>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tydzień 12: Quanzhou, Guadalajara

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

2017 International Challenger Quanzhou
Quanzhou, China
2017.03.20 - 2017.03.25
SGL 32 DBL 16
Outdoor
Hard
Total Financial Commitment
$50,000

Jalisco Open Presented by Aeromexico
Guadalajara, Mexico
2017.03.21 - 2017.03.26
SGL 32 DBL 16
Outdoor
Hard
Total Financial Commitment
$50,000

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.

sllawkoo 4

sllawkoo

Użytkownik
Santillan Akira - Shapovalov Denis 2 @1.72 bet365✅✅✅

Denisa chyba nie muszę opisywać od jakiegoś czasu jest chyba gwiazda naszego forum, widziałem ostatnie mecze i jestem pod wrażeniem.Jego przeciwnik Santillan dysponuje sporą siła uderzenia, naprawdę bysior ale to chyba tyle, dokładności zero.Widziałem jego pojedynek z Ruud Casper który według mojej oceny gra podobnie jak Shapovalov wynik 2-0 dla Ruuda.

Typy w których proszę o podpowiedz:
Sarkissian Alexander - Jarry Nicolas 2 @1.66 bet365⛔⛔⛔
Oglądałem tylko mecz Jarrego nie wiem nic o przeciwniku.

Coppejans Kimmer - Sijsling Igor 1 @1.61 bet365✅✅✅
Ostatnie mecze igora to jakas padaka poczatkiem marca chyba kontuzja ale dokladnie nie wiem.Coppejans stabilna forma, jak dla mnie faworyt tego spotkania.

Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Santillan Akira - Shapovalov Denis 2 @1.72 bet365
Denisa chyba nie muszę opisywać od jakiegoś czasu jest chyba gwiazda naszego forum, widziałem ostatnie mecze i jestem pod wrażeniem.Jego przeciwnik Santillan dysponuje sporą siła uderzenia, naprawdę bysior ale to chyba tyle, dokładności zero.Widziałem jego pojedynek z Ruud Casper który według mojej oceny gra podobnie jak Shapovalov wynik 2-0 dla Ruuda.
Typy w których proszę o podpowiedz:
Sarkissian Alexander - Jarry Nicolas 2 @1.66 bet365
Oglądałem tylko mecz Jarrego nie wiem nic o przeciwniku.
Coppejans Kimmer - Sijsling Igor 1 @1.61 bet365
Ostatnie mecze igora to jakas padaka poczatkiem marca chyba kontuzja ale dokladnie nie wiem.Coppejans stabilna forma, jak dla mnie faworyt tego spotkania.
Proszę cie daruj sobie takie wpisy, bo są całkowicie niemerytoryczne.
Shapovalov gra podobnie jak Ruud...niby pod jakim względem ? Kanadyjczyk jednoręczny backhand i typowy zawodnik kortów twardych, a Ruud oburęczny backhand i preferujący póki co bardziej cegłę. Żadnego związku nie widzę oprócz tego, że grają ostatnio dobrze.
Drugi typ. &quot;Oglądałem tylko mecz Jarrego nie wiem nic o przeciwniku.&quot; no tragedia ????
Jarry zagrał tragicznie z Souzą w Buenos - to była profanacja tego sportu. Podobnie zagrał Souza dzień wcześniej z Lindellem. Obu meczów nie dało się oglądać, więc nie wiem skąd taki pogląd. Nie mówię, że Jarry nie wygra, bo może mu przyfarci...

penetrator 223

penetrator

Użytkownik
Groth S. - Janowicz j.
Typ: Janowicz @1.36
Kurs słaby, nawet bardzo ale ide w Polaka bo Groth topi ostatnio wszystko co się da i nawet co powinno się nie dać (takie 2-0 z Puetz). Janowicz występuje tutaj aby nazbierac punkty i powinien troche nakuć bo forme ma niezła - wygrana challengeru i pozniej odpadniecie we Wrocławiu z Melzerem który zagrał kapitalnie, Groth to nie ta półka bo on tylko serwis &amp; voley a to Janowicz powinien spokojnie rozpracować na 2 sety.

Otrzymane punkty reputacji: +7
C 35

constantine

Użytkownik
Hsieh C./Peng H. - Matsui T./Yang T-H 6-3 7-6
Typ: Hsieh C./Peng H. @1.60
Na początek przybliżmy sobie zawodnikow. Hsieh 128 miejsce w rankingu deblistow , Peng 137 miejsce , obaj panowie maja juz na koncie zwycieskie turnieje choc z innymi partnerami. Po drugiej stronie 38 letni Matsui 189 miejsce w rankingu oraz Yang 259 miejsce . Obaj maja rowniez na swoim koncie drobne sukcesy deblowe choc jak widac po rankingu nie byly tak znaczace jak ich przeciwnikow . Matsui i Yang wyeliminowali pare nr 2 choc po 1 secie przegranym 6-1 wydawalo sie ze jest pozamiatne ale jakos wygrali i dlatego myslle ze kursy sa przez to troszke zawyzone. Hsieh/Peng w 1 rundzie pokonali chinska pare 6-4 6-4 notujac 75% wygranych z 1 podania i 53% z 2 .. Podsumowujac myśle ze para Hsieh/Peng umiejetnosciami przewyzsza pare swoich przeciwnikow i dzisiaj odprawi ich do domu , i po takim kursie mysle ze warto zagrac.
Do tego proponuje jeszcze tak ale bez analizy:
Nedunchezhiyan J./Rungkat C. - Roelofse R./Yi C. H. 4-6 7-6 10-8
Typ: Nedunchezhiyan J./Rungkat C. @1,70

C 35

constantine

Użytkownik
Behar A./Escobar G. - Saville L./Smith J-P. 1,53 4-6 3-6
W tym pojedynku moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest para australijska. W tym roku bilans deblowy Saville 17/6 z czego 13/4 na hardzie Smith 8/2 z czego 2/1 hard 6/1 hala , choc te mecze rozgrywane z innymi partnerami pokazuja ze obaj grac w debla potrafia.. Ich przeciwnicy Behar ktory pojecie o deblu ma bo w poprzednich latach pogrywal przecietnie choc najwieksze sukcesy deblowe mial na nawierzchni ziemnej jak jego partner Escobar ktory jest w 2 setce rankingu deblowego. Umiejetnosci deblowe, gra z glebi kortu jak i rowniez serwis stoja po stronie kangurow . Inny wynik niz zwyciestwo pary australijskiej bedzie zaskoczeniem.

Otrzymane punkty reputacji: +26
C 35

constantine

Użytkownik
Brunstrom Jo./Siljestrom A - Gonzalez S./Sitak A @1,85 3-6 6-4 2-10
Mecz wydaje sie wyrownany choc patrzac na ranking deblowy odpowiednio szwedzi 83 i 72 miejsce natomiast Gonzalez 66 a Sitak 55 mozna rzec ze faworytem meczu jest para Gonzalez/Sitak. Dlaczego wiec ide w strone szwedow ? ze wzgledu na 2 powody graja oni ze soba regularnie od tamtego sezonu gdzie mieli bilans 34/20 z czego 10/4 na hardzie. Przeciwnicy graja ze soba pierwszy turniej wiec zgranie po stronie szwedow . Drugim powodem jest serwis , szwedzi maja bardzo dobre 1 podanie w tym turnieju na 2 mecze stracili 3 pkt po 1 serwisie , po drugim rowniez nie jest zle kreca sie w granicy 60% wygrnych pilek. Natomiast przeciwnicy rowniez zle nie serwuja ale nie beda miec tylu latwych pilek wygranych po serwisie. Mecz bedzie wyrownany ale uwazam ,ze na koncu spotkanie minimalnie lepsi okaze sie para szwedzka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom