>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tyby by jelen92

J 0

jelen92

Użytkownik
Witam

Do tej pory amatorsko od czasu do czasu grałem w naziemnych bukach. Od pewnego czasu zmieniłem jednak swoje podejście do tego pięknego zainteresowania, postanowiłem zarejestrować się u bukmachera internetowego i zacząć przygodę na poważnie. Typuje głównie dla zabawy, zainteresowania, sprawdzenia się, spełnienia swojej pasji jednak nie ukrywamy że gdyby w parze szły jeszcze małe zyski to będę szczęśliwy. Temat zakładam głównie dla siebie i dla lepszej kontroli swoich poczynań, jeśli jednak macie jakieś uwagi to pisać śmiało, człowiek uczy się na błędach i nie uciekam od krytyki.

STARTUJEMY !!

Budżet: 50 zł
Bukmacher: Betsafe

25.05.2011 r.

CSKA Sofia - Slavia Sofia ✅

Dwa zespoły z Sofii staną do walki o Puchar Kraju. CSK to w Bługarii utytułowany zespół i od pewnego czasu na własnym podwórku nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Kończący się sezon może być jednak dla gospodarzy powodem do lekkiego niedosytu. Mimo dobrej gry w lidze dopiero i aż (zależy jak spojrzeć) 3 miejsce. Myślę że głodne sukcesu i zdobycia trofeum (ostatnie zdobyli w 2008 r - Mistrzostwo Kraju) CSK Sofia już w regulaminowym czasie gry rozstrzygnie losy tego spotkania i nie spodziewał bym się tu dogrywki czy rzutów karnych. Slavia to zespół o klasę gorszy i mimo wyrównanych pojedynków w lidze nie daje im szans w meczu o taką stawkę, dla nich już sam występ w finale jest swego rodzaju osiągnięciem.

Ried - Kapfenberg ✅

Ostatnia kolejka najwyższej klasy rozgrywkowej w Austrii. Drużyna Kapfenberg bez względu na wynik tego meczu utrzyma się w lidze i zajmie 8 pozycję. Właściwie w dole tabeli już wszystko jest rozstrzygnięte i gości podejdą do tego meczu wyluzowani. Za to w górze toczy się zacięta walka o &quot;pudło&quot;, w tym samym dniu zagrają również ze sobą Austria Wiedeń i SV Slazburg, drużyna z Slazburgu w przypadku zwycięstwa może liczyć na potknięcie się drużyny Sturm Graz i tym samym na Mistrzostwo Kraju (Sturm Graz musi przegrać, SV wygrać). Na wygraną Slazburgu liczy przedewszystkim Ried który dzięki porażce Austrii wymienił by się pozycjami w lidze z drużyną z Wiednia, co dało by mu na koniec 3 miejsce i Europejskie Puchary. Tak więc drużyna gospodarzy ma o co walczyć, sportowo także przewyszają swojego rywala przynajmniej o klasę - Liczę na zwycięstwo i myślę że na 1-0 się nie skończy.

Stawka: 5 zł
Kurs ogólny: 2,10 zł
Zysk/Strata: + 5,50 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
Ruch Chorzow - Slask Wroclaw ✅
* remis - bez zakładu
Ruch to typowy średniak. Potrafi sensacyjnie wygrać na wyjeździe z Legią 2:3, żeby zaraz potem na swoim boisku ponieść klęske z walcząco o utrzymanie i słabo spisującą się drużyną Poloni Bytom 0:2. Idelanie obrazuje to bilans meczy drużyny z Chorzowa. Na 28 meczy Ruch wygrał 10, tyle samo przegrał i 8 zremisował. Tak więc słabe mecze przeplata dobrymi a niekiedy wręcz bardzo dobrymi. Gospodarz są już pewni utrzymania i teoretycznie mają jeszcze szanse piąć się wysoko w górę tabeli. Goście drużyna O.Lenczyka to sensacja rundy wisennej. Na 2 kolejki przed końcem ligi zespół Śląska walczy o podium i Europejskie Puchary i mimo ostatniej porażki z Górnikiem wydaje się być w dobrej formie. Śląsk gra równo i dobrze. Zespół z Wrocławia ma duże ambicje i wysoko postawione cele - aby je realizować takie mecze jak z Ruchem muszą wygrywać gładko.
Moim zdaniem wszystko przemawia za goścmi i wygrana Ruchu była by dla mnie wielką sensacją.

