Gerald Melzer 1,25 Bet365???? Correct Score 2:0
1,67
Bah
Analiza nie będzie długa, wczorajszego dnia Yannick Reuter tracił wiele razy podanie z 1223 zawodnikiem w rankingu niejakim Niemcem Lenzem, oglądałem skrotowo ten mecz i Belg jest zupełnie pod formą, na mączce dostaje baty prawie w każdym meczu, gerald Melzer to gracz o dwie a może nawet 3 klasy wyżej i jeśli potraktuje poważnie ten mecz powinno się to skończyć szybkim 2:0, Austriak młodszy brat Jurgena to leworęczny gracz, Belg będzie miał problemy z returnem bilans vs leworęczni ujemny, wq wymianach będzie dominował go stylem ala Nadal czy forhand ze spinem z czym Belg powinien mieć mega problemy,bardzo rzadko stawiam dokładne wyniki ale w tym meczu jestem zmuszony skorzystać z takiego kursu, grali ze sobą raz i gładko wygrał Melzer, myślę że jeśli poważnie traktuje ten turniej to powinno się skończyć takim samym wynikiem jak podczas turnieju w Maroko w bezpośrednim pojedynku między obydwoma Panami.
Edit:
Drugi set Austriak kompletnie oddał przeciwnikowi, potwierdza się zasada aby nie grać nigdy dokładnych wyników w tenisa.
Edit 2: Jednak mu nie zależało na tym turnieju, kompletna kompromitacja.