1 wiencon3 Użytkownik Kwiecień 29, 2017 #1 Twój rachunek jest wyłączony. Skontaktuj się z nami, aby ponownie aktywować rachunek. Witam co mam zrobić aby odblokowali mi konto mam tam pieniądze
Twój rachunek jest wyłączony. Skontaktuj się z nami, aby ponownie aktywować rachunek. Witam co mam zrobić aby odblokowali mi konto mam tam pieniądze
808 sven@ Użytkownik Kwiecień 29, 2017 #2 Twój rachunek jest wyłączony. Skontaktuj się z nami, aby ponownie aktywować rachunek. Witam co mam zrobić aby odblokowali mi konto mam tam pieniądze Kliknij aby rozwinąć... Skontaktować się z nimi poprzez mail a szybciej będzie pewnie jak zadzwonisz bo nie podali przyczyny wyłączenia?
Twój rachunek jest wyłączony. Skontaktuj się z nami, aby ponownie aktywować rachunek. Witam co mam zrobić aby odblokowali mi konto mam tam pieniądze Kliknij aby rozwinąć... Skontaktować się z nimi poprzez mail a szybciej będzie pewnie jak zadzwonisz bo nie podali przyczyny wyłączenia?
808 sven@ Użytkownik Kwiecień 29, 2017 #4 Dzwoniłem do nich ale nie odbierają Kliknij aby rozwinąć... 24h mają po angielsku infolinię na którą zawsze się dostaniesz bo czasami polskie są niedostępne.
Dzwoniłem do nich ale nie odbierają Kliknij aby rozwinąć... 24h mają po angielsku infolinię na którą zawsze się dostaniesz bo czasami polskie są niedostępne.