Korona Kielce - Gornik Zabrze ⛔
* remis - bez zakładu

Korona w tej rundzie spisuje się bardzo słabo, pewna utrzymania gra ponieżej oczekiwań, zawodzi. Górnik reguralnie punktuje na własnym boisku. Na wyjazdach zespół gości gra już zdecydowanie słabiej jednak i tak potrafią zaskoczyć, sprawić sensację (np. 0:2 z Wisła w Krakowie). Drużyna z Zabrza ma o co walczyć (nawet o podium i Europejskie Puchary). Do tego R. Jeż i D. Sikorski ostatnio złapali wyśmienitą formę i widać na boisku że robią różnicę. Myślę że drużyna z Zabrza która jest na fali poradzi sobie z Koroną która ewidentnie jest w dołku.
Kurs ogólny: 2,99 zł
Zysk/Strata: - 5 zł

P.S.
W obu przypadkach &quot;Draw no bet&quot; - w naszej rodzimej lidze dzieją się rzeczy o których się fizjologom nie śniło, dla tego dobrze się zabezpieczyć mimo wszystko.

J 0

jelen92

Użytkownik

26.05.2011 r.
Woodlands Wellington - Singapore Armed Forces (-1) ✅
Woodlands W. to w Singapurze outsider, na 14 rozegranych do tej pory meczy przegrał aż 11, 1 wygrał i 2 zremisował. Cięzko o ile to w ogóle możliwe znaleść jakieś przesłanik do tego aby gospodarz dzisiejszego meczu mogli coś ugrać. Singapore Armed Forces to najbardziej utytuowany zespół w histori kraju. Od założenia (1996 r.) co roku walczą o najwyższe cele. Tak jest i w tym sezonie. Zespół gości ma wysoko postawione cele i nie wyobrażam sobie żeby zdołał je osiągnąć tracąc punkty z takim zespołem jak gospodarze tego meczu. Ostatni mecz tych drużyn (o ilę mnie pamięć nie myli w marcu br.) zakończył się wynikiem 0:5 na korzyść Singapore Armed Forces. Tak więc i dziś liczę na wysoką wygraną gości, nie dopuszczam do siebie myśli że gospodarze mogą coś ugrać.
Bray Wanderers - Shamrock Rovers ⛔
Aktualny Mistrz Irlandii zmierzy się na wyjeździe z drużyną Bray Wanderers. Drużyna gości jest zdecydowanym faworytem, jednak gospodarzy nie można przekreślać w tym spotkaniu gdyż nie tak dawno na wyjeździe pokonali dzisijeszego przeciwnika 0:1. Zespół gości nie najlepiej radzi sobie na wyjazdach, strzela mało bramek i gubi punkty. Dziś liczę na przełamanie tym bardziej że drużyna Bray Wanderers ostanio nie świeci formą, w 5 ostatnich meczach zanotowało 2 porażki, 2 remisy i 1 zwycięstwo dla porówniania zespół gości - 2 remisy i 3 zwycięstwa. Myślę że mimo wszystko różnica klasy, formy jest zbyt duża i głodny rewanżu zespół Shamrock odniesie dziś minimalne zwycięstwo (0:1,1:2).
Kurs ogólny: 2,36 zł
Zysk/Starta: - 5 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
27.05.2011 r.​

Le Mans (-1) - Nantes ⛔

Le Mans walczy o awans do Ligue 1, musi jednak liczyć się z tym że aby awansować nie dość że musi wygrać to punkty stracić musi jeszcze drużyna Ajaccio. Gospodarze dobrze spisują się na własnym stadionie, potrafią zmobilizować się na ważne mecze. Na pewno będą równie zmobilizowani chęcią rewanżu za ostatnią pechową porażkę odniesioną na wyjeździe z drużyną Vannes. Le Mans nie odpuści szanse awansu i pewnie pokona drużynę gości która słabo spisuje się na wyjazdach. Ostatni mecz tych drużyn w lidze zakończył się wynikiem 0:2 na korzyść faworyzowanej przeze mnie drużyny.

