>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tydzień 27: Braunschweig, Lima, Winnetka, Panama City, Arad

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Braunschweig

Surface: Outdoor Clay
Prize Money: €106,500 +H
Tournament website: http://sparkassen-open.de/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/526/mds.pdf

Lima

Prize Money: $50,000 +H
Tournament website:
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/6579/mds.pdf

Winnetka

Surface: Outdoor Hard
Prize Money: $50,000
Tournament website: http://nielsenprotennis.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/228/mds.pdf

Panama City

Prize Money: $35,000 +H
Tournament website: http://visitpanamacup.com/
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/6566/mds.pdf

Arad

Prize Money: €30,000 +H
Tournament website: http://www.facebook.com/BRDAradChallenger
Main draw singles: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/6564/mds.pdf

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Duclos @ 2,15 unibet ⛔

Oboje najlepiej czują się na hardzie, jednak korty w Winietce są naprawdę bardzo szybkie i zawodnicy bez arsenału ofensywnego i dobrego serwisu są tutaj na straconej pozycji. Udomchoke bo od niego zacznę zalicza się do tego grona, jest dobrym defensorem i przebijaczem , jak jego rywal jest przeciętnym zawodnikiem a w dodatku nikogo poważnego nie ustrzelił w tym roku. Duclos jak wspomniałem przeciętny również ale jego styl to tenis siłowy, serwis + fh i pomimo że jest słabym obrońcą nie powinno mieć znaczenia gdy swoje podanie będzie trzymał i rozstrzela Danaia.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Phau @ 1,75 betsafe ✅

Dla obu mączka nie jest krainą szczęścia, jednak ta w Niemczech jest wyjątkowo wolna co ostatni atut Holendra osłabia jakim jest serwis,nawet jak siądzie i pobiegnie S&amp;V to Phau dobrze mija net rusherów. W wymianach powinien Niemiec się lepiej trzymać oraz przy swoim mocnym podaniu ponieważ Igor posiada marny return.

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Del Bonis Federico vs. Robredo Tomm 1,32 zwrot

Hiszpan po szeregu kontuzji oczywiście spadł w rankingu i aby wrócić do wielkiej gry, mysi wygrywać takie turnieje. Idzie mu to bardzo dobrze i regularnie przesuwa sięw rankingu, na pewno do końca sezonu chce się zbliżyć do pierwszej setki. Wygrał dwa turnieje pod rząd, myśle, że tu conajmniej półfinał musi być. Argentyńczyk bęzie tylko tłem, to Robredo ma zagrać na swoim poziomie wteyd zamknie mecz w dwóch setach.

Reid Matt vs. Smith John-Patrick 1,50✅

Pojedynek dwóch kangurów. Reid ma lepszy ranking, ale buki słuszcznie faworyzują Smith&#39;a. Ma zdecydowanie większy potecjał, szczerze mówiąc obserwowałem go od początku sezonu, liczyłem na dużo lepsze wyniki z jego strony, co pokazał w zeszłym roku. Jednak jes na skrajue trzeciej setki. No ale ma ogromny potęcjał spokojnie na solidnego challangera, liczę na dobrą drugą część sezonu w jego wykonaniu. Przeszedł tutaj kwale, 1r runda na pewno nie będzie spacerkiem, ale rywal spokojnie do ogrania. Ried praktycznie nie ograny na tym poziomie challi, w turniejach zawsze odpadał w 1 lub 2 r, więc trudno mówić o jakies karierze na tym poziomie, teraz ma passe 4 porażek na szczeblu challi, dzisiaj może być piąta.

Smyczek Tim vs. Gregorc Luka 1,45✅

Tutaj kurs to chyba jakiś żart. Smyczek ograny na najwyższym poziomie, w ostatnich tygodniu próbował swoich sił w kwalach do wimbledonu, w Halle przegrał z Mayerem. Teraz wraca na swoje śmieci, i licze na niego w tym turnieju. Luka wygrał wczoraj po trzech setach z drewniakiem Ballem może stąd ten kurs. Spotkali się w zeszłym sezonie i wgrał Tim oddając rywalowi 5 gemów.... to mój bet dnia na dzisiaj ????

Około 16 dodam jeszcze jeden typ z Amerykańskiego turnieju, nie wszystko na raz ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis, Challenger Brunszwik, 15-30, 3.07.2012
Ramirez Hidalgo - Bautista
typ; 2-0
3,00
bet365
Analiza
Dziś w spotkaniu pierwszej rundy turnieju challengerowego w niemieckim, Brunszwiku na kortach ziemnych zmierzy sie dwoch Hiszpanow, Ruben Ramirez Hidalgo oraz Roberto Bautista. Nieznacznym faworytem bukmacherow wydaje sie byc bardziej doswiadczony Ruben i chyba tak jest w rzeczywistosci. Obaj Hiszpanie przeniesli sie do Brunszwika wprost z wielkoszlemowego Wimbledonu, Bautista zakonczyl tam rywalizacje w kwalifikacjach, Ruben w I rundzie turnieju glownego, tutaj jest zupelnie inna nawierzchnia i inna gra Hiszpanow. Dla obydwu jest to zdecydowanie ulubiona nawierzchnia. Doswiadczeniem zdecydowanie goruje jednak Ruben Ramirez Hidalgo, ma on na swoim koncie rowniez o wiele wiecej sukcesow na tej nawierzchni kortu. Ostatnio czesto przegrywal co prawda w pierwszych rundach, jeszcze jednak miesiac temu byl zwyciezca challengera w Tunisie. Trzeba przyznac ze ostatnimi czasy nierozpieszczalo go losowanie, w pierwszych spotkaniach trafial od razu na ciezkich przeciwnikow. Ruben na pewno jest dobrze przygotowany fizycznie, wiec mysle, ze dzis to on powinien cieszyc sie z awansu do drugiej rundy turnieju. Sadze, ze doswiadczenie przewazy dzis szale zwyciestwa na jego korzysc.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Sweting 1,25✅ świetnie pasuje do dubla, bet 10/10. Gra z kangurek który chyba sam nie pamięta kiedy wygrał mecz na tym poziomie, ma passe porażek. Amerykanin przeplata granie w challag z ATP, od zeszłego sezonu utrzumuje ten poziom. Jakiś czas nie grał na hardzie ale to nie będzie miało znaczenia, mecz do jednej bramki...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Wczoraj mnie naszła niezla wenna na analizy, super, że poszła za tym i skuteczność. Mam zamiar tutaj podawać tylko te dobre typy, które sam bym zagrał. No a jak będę grał dogi to tylko te wate gry. Dzisiaj dużo meczy, ale ja wybrałem tylko jeden...

Klahn Bradley vs. Bubka Sergei, Jr. 1,35✅

Pewniakiem tego na pewno nie można nazwać. Jednak Bubka potrafi ogrywać takich kelnerów i raczej nie ma znimi problemów np jak wczoraj. Klahn niby większy potecjał ale praktycznie nie gra na tym poziomie. W tym roku to jego pierwszy turniej, w tamtym sezonie prawie awansował do US OPEN, ograł go Dancevic 2:1, wiec kelnerem nie jest, ale na tym poziomie nie grał bardzo długo, stać go na walke, ale Bubka potrafi grać z takimi rywalami...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Berrer @ 1,9 tobet

Tak jak się spodziewałem Phau odprawił Sijslinga, dziś jednak rywal półkę wyżej jeśli chodzi o mączkę. Berrer powinien prowadzić wymiany, ma dobry bilans między obroną a atakiem oraz posiada solidny return te rzeczy wystarczą na Phau, który na cegle potrafi się wybiegać i to mu zapewni Michi, ponieważ tutaj wymiany nie ograniczą się do 1-2 przebić Igora S. oraz serwisu Phau gdzy jednak rywal ma pojęcie o returnie. Należy dodać jak łatwo z Julio Silvą wygrał, forma jest.

