>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TVP Sport

somsiat 0

somsiat

Użytkownik
TVP Sport będzie pierwszym komercyjnym kodowanym kanałem TVP. Nadawany będzie poprzez satelitę Astra 1KR. Technicznie sygnał kanału dostępny będzie w całej Polsce i Europie, i każdy z operatorów medialnych po podpisaniu umowy z TVP będzie mógł włączyć go do swej oferty. Początkowo TVP Sport będzie dostępny tylko dla abonentów platformy cyfrowej „n”, z którą TVP podpisała już umowę. Jednak zarówno operatorzy sieci kablowych jak i operatorzy sieci DSL deklarują zainteresowanie nowym kanałem. Obecnie TVP prowadzi negocjacje z wszystkimi liczącymi się uczestnikami rynku, to jest m.in. z platformami cyfrowymi, operatorami DSL, operatorami kablowymi :jezora: , w szczególności z operatorami zrzeszonymi w PIKE. TVP szacuje, że do końca roku kanał TVP Sport może być dostępny u ok. 600 tys. abonentów sieci kablowych, a w ciągu roku od uruchomienia - we wszystkich dużych sieciach kablowych.
Daleko szukałem a na oficjalnej TVP bylo ????
pozostało tylko czekac :]

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
ŁOł bedzie w kablowce! Super,ale tam nie bedzie zadnnych lig.....ech same polskie ligi tylko beda pewnie hokej kosz itp....No ale sie bedzie stawialo i ogladalo :jezora:

Do góry Bottom