>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Twój Bonus Lojalnościowy czeka na Ciebie!

hania_pl 0

hania_pl

Użytkownik
W ten weekend odbędą się fantastyczne wydarzenia na żywo, w tym początek nowego sezonu La Liga i Serie A, oraz mecz Inter Milan v Atletico Madryt w Superpucharze UEFA. Chcielibyśmy Ci pomóc w dobrej zabawie, oferując darmowy bonus w wysokości 10 PLN. Depozyt nie jest wymagany, nie ma żadnych dodatkowych zobowiązań

Często przyznają takie cos?? gram dopiero tydzien

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Wszystko zależy od obrotów jakie u nich robisz...
Im więcej grasz w danym okresie tym większa szansa na bonus. Większy bonus.

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
A jak to jest właśnie z tymi bonusami?
Dostanę 10zł. i co? Jak np. przegram to w pierwszym zakładzie to i tak potem muszę 3 razy obrócić 10 zł lub więcej, żeby to wypłacić, czy już będę mógł normalnie grać?

jkula 2

jkula

Użytkownik
Obracasz tylko bonusem..jeśli dostałeś 10 PLN i je przegrasz nie musisz dokonywać obrotu, jeśli wygrasz to x3 kwotę bonusu.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Swego czasu też dostałem z 4 takie bonusy po 50pln wszystko zależy od obrotu jak masz kilka tyś to spokojnie dostaniesz taki bonusik. Ja nie raz miałem parę stów u nich a oni mi dawali bonus :p

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
heh tam to akurat jak się nie gra to się dostaje bonusy, grałem tam nagminnie bo mają na live to co mi trzeba, gdy zrobiłem sobie przerwę od tego buka przyznali 2 bonusy na raz 100% DO 200 50%, 100% do 200 dostałem tak3x wcześniej jak nie wchodziłem do ich serwisu, raz 10 za free że niby często gram ale to raz się zdarzyło a dosyć często tam gram depo kilka razy w miesiącu to standard

K 65

konji

Użytkownik
jak długo masz już konto u nich?? dużymi sumami obracasz?? ja mam u nich konto rok i na razie ani grosza nie dostałem
Od czerwca. Do kilkunastu tysi miesięcznie obrotu. Bonusy nie są ogromne, natomiast zawsze to miła niespodzianka. ????

Do góry Bottom