win1988 164

win1988

Użytkownik
Hajek - Reister +1.5 seta 2.5 ✅ 6-7 pierwszy set chociaż, wyciągnął ze stanu 5*-4.
Tobet

Spróbuję w ten sposób. Reister po kilku miesiącach nieobecności wraca do gry. W tym roku zagrał zaledwie 3 spotkania, jedno z nich rozegrał już tutaj, w Brunszwiku i pewnie wygrał z Dustovem. Obecnie zajmuje odległe 500 miejsce w rankingu, ale w ubiegłym roku popisał się kilkoma ciekawymi wynikami i z całą pewnością, jeżeli zdrowie pozwoli będzie piął się zdecydowanie w górę, bo grać ten chłopak potrafi. Rywala ma ciężkiego, bo Hajek na poziomie challengerów zalicza się do czołówki, ostatnio złapał formę i leje każdego jak popadnie. Jest zdecydowanym faworytem, ale wczorajsze wyniki pokazały, że ci teoretycznie słabsi także mają dużo do powiedzenia. Odpadł Brylok, Robredo, Gabaszwili. W ubiegłym sezonie Niemiec dał troszkę zarobić, może gram go troszkę z sentymentu, ale i mam nadzieję, że nie zapomniał na czym polega tenis. Stać go z pewnością na wygranie seta, gra u siebie, a Niemcy nie są zbyt gościnni.

Otrzymane punkty reputacji: +11
P 2,5K

plsn

Użytkownik
Klahn Bradley vs. Bubka Sergei, Jr. 1,35 Pewniakiem tego na pewno nie można nazwać. Jednak Bubka potrafi ogrywać takich kelnerów i raczej nie ma znimi problemów np jak wczoraj. Klahn niby większy potecjał ale praktycznie nie gra na tym poziomie. W tym roku to jego pierwszy turniej, w tamtym sezonie prawie awansował do US OPEN, ograł go Dancevic 2:1, wiec kelnerem nie jest, ale na tym poziomie nie grał bardzo długo, stać go na walke, ale Bubka potrafi grać z takimi rywalami...
Klahn prawie rok nie grał, wraca teraz na korty właśnie w turnieju w Winnetce, więc bardzo trudno jest ocenić jego obecny poziom. Ale: w 1. rundzie tego turnieju odprawił 6-0 6-4 Weintrauba (175. ATP, grającego właściwie tylko na hardzie, z bilansem za 2012 rok - 32-12)! Byłbym więc bardzo ostrożny z graniem tego typu. Przy nieco wyższym kursie (powyżej 3) atakowałbym raczej w stronę Klahna.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Berrer bez planu dzisiaj, nie przemyślane wycieczki do siatki przy tak dobrze mijającym Phau

Crivoi +4,5 gem @ 1,85 tobet
⛔ jednak uzasadnione spadki
Kurs od rana rośnie, na Rufina już 1,3 co jest nie porozumieniem. Rumun gra u siebie, ostatnim razem w 1/2 się tutaj zameldował oraz jest w ciągu gry na cegle podczas gdy Francuz wraca po przygodzie z trawą. W dodatku w Rumunii bardzo wysokie temperatury co bardziej powinno Rufinowi przeszkadzać

Marti @ 1,75 tobet⛔
Styl Naso bardziej pasuje na szybsze korty, Marti powoli odzyskuje forme i przy swojej regularnosci i gry z kontry powinien wyprowadzac Naso z rownowagi.

Teixeira @ 1,65 tobet zwrot
Mertens słabo czuje się na cegle, jedynie co to serwis i wybieganie. Francuz to talent, solidny czelendzerowy poziom. Dobry return, w wymianach sie trzyma, udane dropshoty i poruszanie sie powinny wystarczyc na Belga, ktory woli szybsze korty.