Kurs ogólny: 2,12 zł
Zysk/Strata: - 5 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
27.05.2011 r.

Levski Sofia - Montana ✅
* I połowa

W zasadzie mecz o pietruszkę... Levski nie zależnie od wyniku zajmie na koniec ligi 2 miejsce. Zespół gości ma pewne utrzymanie, a w przypadku zwycięstwa może nieznacznie przesunąć się w górę tabeli. Poprzednie kolejki pokazały jednak że gospodarze nie mają zamiaru dawać swoim rywalą taryfy ulgowej i odprawiają je z naprawde pokaźnym bagażem bramkowym. Liczę że i tym razem tak zagrają, będą chcieli na koniec ligi dać swoim kibicom powody do radości i już w 1 połowie meczu roztrzygną losy tego spotkania. Jeśli zespół z Sofii zagra na miarę swoich możliwości to nie widzę szans dla zespołu Montana na korzystny wynik. Grają słabo, a jeszcze gorzej na wyjazdach. Poprzedni mecz tych drużyn zakończył się wynikiem 0:3 na krzyść Levski Sofia.

Home United - Tanjong Pagar United ✅
* over 2,5

Jedna z najbardziej over - owych lig na świecie. Tym bardziej jeśli weźmiemy pod uwagę to że grają ze sobą drużyna walcząca o Mistrzostwo i zespół broniący się przed spadkiem. Drużyna gospodarzy na własnym stadionie spisuje się rewelacyjnie nie licząc małej wpadki odprawia wszystkich jak kelnerów. Jak dodamy jeszcze grad goli jaki Home United strzela na własnym stadionie i to ile traci bramek na wyjazdach zespół gości (a traci ich naprawdę od groma), to daje nam to świetny mecz i dużo bramek. Ostatni mecz tych drużyn wygrali gospodarze dzisiejszego meczu (0:6). Dziś liczę na podobny wynik.

Kurs ogólny: 2,07 zł
Zysk/Strata: + 5,35 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
28.05.2011 r.​

Ruch Radzionkow - Warta Poznan ✅
* Under 2,5

Ruch jak na swoją 7 pozycję strzlił nie wiele bramek, ale równie mało traci.
W tym sezonie w spotkaniach u siebie aż w 13 na 15 meczy under się pokrywał.
Warta ogólnie słabo spisuje się na wyjazdach, ostatnio złapali wiatr w żagle
jednak Radzionków to trudny teren na którym już nie jedna drużyna się sparzyła.
Przewiduje zwycięstwo którejś z drużyną różnicą 1 bramką lub remisy (0:0, 1:1).

Gornik Polkowice - Dolcan Ząbki ✅
* X2

Dolcan chcąc zachować realne szanse na utrzymanie nie może tego meczu przegrać. Drużyna gości ostatnio złapała wiatr w żagle i w 6 meczach zdobyła 11 ptk (3Z,2R,1P). Górnik już praktycznie spokojny utrzymania (11 pozycja - 41 punktów) nie spisuje się najlepiej, na 10 ostatnich meczy aż 6 porażek !! Ostatni mecz u siebie gospodarze wygrali prawie 2 miesiące temu (9 Kwietania br.) Myślę że drużyna gości niesiona falą ostatnich wyników i zmoblizowana nadzieją pozostania w lidze wygra ten mecz, w najgorszym razie zremisuje z przeciętnym a ostatnio słabo spisującym się zespołem z Polkowic. Ostatni mecz tych drużyn Dolcan wygrał na własnym stadionie 2:1.

