, a dwa lata temu wygral tego challengera. Wardowi sie poszczescilo na Wimbledonie, dobry wynik zrobil. Ostatnio przegral w Bogocie z Berrerem, ale jak popatrzec na wynik Niemca tam to hoho. Moze to i dobrze, ze Ward zagral tam tylko jeden mecz, sie powinien postarac troche tutaj. Obawial sie tylko jednej malej rzeczy.Teoretycznie Ward moze wystartowac w kwalifikacjach do Waszyngtonu, gdzie pieniadz juz konkretny, ale z drugie strony skoro Ward tak dobrze radzil tu sobie przez ostatnie dwa lata to czemu nie. Zreszta dzis dopiero wtorek, a gdzie tam sobota, spokojnie mozna wygrac conajmniej jeden mecz. O Uchiyamie nie moge sie wypowiedziec zbytnio. Japonczyk wygral dwa mecze w Granby z Kryvonosem i przede wszystkim Soeda. Ten mecz z Soeda jednak mi tu brzydko pachnie, poniewaz Soeda ugral 4 gemy w meczu i myslami to juz chyba byl w Atlancie, gdzie wczoraj pokonal Dolgopolova. W nastepnej rundzie Uchiyama dostal juz dosc porzadne wciry od Donatiego. Bardziej bym sie bal jakby wyszedl tutaj ten Japonczyk Sekiguchi, ktory ostatnio mnie zaskoczyl. Ward na pewno jest tu faworytem, wypadaloby cos wygrac w postaci meczu, a aspekty historyczne na pewno po stronie Anglika.

1 409

153040

Użytkownik
zobacz na formę i bilans to się dowiesz. Wczoraj miałeś to samo z Barrere i się nie nauczyłeś nic. No i jak odpadł dopiero w Bogocie jak piszesz, jak to był jego pierwszy mecz tam
No nie wiem.

Widzu wydaje się podał dobry typ.
Ward ostatnio bilans wygrane/przegrane ma slaby ale zobacz z kim przegrywał. Tak na prawdę tylko 2 wtopy z ogórkami w tym roku. Urwał za to seta Isnerowi na hardzie co robi dobre wrażenie.

Japoniec przegrał ostatnie 4 z 5 spotkań w USA.

Uważam że kurs powyżej 1.5 jest warty grania.

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Skugor-Donskoy 2 @1.4
Jeszcze taki typ mi sie rzucil w oka na jutrzejszy wczesny poranek. Evgeni Donskoy to dziwny tenisista, ale potrafiacy grac bardzo dobrze. Rosjanin niby gra glownei wchallengerach, ale on byl w 3 rundach Australian Open i US Open. Jest jeszcze turniej w Indian Wells, ktory zawsze Rosjaninowi bardzo sluzy, chociaz chyab go w ty, roku tam zabraklo. Donskoy to tenisista, ktoremu pomaga miedzy innymi Marat Safin i potrafi swietnei grac z gleboi kortu. Ostatmio Donskoy zostal bohaterem w spotakaniu Davis Cupu Rosja-Hiszpania, gdzie pokonal Robredo, wiec moze ida lepsze czasy dla Rosjanina. Poza tym nei da sie nei wspomniec, ze Donskoy wygral w Astanie w 2012 roku. Franco Skugor to z kolei tenisista o bardzodobrych warunkach fizycznych, radzi sobie na poziomie ITF, w challnegerach srednio wychodzi, ale Chorawat to tez taki zawodnik, ktory z leszymi na papierze zwykl przegrywac w granicach 6-7 4-6 i taak ma u mnei etykietke. Miejsce i zdecydowanie zwyzkujaca forma na moje oko kaza stawiac na DOnskoya. Wzilabym w kombinacji, poniewaz kurs nie najwyzszy.

