>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Twój największy sukces bukmacherski

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Podzielcie się swoimi sukcesami :

1. Zrobienie na początku roku z 10 zł , 500 zł zarobienie na obóz udało się ????
2. Trafianie regularne kursów powyżej 3,00 przez okres 1 miesiąca

Pozostałych nie pamiętam ???? Ale czekam na wasze sukcesy !

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Mój największy sukces to:

W poniedziałek poszedłem do toto-mixa mając w ręce 10zł... pod wieczór w niedzielę, zrobiłem podliczenie tygodnia, wygrywałem przez cały tydzień, każdego dnia... z 10zł zrobiłem 300zł... to były moje początki z bukmacherką ????

Kiedyś miałem kupon za 10zł a do wygrania było 650zł i mi nie wszedł jeden mecz na 10 ????

W 2

wislak

Forum VIP
ja jeszcze mialem kiedys tydzien, ze z 25 zł zrobilem ok. 300, ale co najlepsze, po tym tygodniu ze mi weszlo 7/8 kuponow, potem 7 z rzedu mi nie weszlo i -250 w nastepny tydzien ^^

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Miałem taki okres w grze na pod koniec kwietnia i w maju. Normalnie wszystko wchodziło. A dodam że w GB zaczynałem od 60 złoty a w bwin od 25.

A to nie dawno w unibet zaczynałem ponownie od 20 złotych wygranych we freerolu a w bwin to nie pamiętam nawet. Ale fajna passa była. Ale jak wiadomo są lepsze i gorsze dni. Też zdarzało mi się wygrac jednego dnia ponad 200 a w drugim połowe stracic. Ale cóż zrobic nikt nie ma typów 100% ????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
ja kiedys zagralem ok 7 meczy baseball&#39;a ako 31 i mi weszlo :jezora: tylko szkoda ze za zetke....to byly poczatki mojej przygody z bukmacherka ;-)

M 0

mikecfc

Użytkownik
1. postawiłem kiedyś taki tasiemiec za 5 zł, bodajże 11 spotkań ???? wszystkie weszły i pamiętam, że wygrałem wtedy jakieś 475 zł. Byłoby więcej, ale była wtedy rozruba na meczu Ruchu Ch. (bodajże z ŁKS) i policzyli mi po kursie 1.0 to spotkanie ????

2. puściłem kiedyś za najmniejszą stawkę (2 zł) kupon na którym miałem 21 zdarzeń. Wszystkie weszły ???? nie pamiętam wygranej.

wikowlkp 0

wikowlkp

Użytkownik
to byl piekny dzionek , ogolnie za ta kase kupuje sobie samochodzik hehe , narazie mam przerwe z graniem.

Shot at 2007-07-21

grucel 0

grucel

Użytkownik
wikowlkp - bez komentarza za ten screen... ????

Mój największy sukces to za 2zł postawione wyjąłem 400 z groszami :mrgreen:
W necie, tak jak poprzednicy z małej kwoty 25zł w ciągu bodajże miesiąca niecałego do 480zł :smile:

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
wikowlkp, chyba zartujesz heeh ,wiesz ja tez moge sobie wejść w Photoshopa i zamazać i zmienic stawke hehe .Widać jest to nieprofesjnalnie zrobione bo zamazałeś nr konta i nr kuponu ,po tym widać że to podrobiony screenhehhe,żałosne.

Mój największy sukces to trafienie 4 remisów w Expekcie.Kurs był wtedy 111 a zresztą sami zobaczcie tego fuksa

masa 0

masa

Użytkownik
Może to nie jest sukces ale taki fuks. Wygrana mała ale jakbym postawił np 20 zł to by było coś :mrgreen:

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
hehe... stare czasy... łebek, 14lat, wchodze z tatą do profa, obstawiam 3 mecze w tym Tampa Bay - Calgary 2 (3,60), reszta po 1,50 za 3 zeta i 16zł wygrałem... ???? Tata myślał,że już talent a tu potem zonk, nie zawsze wchodziło... ????

Do góry Bottom