Junqueira @ 1,55 tobet
Diego stara sie odzyskac ranking i forme w czelkach, gdzie zawsze mu dobrze szło, jego rywal Kirche jest nie nieregularny , taki antonim Argentyńczyka , który biega do każdej piłki i odbija wszystko

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Klahn prawie rok nie grał, wraca teraz na korty właśnie w turnieju w Winnetce, więc bardzo trudno jest ocenić jego obecny poziom. Ale: w 1. rundzie tego turnieju odprawił 6-0 6-4 Weintrauba (175. ATP, grającego właściwie tylko na hardzie, z bilansem za 2012 rok - 32-12)! Byłbym więc bardzo ostrożny z graniem tego typu. Przy nieco wyższym kursie (powyżej 3) atakowałbym raczej w stronę Klahna.
Tak wiem, na wstepnie napisalem, że to nie jest pewniak itp jak np wczoraj Sweeting. Jednak nawet przed tą przerwą nie pokonał nikogo znaczącego, Bubka to solidny poziom i jak zagra swój tenis to wygra. Amerykanin z potęcjałem, myślę, że powalczy dzisiaj jednak nic więcej...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Russell - Kosakowski 1,35⛔

Stracie dwóch Amerykanów, o dziwo lubią grać od czasu do czasu na cegle. W tym roku już sie spotkali na amerykańskiej cegle i wygrał do 4 i 1 bardziej doświadczony Russell. Tutaj będzie podobnie. Kosakowski to taki bezbarwny challangerowy grajek od, trzecia setka to jego miejsce. Z takini rywalami nie ma czego szukać, mecz do jednej bramki. Russell tylko musi dobrze wejść w inne warunki, ostatnio grał na trawie przeszedl kwale i powalczył w 2r z Benneteau. Zobaczymy jak potraktuje ten turniej, tego nigdy nie da się przewidziec.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Campozano Julio Cesar vs. Dutra Silva Rogerio 1,35✅

Brazylijczyk to jeden z moich ulubionych challangerowych grajków. Gram go często, wyroznia się na pewno na tym poziomie. Niski Dutra ostatnio trochę gorsze wyniki, ale tutaj wraca do swojej normy, finał jest tutaj spokojnie w jego zasięgu, ja myśle, że wygra całą impreze. Cesar na codzień gra na poziomie futuresów, niezle sobie tam radzi, tutaj miał fajną drabinkę i to wykorzystał, jednak teraz rywal z innej ligi...

Otrzymane punkty reputacji: +2
win1988 164

win1988

Użytkownik
Phau - Kamke 2 2.00 ✅ 6-7 5-7
Bet365

Półfinał challengera w niemieckim Brunszwiku. Buki w roli lekkiego faworyta widzą starszego Niemca. w mojej jednak opinii Kamke ma całkiem realne szanse na to, aby zameldować się w finale. Clay nie jest ulubioną nawierzchnią Tobiasa, większe sukcesy odnosił na hardzie, ale grać na mączce potrafi co udowodnił już w tym turnieju. Pokonał m.in. Gila i Zeballosa, a jego droga do 1/2 finału była trudniejsza niż jego dzisiejszego rywala. Phau ograł Sijslinga, Berrera i Struffa, wszystkich w dwóch setach, ale tylko Holender jako tako radzi sobie na ziemi. Pozycje w rankingu zbliżone, wyżej jednak cenię umiejętności młodszego zawodnika. Pokazuje się tutaj naprawdę z dobrej strony. Po jego wczorajszym zwycięstwie z Zeballosem postanowiłem, że zaufam mu po raz kolejny. W finale zaraz zamelduje się Bellucci, kilka godzin później mam nadzieję Phau podzieli losy Bolelliego.

Otrzymane punkty reputacji: +2
maciek90 306

maciek90

Użytkownik
Na noc chcialbym polecić dwa typy, które moim zdaniem warto zagrać.