Otrzymane punkty reputacji: +3
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Jak sie czyta takie wpisy odechciewa sie czytac wpisy tutaj. Co Ty sie jarasz, ze Japonczyk nabil sobie bilans na meczach w ITF z pol amatorami? Ward o dwie klasy lepszy zawodnik a wczoraj przegral trudno taki jest tenis. Ward gwiazdeczka i spina sie tylko na duze mecze, na wimbledonie gral swietny tenis a wczoraj jak by zapomnial jak sie serwuje itp. Taki jest tenis, kurs to byla ladna podpucha ze strony bukow. Donati nie dal szans Azjacie a Ward nie ugral nawet seta ????

Otrzymane punkty reputacji: +25
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Kravchuk - DH Lee 1.53 3/10 pinn✅
Nie wiem dlaczego idzie na Kravchuka kurs w gore, ja cenie tego zawodnika, pare wpisow wyzej jest analiza do meczu Konstantina z Zhyrmontem wiec nie bede tego samego powtarzac. Przyznam, ze nie znam zabardzo tego Lee 17 latek z Korei, na razie gra malo w rozgrywkach. Jedyna jego cenna wygrana to z Danielem Nguyenem w Seoulu. Gimcheon, Fergana i Padwa raczej malo udane, dwie wygrane. W Astanie w pierwszej rundzie ogral Andreia Vasilevskiego. Bialorusin gra bardzo slabo, nawet w futuresach nie umie sie przebic. Rosjanin prezentuje zupelnie inny poziom gry. Staty Ducka z pierwszego meczu dosc dziwne bo niby super z pierwszego 27/29 93% ale 7 df ogolnie co drugi serwis wchodzi wiec nawet ten cienki Andrei raz Koreanca przelamal. Raczej z Kravchukiem nie ma szans, trzeba obserwowac kursy, ogolnie Konstantin dla mnie faworytem do finalu.

Otrzymane punkty reputacji: +26
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
And.Martin-D.Novak 1 @1.3
Biore w kombinacji. Slowak zlapal forme jak to zwykle bywalo w tym okresie. Wygrany challenger w Padwie ostatnio (pokonal Montanesa), ale ogolnie sluza mu te male wloskie challengery bo to nie pierwszy taki triumf tam w karierze. Ostatnio troche pecha mial Martin, gdyz w Scheveningen przegral z Basislashvilim w 3 setach, ktory wygral calosc. Tutaj w Bielli kolejny mega trudny mecz na dzien dobry z Pedja Krstinem lewdo co wygrany i wlasnie dlatego jutro bedzie z gorki. Jezeli ktos mysli, ze Pedja Krstin jest slaby to polecam szybko spojrzec jak on gral w Poznaniu i Tamepere i z kim tam przegral po tie-breakach w 3 setach w obydwu przypadkach. No dobra zaoszczedze szukania. W Poznaniu Krstin przegral z finalista Albotem (6-3 6-7 6-7), a w Tampere ze zwyciezca Lamasine (6-4 6-7 6-7). To jak taki Krstin, ktorego pokonal wczoraj Martin po kolejnym dramatycznym meczu moze byc bez formy? Nie moze. Denis Novak to zawodnik, ktory tylko raz w karierze chyba wystpil w turnieju glownym ATP Tour (moge sie mylic), ale sukcesy odnosil na razie tylk ona poziomie ITF. Martin jest bardziej doswiadczonym tenisista w bardzo dobrym wieku na tenisiste i powinien smialo walczyc o jak najlepszy wynik w kolejnym challengeru.

Otrzymane punkty reputacji: +8
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Klein-Y.Bhambri 2 @1.44
Cos mi sie wydaje, ze Yuki wygra. Bhambri ma zadatki na swietnego tenisisty i zaryzykuje teze, ze takowym sie stanie, jezeli nie przeszkodza mu jakies nieszczescia. Taki drugi hinduski Andy Murray bym rzekl. Narazie to Bhambri gra relatywnie malo w porownaniu do innych zawodnikow, ale on jako junior wygral Australian Open i tam nawet obcnei w seniorach w tym roku przeszedl kwalifikacje i bardzo fajny mecz zagral ze wspomnianym Murrayem. Oczywiscie to jest zawodnik tenisowo wyszkolony w Stanach na Florydzie. Bhambri wygral 3 challengery, wczoraj ladnie ogral kwalifikanta Pecotica, ktory gra calkiem przyzwoicie ostatnio. Jak tak patrze to naprawde wysoki procent wygranych pilek zarowno z 1-go jak i 2-ego podania, wiec wnioskuje, ze Yuki forme ma, a na pewno jest to zawodnik technicznie duzo lepszy niz &quot;mlotkowaty&quot; Klein.