Kurs ogólny: 2,57 zł
Zysk/Strata: + 7,87 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
28.05.2011 r.​

Sion - Neuchatel Xamax ✅
Sion to co by nie powiedzieć czołowy zespół w Szwajcari. Ten sezon jednak nie ułożył się
im do końca tak jak sobie to zakładali. Słaba końcówka sezonu i w efekcie 4 miejsce w lidze.
Xamax do końca walczyło o utrzymania i chyba sam występ w finale tej drużyny jest dużym zaskoczeniem. Myślę że o klasę lepszy (na papierze) zespół Sion nie da najmniejszych szans swoim przeciwnikom. Wszystko przemawia na niekorzyść Xamax i nawet chąc nie mogę się doszukać jakiś powodów dla których ten mecz nie miał by się skończy zwycięstwem ich rywali. No choć zastanawiać może bilans meczy tych drużyny w lidze (2 zwycięstwa Xamax, 1 zwycięstwo Sionu i 1 remis). Myślę jednak że to doda jeszcze większej motywacji i Sion odniesie bezsprzeczne zwycięstwo.

Bellinzona - Servette ✅
* remis - bez zakładu
Intuicja, wychodzę z założenie że przedostatnia drużyna 1 ligi jest mimo wszystko lepsza od vice lidera 2 ligi. Biorąc pod uwagę, dużą przepaść między 1 a 2 ligą w Szwajcarii liczę na minimalne zwycięstwo gospodarzy.
Kurs ogólny: 2,47 zł
Zysk/Strata: + 7,35 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
29.05.2011 r.
GKS Belchatow - Cracovia Krakow
* remis - bez zakładu
Cracovia w całym sezonie tylko raz zwyciężyła na wyjeździe (z Polonią Bytom) zespół z Krakowa zupełnie nie może na wyjazdach złapać rytmu, formy prezentowanej u siebie. Dla GKS-u to w zasadzie mecz o pietruszkę myślę jednak że w zgodzie z zasadami Fair Play (w stosunku do Arki i Poloni) zagrają o pełną stawkę, w ostatnim meczu w sezonie będą chcieli się dobrze zaprezentować przed własnymi kibicami. Moim zdanie trochę podenerwowana (walką o utrzymanie) Cracovia nie wygra tego meczu, obstawiał bym na remis jednak kurs na GKS (z wyłączniem remisu) zachęcający i myślę że warto zagrać.
Kurs ogólny: 2,45 zł
Zysk/Strata: + 7,25 zł
Austria Lustenau - Ried (-1)
Chyba nie ma się nad czym zastanawiać, inny wynik niż wysokie zwycięstwo Ried będzie dużą niespodzianką, zaskoczeniem. Przeciętny zespół drugiej ligi nie ma najmniejszych szans z jednym z czołowych zespołów Austrii jakim nie wątpliwie jest Ried. Spodziewam się wysokiego zwycięstwa.
Kurs ogólny: 2,40 zł
Zysk/Strata: + 7 zł

J 0

jelen92

Użytkownik
30.05.2011 r.​

Derry City (-1) - Galway United ✅
University C.Dublin - St Patricks ✅
* remis - bez zakładu

Kurs ogólny: 2,09 zł
Zysk/Strata: + 5,45 zł

Drogheda U. - Bray Wanderers ✅
Shamrock Rovers - Bohemian F.C. ✅
* X2

Kurs ogólny: 2,15 zł
Zysk/Strata: + 5,75 zł

Lanús (-1) - Huracán ✅

Kurs ogólny: 2,20 zł
Zysk/Strata: + 6 zł

P.S.
Od dnia dzisiejszego rezygnuje z analiz typów, będę podawał wyłącznie statystyki dotyczące kuponów. Chęci były dobre jednak takie opisywanie każdego typu pochłania sporo cennego czasu, poza tym większość regułek się powtarza a i tak mało kto czyta ;)

J 0

jelen92

Użytkownik
31.05.2011 r.​

Albirex Niigata - Young Lions
Over 2,5
Geylang - Gombak
Over 2,5
Servette - Bellinzona
* remis - bez zakładu

Do góry Bottom