>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Twarde typy Hardy'ego

H 20

hardyhard

Użytkownik
Witam! W bukmacherkę gram już kilka lat. Mam czasem przeczucia które się sprawdzają a nieraz gram na faworytów i nie zawsze trafiam ale postaram się podawać dobre typy i oby wchodziły. Gram na prawdziwe pieniądze. Stawki od 1 do 20 pln. Czasem gram na live za 1000 pln w według mnie już rozstrzygniętych meczach.
Zapraszam do pisania uwag i swoich spostrzeżeń.

Dyscyplina: Piłka nożna Coppa Italia
Godzina: 20:30
Spotkanie: Udinese - Ternana
Typ: 1
Kurs: 1.5
Buk: bwin

Moim zdaniem Udinese wygra ten mecz. Drużyny dzieli różnica klas a Udinese u siebie powinno sobie bez problemu poradzić z Ternan.

Jeszcze jeden mecz z Coppa Italia:

Lazio - Bassano V. kurs 1,2 bwin

H 20

hardyhard

Użytkownik
Czy ktoś wczoraj postawił na 4-0 dla MK Dons? Płacili podobno 400-1!:grin::grin:

Całe szczęście odegrałem stawkę na innych meczach w Capital One ale ManU chyba jednak dalej będzie walczyło o środek tabeli, przynajmniej w pierwszej części sezonu. Według mnie nie zmieni tego nawet Di Maria którego bardzo lubię bo on nie pasuje do ligi nagielskiej.

Na dziś typ z I ligi Polska:

Dolcan Ząbki - Flota Świnoujście
Godzina: 16.30
typ 1
kurs: 1.83
buk: bwin

H 20

hardyhard

Użytkownik
Kto postawił wczoraj na Malmo FF mógł się cieszyć:) Ja obstawiłem dodatkowo Bayer i Arsenal i parę złotych wpadło. Niestety już nie dodałem tych kuponów do tematu ale next time postaram się wpisać wszystko co gram.
Na dzisiaj typ dnia:
Dyscyplina: Piłka Nożna - el.Ligi Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Legia - Aktobe
Typ: 1
Kurs: 1.4
Bukmacher: Bwin
Analiza: Swój typ opieram na świetnej formie Legii i tym że wygrała z Aktobe na wyjeździe. Jak wiadomo w ostatnim ligowym meczu trener Berg desygnował do gry zawodników rezerwowych którzy poradzili sobie z Koroną, po to aby dzisiaj Radovic i spółka mogła dać z siebie wszystko i pewnie wygrać spotkanie z Kazachami.
I dodatkowo Metalist - Ruch
typ 1
1.5
bwin
Metalist zlekceważył Ruch w pierwszym meczu i dodatkowo grał na wyjeździe. Dzisiaj zmiotą Ruch u siebie 2:0 lub 3:0 , a szkoda bo moglibyśmy mieć dwie drużyny w grupie LE. Myślę że Metalist nie da chorzowianom żadnych szans tak jak niegdyś Szachtar który pozbawił złudzeń Legię.
Oba typy zagram jeszcze na AKO na jednym kuponie.
AKO 2.1

H 20

hardyhard

Użytkownik
Piłka nożna Liga hiszpańska
godz:23:00
Espanyol - FC Sevilla
typ: 2
kurs: 2.80
bukamcher: bwin
analiza: FC Sevilla to bardzo mocny zespol. W zeszlym sezonie wygrala Lige Europejska. W tym sezonie dolaczyl do nich nasz reprezentant Grzegorz Krychowiak i trzyma w ryzach druga linie. FC Sevilla powinna wygrac ten mecz aby oslodzic sobie troche nieudany poczatek sezonu kiedy przegrala z Realem mecz o Superpuchar Europy oraz po remisie ligowym z Valencia. Kurs zacheca do grania.
ps. ostatnio podałem typ na Metalist ale spiesząc się z obstawianiem stojąc w korku obstawiałem na padającym telefonie z 4% baterii i przez przypadek wybrałem awans Metalista ???? A wieczorem jeszcze na live kliknąłem PSV przy stanie 0:0 bodajże w 84 minucie. Płacili ponad 5 pln i pach pach 2:0 dla PSV ! ???? ????

H 20

hardyhard

Użytkownik
Piłka nożna Euro U-21 - Qualification group 7
Grecja U21 - Polska U21
godz. 18:30
typ: 2
kurs: 3.1
buk: Betsson

Analzia: Praktycznie wszystko zostało powiedziane na temat tego meczu. Pozostaje mi tylko dodać że Polacy grają bardzo emocjonujące i widowiskowe mecze i prowadzą w grupie z której aby awansować muszą wygrać. Wykonali już prawie cały plan perfekcyjnie i wystarczy postawić kropke nad i. I właśnie tego dzisiaj oczekuję od naszych młodych Orzełków! DO BOJU POLSKO!!!

H 20

hardyhard

Użytkownik
Ostatnio non-stop robota więc i typów mniej. Wczoraj podałem typ na Romę w Typach Dnia i sprawdziła się moja prognoza. Na dzisiaj cztery typy w LE:
Legia - Lokeren
typ 1
kurs: 1,7
Fiorentina - Guingamp
typ 1
kurs: 1,42
Sevilla - Feyenoord
kurs: 1,4

Do góry Bottom