Otrzymane punkty reputacji: +16
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Dubarenco-Donskoy 2 @1.28
Pazerny czlowiek bywa, ale jeszcze raz dorzuce do jakiejs kombinacji taki poranny typ na Donskoya. Przepraszam, ale nie chce powielac jeszcze raz co mysle o Donskoyu i jezlei ktos bedzie chciec to przeczyta post do jego meczu powzyej. Ostatnio jakby forma lepsza, jest Rosjanin na pewno lepszym tenisista, juz sie tu w Astanie wykazal wygrywajac w 2012 roku, wiec na paierze jest fawortem, lecz trzeba to udowodnic na korcie. Dubarenco to dla mnie tenisista, ktorego nie widzialem na oczy, ranking jakis ma, skoro czasem lapie sie w roztsawieniau w kawlifikacjach, a tak bylo ostatnio w Bastad. Calkiem blisko pokonania tam Dubarenci w Bastad byl w ogole nieznany mi szwedzki tenisista Bergevi, wiec Donskoy mam nadziej nie bedzie gorszy. Jeszcze raz kredyt zaufania dla Rosjanina, poniewaz pozniej potencjalni rywale Donskoya, jezlei Rosjanin oczywiscie wygra, wydaja sie juz duzo trudniejsi.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Mój typ dnia na dzisiaj. Finał debla w Astanie:

Dyscyplina: Tenis
Godzina: 6:00
Spotkanie: Chung, Karimov - Kravchuk, Molchanov
Typ: 1
Kurs: 5,5
Bukmacher: Winmasters
Analiza: Na pierwszy rzut oka te nazwiska, podobnie jak Wam nic nie mówią. Podobnie było z młodym Kanadyjczykiem kilka dni temu. Tutaj mamy dwóch siedemnastoletnich chłopaków, którzy w Kazaschstanie stwierdzili, ze zagrają razem razem debla. I zagrali. i są już w finale tego debla. Ich piękny sen trwa. Po drodze pokonali trzy deble, oczywiście każdy wyżej notowany. Koreańczyk i Uzbek tak dobrze się razem czują na kortach w Astanie, że po drodze wyeliminowali najpierw turniejową &quot;czwórkę&quot; w pierwszej rundzie a potem w półfinale &quot;jedynkę&quot;. Są w takim gazie, że wydaje mi się, że i w finale mogą ograć znacznie wyżej notowaną turniejową &quot;dwójkę&quot;. Dodatkowo ich przeciwnicy, dużo bardziej ograni w challengerach, grają jutro także single więc istnieje tez prawdopodobieństwo tzw. &quot;odpuszczenia&quot; tego debla. Co prawda jest to finał więc zarówno Ukrainiec jak i Rosjanin powinni być skoncentrowani jednak wiadomo, że singiel to większy prestiż i lepsza kasa. Tutaj szanse koreańsko-uzbeckiego debla siedemnastolatków są znacznie wyższe niż ten kurs. Myślę, że sen tych chłopaków będzie trwał aż do tryumfu w tym turnieju. (Mecz ten jest w ofercie niewielu bukmacherów, chyba tylko Winmasters i Betano).

Otrzymane punkty reputacji: +3
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Po Donskoy widac ze w koncu zalezy mu na wygranej, gra dobrze i pewnie zmierza od wygranej do wygranej.
Popko ciut pchaja, Khachanov co balony puszczał to widzieli co ogladali, Chen gra madrze i porozrzuca troche młodym i skonczy sie sielanka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom