Ostatnio zaczalem grac takie turnieje bo brakuje sily na granie freerolli gdzie jest 3k graczy a do wygrania lipa.. Moze ktos cos polecic gdzie wplacic kase i sobie pograc takie turniejki? (sorry ale nie chce mi sie zakladac tysiaca kont aby sprawdzac gdzie jakie sa turnieje)
A jak wiemy sa turnieje w ktorych pokerroom dorzuca jeszcze jakas kase od siebie (co wtedy staje sie bardzo fajna okazja), co za tym idzie wplacajac pare dolarkow <10$ mozna fajnie pograc (bez fartownych allin'ow itd..) i wygrac ladna sumke z grona nie 3k graczy tylko <50
Mysle ze topik moze sie przydac, a dodatkowo prosilbym, jesli by ktos mogl mi pomoc, o szczegolowe dane w miare mozliwosci:
- jaka pula
- ile miejsc platnych
- wielkosc wpisowego
- mozliwosc rebuy'ow jesli tak to za ile i przez jaki czas
- czas trwania blindow (lepiej by bylo cos okolo 10min, a nie szalone 3-5 ;-) )
- mniej wiecej ilu graczy gra (jesli ktos regularnie gra jakis turniej)
edit: jak macie cos fajnego 300 graczy za wpisowe <5$ to tez dawajcie : )
A jak wiemy sa turnieje w ktorych pokerroom dorzuca jeszcze jakas kase od siebie (co wtedy staje sie bardzo fajna okazja), co za tym idzie wplacajac pare dolarkow <10$ mozna fajnie pograc (bez fartownych allin'ow itd..) i wygrac ladna sumke z grona nie 3k graczy tylko <50
Mysle ze topik moze sie przydac, a dodatkowo prosilbym, jesli by ktos mogl mi pomoc, o szczegolowe dane w miare mozliwosci:
- jaka pula
- ile miejsc platnych
- wielkosc wpisowego
- mozliwosc rebuy'ow jesli tak to za ile i przez jaki czas
- czas trwania blindow (lepiej by bylo cos okolo 10min, a nie szalone 3-5 ;-) )
- mniej wiecej ilu graczy gra (jesli ktos regularnie gra jakis turniej)
edit: jak macie cos fajnego 300 graczy za wpisowe <5$ to tez dawajcie : )