>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Tydzień 16: Nanjing, Sao Paulo, Savannah, Torino

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nanjing

Surface: Clay
Prize Money: $50,000 +H
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/7492/mds.pdf
Odds: http://www.oddsportal.com/tennis/china/nanjing-challenger/

Sao Paulo

Prize Money: $50,000 +H
Tournament website: http://www.institutosports.com.br/
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/6492/mds.pdf
Odds: http://www.oddsportal.com/tennis/brazil/sao-paulo-challenger/

Savannah

Prize Money: $50,000
Tournament website: http://savannahchallenger.com/
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/5067/mds.pdf
Odds: http://www.oddsportal.com/tennis/usa/savannah-challenger/

Torino

Prize Money: €42,500 +H
Main draw singles: http://www.protennislive.com/posting/2016/7247/mds.pdf
Odds: http://www.oddsportal.com/tennis/italy/torino-challenger/

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Mam pytanko do typerów siedzących w challengerach , mamy spotkanie Lipovsek Puches - Deiton Baughman , są to kwalifikacje do turnieju w Savannah . Ciekawostką jest fakt że panowie grali ze sobą tydzień temu również w kwalifikacjach w Sarasocie . Wygrał Lipovsek łatwo 6-2 6-2 kurs na niego wynosił 1.2 , dzisiaj mamy na niego wystawiony kurs w całorocznym 1.44 ! Nie wiem o co chodzi jeżeli jest tutaj jakiś haczyk to prosze o info !! Generalnie Lipovsek jest zwykłym przecietniakiem grajacym troche w futersach troche w challengerach . Jednak pokonał całkiem niezłych zawdoników w zeszłym tygodniu jak Arevalo czy Andreozzi , potem odpadł z Fratangelo ale oglądałem ten mecz i Argentyńczyk grał naprawde solidnie. Amerykanina widziałem tylko raz w akcji w zeszłym roku podczas jakiegoś challengera w meksyku i kompletnie niczym mnie nie uwiódł. Nie wiem skąd taki kurs więc korzystam i gram ale za lekką stawke mając na uwadze że gdzieś tu może być jakiś haczyk .
Lipovsek - Baughman 1 1.44 Bet 365 ✅✅

I drugie spotkanie które rzuciło mi się w oczy . Sao Paulo challenger mierzą się Chilijczyk Lama z Kolumbijczykiem Galan Riveros. Lama solidny challengerowiec gra praktycznie tylko i wyłącznie na ziemi w tym roku ma na rozkładzie chociażby Giannessiego czy Kickera czyli solidnych challngerowców. Co do Galana to fakt jest taki że ostatnimi czasy lepsze wyniki kręci raczej na hardzie , lepsze to znaczy udawało mu się przedostać to głównych turniejów chalenger bo generalnie to odpada juz w kwalifikacjach . Oglądałem Lame w meczu z Fritzem w Gwadelupie gdzie serwował już na mecz a potem miał meczowe w TB , mimo że ostatecznie przegrał to grał fenomenalnie i widać że łapię formę. W zeszłym tygodniu ograł w Sarasocie J.Warda potem odpadł z młodym Rubinem co napewno ujmy mu nie przynosi . Podsumowując gram na lepszego zawodnika , w lepszej formie , grającego na swojej ulubionej nawierzchni . Powinno być łatwo i obejść się bez niespodzianki .
Lama - Galan Riveros 1 1.35 pinnakle ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +31
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Nie wiem skąd taki kurs więc korzystam i gram ale za lekką stawke mając na uwadze że gdzieś tu może być jakiś haczyk .
Może po prostu oddsmakerzy tak sobie wystawili kurs. Myślę, że meczu z kwalifikacji do challengera nie analizują godzinami.

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Chiny i challenger w Nanjing , spotkanie Sarkissian - Ghedin . Amerykanin solidne wyniki w tym roku , powolutku przebija się w rankingu do góry. Siedzi głównie challnegerach , w tym roku napewno warto odnotować półfinał w Guadalajarze gdzie przegrał po walce z Robertem czy też przejście kwali do Indian Wells. Ogrywał już w tym roku min Bollellego , Estrelle czy A.Gonzaleza czyli solidne firmy. Ostatnio 2 razy z rzędu odpadł w 1 rundzie odpowiednio z Berrerem któy pozniej wygrał cały turniej nastepnie z mozolnie wracającym Matoseviciem. Teraz jest napewno zmotywowany żeby przerwać złą passe. Ghedin o ile w zeszłym roku notował przyzwoite wyniki, oczywiście jak na swoją miare , tak w tym roku przegrywa wszystko jak leci . Co prawda udało mu się przejść tutaj kwale , więc fakt że zagrał już tutaj 3 spotkania działa na jego korzyść jednak myśle że Amerykanin na tym etapie kariery powinien ogrywać tego typu zawodników. Ze stawką nie ma co szaleć bo w challengerach różne cuda się dzieją jednak Sarkissian być może po walce ale bierze ten mecz.

Sarkissian - Ghedin 1 1.5 pinnakl ⛔⛔ krecz

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Niezły kurs na Mekticia. Zastanawiam się kiedy będzie tank/słabszy dzień, aczkolwiek od jakichś trzech tygodni trzyma równą, wysoką formę. Nie wiem gdzie, kiedy i jak złapał taką dyspozycję, no ale... zaczęło się od Marakeszu, gdzie dotarł do 1 rundy rywalizując jak równy z równym z Veselym - Mektic spokojnie mógł wygrać tamten mecz, a Wesoły dotarł potem do półfinału (i w Monte Carlo pokonał Djokovicia ???? , taki sport) w kwalach pokonał groźnego jak na ten poziom De Scheppera, a leszczy pokroju El Amraniego czy Chazala pokonywał całkiem pewnie, bez straty seta. Do czelka w Turynie znów musiał walczyć w kwalach, gdzie w trzech wygrał z Benneteau, Benek jest stary i po kontuzjach, ale to wciąż doświadczony zawodnik ze sporymi umiejętnościami. W 1 rundzie pokonany Andrej Martin, który jest ziemniakiem, aczkolwiek bez formy... i tu widzę analogię do Djere. Laslo to całkiem fajny zawodnik, chciałbym go zobaczyć kiedyś w setce, ale w tej chwili nie ma ku temu zbyt dużych przesłanek. Wciąż jest młody, a obecny sezon to więcej porażek jak zwycięstw. To znaczy - bilans dodatni, ale zobaczymy gdzie nabity - w Futuresach, gdzie w zasadzie nikogo poważnego nie ograł (zwycięstwo z Vatutinem, który poobijał się po pierwszych rundach czelków niedawno czy Pedro Sousą, dla którego sufitem jest TOP200 nie budzi na mnie wrażenia). Trochę regres zważywszy, że rok temu osiągał fajne wyniki w czelendżerach. W San Luis porażka z Montanesem, choć niby po walce. W Barlettcie gładka porażka z baaaaaaardzo przeciętnym Lopezem-Perezem, który z pewnością jest w jego zasięgu (imo umiejętności na korzyść Djere). W Turynie w pierwszej rundzie pokonany Zopp, aczkolwiek meczu nie oglądałem i nie wiem jak wyglądał - może tank Zoppa, bo dotarł do półfinału w Barlettcie... chociaż tam nie powinno być go już po ćwierćfinale, bo Dutra go gwałcił... a przegrał mecz ???? . W każdym razie - patrząc na obecną formę zawodników widzę, że Mektic bierze ten mecz i to całkiem pewnie, mimo niekorzystnego H2H. Aczkolwiek Djere to zawodnik dla mnie nieprzewidywalny, jeśli nie będzie miał kompletnie nieudanego sezonu (może to po prostu złe miłego początki - parafrazując przysłowie) to w końcu odpali, ale na ten moment Mektic jest słusznym faworytem i wszystkie znaki na niebie wskazują, iż dziś na korcie będzie rozdawał karty.
Nikola Mektic - Laslo Djere 1 @ 1,66 0:2 (4:6; 2:6) ⛔
Bet365

betinos 200

betinos

Użytkownik
Tez czekam na wznowienie tego meczu....Mam 1 set Kudla po kursie 2.76...Ale może być ciężko...Jakos Kudla chyba niezbyt poważnie podchodzi do tego spotkania...

piopul 57

piopul

Użytkownik
1 set po kursie 2.76? Jak na zwyciestwo calego meczu przez niego bylo 1.40. Chyba na live to lapales jak byl przelamany w pierwszym podaniu i odlamal od razu?

Co do powaznego podejscia do spotkania to nie zgodze sie, ogladalem z nim wywiad pomeczowy z Lapnettim czy jakos tak i mowil o tym turnieju ze mu bardzo zalezy zeby dodac zwyciestwo do swoich osiagow w tym malym turku, do tego jeszcze mam Tiafoe bardziej ten drugi mecz mnie niepokoi niz Kudly chociaz nie wygladal wczoraj najlepiej jak ogladalem te pierwsze gemy zanim zawiesili spotkanie, ale badzmy dobrej mysli jezeli dojdzie do tiebreaku moze byc ciezko bo Jarry ma dobry serwis i strsznie mocno bije i ciagle rozrzuca po korcie Denisa, choc wiemy jakim sportem jest tenis wszystko sie moze zdarzyc 2 dni temu udalo mi sie zlapac Kucova po kursie 23.00 jak przegrywala w trzecim secie z Bondarenko 4:0 i dala rade, chociaz u kobiet jest latwiej o niespodzianki tego typu :p

betinos 200

betinos

Użytkownik
1 set po kursie 2.76? Jak na zwyciestwo calego meczu przez niego bylo 1.40. Chyba na live to lapales jak byl przelamany w pierwszym podaniu i odlamal od razu?

Co do powaznego podejscia do spotkania to nie zgodze sie, ogladalem z nim wywiad pomeczowy z Lapnettim czy jakos tak i mowil o tym turnieju ze mu bardzo zalezy zeby dodac zwyciestwo do swoich osiagow w tym malym turku, do tego jeszcze mam Tiafoe bardziej ten drugi mecz mnie niepokoi niz Kudly chociaz nie wygladal wczoraj najlepiej jak ogladalem te pierwsze gemy zanim zawiesili spotkanie, ale badzmy dobrej mysli jezeli dojdzie do tiebreaku moze byc ciezko bo Jarry ma dobry serwis i strsznie mocno bije i ciagle rozrzuca po korcie Denisa, choc wiemy jakim sportem jest tenis wszystko sie moze zdarzyc 2 dni temu udalo mi sie zlapac Kucova po kursie 23.00 jak przegrywala w trzecim secie z Bondarenko 4:0 i dala rade, chociaz u kobiet jest latwiej o niespodzianki tego typu :p
Tak tak po przelamaniu dalem...Mam nadzieje ze ogarnie bo faktycznie Jarry dobrze serwuje...

piopul 57

piopul

Użytkownik
Raz już Kudla go przelamał wiec czemu nie moze zrobic tego drugi raz :p Pograli chwile ze soba, potem zawiesili spotkanie wiec mial cala noc na rozgryzienie rywala badzmy dobrych mysli. Powodzenia!

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dziś miał się odbyć finał turnieju w Orange Park pomiędzy Kecmanovic vs Shapovalov o godzinie 18:00. Ktoś nawet na forum pokusił się o analizę odnośnie tego spotkania, a moje pytanie dotyczy tego czy ktoś coś ,,ćwierka&#39;&#39;, ma ktoś jakieś informacje, bo oficjalna strona live nie pokazuje wyniku

quintana 425

quintana

Użytkownik
Dziś miał się odbyć finał turnieju w Orange Park pomiędzy Kecmanovic vs Shapovalov o godzinie 18:00. Ktoś nawet na forum pokusił się o analizę odnośnie tego spotkania, a moje pytanie dotyczy tego czy ktoś coś ,,ćwierka&#39;&#39;, ma ktoś jakieś informacje, bo oficjalna strona live nie pokazuje wyniku
też szukam i nic. Na bet miała być relacja live. Może chłopaki musieli się pouczyć to jakiegoś sprawdzianu. Strach pomyśleć, siedemnastolatkowi powierzyłem swoje pieniądze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom