>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tydzień 13: Leon, St. Brieuc

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

Torneo Internacional Challenger Leon 2017
Leon, Mexico
2017.03.28 - 2017.04.02
32 16
Outdoor
Hard
$75,000

Open Harmonie Mutuelle
St. Brieuc, France
2017.03.28 - 2017.04.02
32 16
Indoor
Hard
€43,000

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - Challenger mężczyźni - Singiel: Saint Brieuc (Francja), twarda (w hali)
Godzina: 13:30
Spotkanie: Egor Gerasimov - Simone Bolelli
Typ: 1
Kurs: 1,99
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Spotkanie challengerowe rozgrywane we francuskim Saint Brieuc. Dlaczego tutaj kurs jest wyższy na Gerasimova nie wiem. Dla mnie to on jest faworytem w tym meczu i raczej dałbym odwrotne kursy ale buki bardziej faworyzują Włocha. Obaj nic wielkiego ostatnio niegrają ale na nawierzchni twardej dla mnie lepszym tenisistą jest Egor. Ostatnio gra w kratkę wygrana, porażka, wygrana, porażka, ostatnio wygrał więc wychodziłoby, że teraz przegra ale pora przerwać tę prawidłowość. Bolelli nigdy nie był wybitnym graczem na innej nawierzchni niż cegła. Wprawdzie na cegle też wielkich sukcesów nie osiągnął ale to jest jego ulubiona nawierzchni i na niej mu się gra najlepiej. Na nawierzchni twardej gra słabo i tutaj cenię wyżej Gerasimova. On na tym podłożu osiąga lepsze wyniki i tym tutaj głównie się kieruję przy typowaniu. Obaj wygrali swoje pierwsze spotkania na tym turnieju ale Białorusin według mnie miał mocniejszego przeciwnika, bo grał z
Geraldem Melzerem i wygrał 6-4 , 7-5. Bolelli za przeciwnika miał Niemca Brandsa z którym wygrał 6-4 , 6-3 także obaj tenisiści bez większych problemów w 1 rundzie. W tym meczu stawiam na gracza, który na hardzie czuje się lepiej , osiągał lepsze rezultaty w ciągu ostatniego roku i na tej nawierzchni ma więcej spotkań rozegranych i tym tutaj głównie się kierowałem.
✅ 2-1 (6-7 , 6-4 , 6-3)

Otrzymane punkty reputacji: +2
irbis91 60

irbis91

Użytkownik
Generalnie to bzdury piszesz, bo Bolelli grać na hardzie umie i jest tenisistą na pewno lepszym od Gerasimova. &quot;Obaj nic wielkiego ostatnio niegrają&quot; Gerasimov na pewno, natomiast Bolelli nie grał od maja z powodu kontuzji i poprzez challengery chce odbudować swój ranking. &quot;Na nawierzchni twardej gra słabo i tutaj cenię wyżej Gerasimova&quot; To, że Ty wyżej sobie cenisz Białorusina to twój problem. On o wynikach albo nawet o występach w turniejach, w jakich grał Bolelli może jedynie pomarzyć.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Generalnie to bzdury piszesz, bo Bolelli grać na hardzie umie i jest tenisistą na pewno lepszym od Gerasimova. &quot;Obaj nic wielkiego ostatnio niegrają&quot; Gerasimov na pewno, natomiast Bolelli nie grał od maja z powodu kontuzji i poprzez challengery chce odbudować swój ranking. &quot;Na nawierzchni twardej gra słabo i tutaj cenię wyżej Gerasimova&quot; To, że Ty wyżej sobie cenisz Białorusina to twój problem. On o wynikach albo nawet o występach w turniejach, w jakich grał Bolelli może jedynie pomarzyć.
To że Bolelli coś gdzieś kiedyś to na to nie patrze tylko na aktualną formę. Może to że cenię Gerasimova wyżej to mój problem ale napisałem tylko swoje zdanie. Jakoś Bolelli tym turniejem się za bardzo nie odbuduje.

irbis91 60

irbis91

Użytkownik
Twój typ wszedł i bardzo dobrze. Chodziło mi tylko o niektóre punkty twojej analizy. Ogólnie Gerasimov to jest typowo zawodnik na halę (dziś mnóstwo asów) i ciekaw jestem jak poradzi sobie z Chiudinellim.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom