>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 25: Milano

Status
Zamknięty.
V 91

vnm

Użytkownik
Gimeno Traver @ 2,110
Pinnacle
Straszny zjazd ostatnio, ale niezla gra z Rola przedwczoraj. Gra warta swieczki, jesli bedzie serwowal jako tako, gral spokojnie to powinien w dwoch setach. Kurs zacheca.

Otrzymane punkty reputacji: +6
bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Gimeno Traver - Djere typ Gimeno Traver 1.73 pinnacle ⛔⛔
Generalnie Hiszpan to mocno podejrzany zawodnik. Kilka razy widziałem rzeczy wręcz ocierające się o kryminał w jego wykonaniu. Nie wiem czy handlował meczami ale napewno mase spotkań odpuszczał w sposób wręcz skandaliczny. Ale do rzeczy, swego czasu Gimeno był całkiem solidnym graczem , na ziemi nie jednemu potrafił sprawić problemy jak chociażby rok temu Federerowi w Stambule. Realia są jednak takie że ten sezon Hiszpan ma chyba jeszcze gorszy niż poprzedni i na gwałt potrzebuje punktów do rankingu gdyż leci na łeb na szyje. Wydaje się że wreszcie nadszedł przełom . Pokonał tutaj trzech solidnych zawodników , szczególnie cennym skalpem jest dzisiejszy win z Eliasem po bardzo dobrym meczu . Djere nie widziałem w tym turnieju lecz po tym co pokazuje tutaj Gimeno musze na niego zagrać .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom