Santillan Akira - Shapovalov Denis 2 @1.72 bet365
Denisa chyba nie muszę opisywać od jakiegoś czasu jest chyba gwiazda naszego forum, widziałem ostatnie mecze i jestem pod wrażeniem.Jego przeciwnik Santillan dysponuje sporą siła uderzenia, naprawdę bysior ale to chyba tyle, dokładności zero.Widziałem jego pojedynek z Ruud Casper który według mojej oceny gra podobnie jak Shapovalov wynik 2-0 dla Ruuda.
Typy w których proszę o podpowiedz:
Sarkissian Alexander - Jarry Nicolas 2 @1.66 bet365
Oglądałem tylko mecz Jarrego nie wiem nic o przeciwniku.
Coppejans Kimmer - Sijsling Igor 1 @1.61 bet365
Ostatnie mecze igora to jakas padaka poczatkiem marca chyba kontuzja ale dokladnie nie wiem.Coppejans stabilna forma, jak dla mnie faworyt tego spotkania.
Proszę cie daruj sobie takie wpisy, bo są całkowicie niemerytoryczne.
Shapovalov gra podobnie jak Ruud...niby pod jakim względem ? Kanadyjczyk jednoręczny backhand i typowy zawodnik kortów twardych, a Ruud oburęczny backhand i preferujący póki co bardziej cegłę. Żadnego związku nie widzę oprócz tego, że grają ostatnio dobrze.
Drugi typ. "Oglądałem tylko mecz Jarrego nie wiem nic o przeciwniku." no tragedia ????
Jarry zagrał tragicznie z Souzą w Buenos - to była profanacja tego sportu. Podobnie zagrał Souza dzień wcześniej z Lindellem. Obu meczów nie dało się oglądać, więc nie wiem skąd taki pogląd. Nie mówię, że Jarry nie wygra, bo może mu przyfarci...