Luis Diaz-Barriga v Carlos Salamanca @1.20✅ 0-6 1-6
Bet365

Pierwszy pojedynek to mecz ćwierćfinałowy w Panamie pomiędzy Kolumbijczykiem Salamancą, a Diazem-Barriga z Meksyku. W rankingu obydwu dzieli przepaść (ponad 300miejsc). Salamanca specjalizuje się głownie w grze na mączce i na tej nawierzchni rozgrywa najwiecej spotkań. Głównie grywa challengery. W tym sezonie poza wygraniem na początku kwietnia turnieju u siebie w Kolumbii bez wiekszych sukcesów. Porażki przeważnie w pierwszych rundach, lecz z zawodnikami wyżej sklasyfikowanymi (Stakhovski, Klizan). O Meksykaninie za wiele powiedzieć nie mogę, grywa głownie Futuresy ale poza dwoma półfinalami nic wielkiego tam nie zwojował. Salamanca to dla niego inna liga, zbyt solidny grajek. Myślę, że Diaz nie będzie mial w tym spotkaniu nic do powiedzenia. Wg mnie skonczy sie na 2 szybkich setach dla Carlosa.

Ricardas Berankis v Ryan Sweeting @1.66⛔ 7-6 6-4
Bet365

Drugi mecz to pojedynek 1/2 finału na hardzie w Winnetce. Reprezentant gospodarzy Sweeting na razie idzie jak burza, 3 gładkie zwycięstwa 2:0. W tym sezonie gra na przyzwoitym poziomie. Przedarl sie przez kwale i dotarl do 2 rundy Wimbledonu, gdzie musial uznac wyższość Tipsarevica urywajac mu przy tym seta, wczesniej w Queens rowniez porazka z Serbem. Grywa na przemian challengery i turnieje atp. Litwin prezentuje podobny poziom, sporo gra challengerow. Bez sukcesów w tym sezonie. 2 razy udalo mu sie osiagnac etap ćwiercfinalu (Dallas i Nottingham). Tutaj jak na razie męczy sie o wiele bardziej od swojego rywala, dwie wygrane 2:1 po wyrownanych pojedynkach z rywalami z nizszej polki. Podsumowujac stawiam na Amerykanina, który w mojej ocenie sprawia tutaj dużo lepsze wrażenie i pewnie zmierza po zwycięstwo w tym turnieju! Moim zdaniem warto!

AKO:1.99 ????

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Kamke-Bellucci 2 E: 1,3 dało bet365 też do gry
Kursów jeszcze nie ma ale licze na conajmniej 1,4 na Brazylijczyka.Thomaz z meczu na mecz gra coraz lepiej,w drodze do finału ograł Violę,Munoza,Hajka oraz Bolleliego a więc niezłych rywali.Niemiec wygrał z Hellerem,Gilem,Zeballosem oraz z Phau ale z ostatnią dwójką miał spore problemy.Bellucci rozkręca się z meczu na mecz i wątpie by Kamke go zatrzymał,Brazylijczyk do jakiegoś dubla jak najbardziej.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Hanescu Victor vs. Veic Antonio 1,55✅
Nie spodziewałem się tak atrakcyjnego kursu na Rumuna. Victor jest dla mnie zdecydowanym faworytem, gra tutaj hmm na 70% i wygrywa bez problemów. W zeszłym tygodniu przegrał dopiero w półfinale z Robredo i to po walce. To pokazuje w jakiej dyspozycji jest. Veic po prostu wykorzystał śmieszną obsadę turnieju, a i tak na korcie spedził dużo więcej czasu. Hanescu szybko musi wrócić do czołowiej setki, poziom challi na pewno go nie zadowala, aby to osiągnąc musi wygrywać takie mecze. Gra u siebie nie wierze, iż Veic może zrobić mu krzywdę...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom