>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turnieje towarzyskie: Międzynarodowe i Klubowe, Puchary Krajowe i El. MŚ/ME 2013/2014

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
W tym temacie można dzielić się typami na ww rozgrywki. Nie zabraknie ich na pewno, choć bardziej w okresie jesiennym, gdy ekipy będą się przygotowywać do MŚ (kobiety) czy do Euro - faceci. Na wiosnę startujemy z kolejnymi meczami towarzyskimi, w międzyczasie jesienią słabsze kadry będą walczyć w preeliminacjach. W lecie to co najważniejsze i najtrudniejsze - play-offy o MŚ (Mężczyźni) oraz o grudniowe Euro 2014 kobiet.
Puchary Krajowe właściwie już startują, w Niemczech te niżej notowane kluby walczą o szansę gry z najmocniejszymi. W Polsce też trwa walka - o to by w PP nie wystąpić, bo jednak klubom I-ligowym nie jest to specjalnie na rękę.

Zapraszam do dyskusji i podawania typów

elano07 1K

elano07

Użytkownik

Austria-Ukraina 1 1,72 6/10 bet365
Zespoły na papierze wygadają bardzo wyrównanie, i oba są zdecydowanie lepiej sobie radza na swoim terenie niż na wyjeździe. Ukrainki bez swojej najlepszej piłkarki Shymkute, a Nikolayenko i Pidpalova bardzo dobre mecze przeplatają ze słabymi. Austria będzie grała z kontry a Ukrainki maja problem z powrotem i ułożeniem formacji defensywnej. Dla mnie przewaga własnego parkietu może zaważyć na zwycięstwie gospodyń.​
Słowenia K-Serbia K over 50,5 1,9 8/10 bet365
W tym meczu przewiduje sporo bramek. Serbki charekteryzują się silna ofensywą i słaba obroną. Słowenki pokryły over w ostatnich 5 z 6 meczy kwalifikacyjnych. Słowenki maja bardzo utalentowana Gros i będąca w bardzo dobrej formie Barbare Lazovic-Varlec, która gra na prawej obronie. Słowenki w środku tygodnia potrafiły strzelić bardzo dużo goli Szwedkom, które słyną ze świetnej obrony. W tym meczu oczekuje tez wielu bramek gospodynie mogą nawet pokusić się o zwycięstwo.​

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Karwa, usunęła mi się analiza. Polki u siebie w eliminacjach z reguły grają dobrze, ogrywają Ruskie, Szwedki, Austriaczki czy Słowaczki - drużyny mega mocne i na poziomie Czeszek. Grały dobrze 4 dni temu w Podgoricy - świetne 45-50 minut, oprócz runa 2:10. Szkoda, ale 4 bramki to niedużo z mistrzyniami Europy!
Czeszki 15 bramek z Portugalią, ale na mnie nie robi to wrażenia, one na wyjazdach z reguły koło dychy przyjmują. Fajnie.
My mamy świetne zawodniczki, 3000 kibiców i zdecydowanie lepszy zespół. Buki dają nam mega propo do dubla. I jedziemy.
Polska 1.45 unibet oder inne handicapy ;) ⛔

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna Kobiet
Spotkanie: Polska - Brazylia
Typ: Polska✅29-25
Kurs: 3. 45
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Dziś mecz towarzyski co prawda ale bardzo ważny sprawdzian przed Mistrzostwami Świata. Polki po wielu latach posuchy znow zagraja na wielkiej imprezie. Szczerze mowiąc bardzo zaskoczył mnie kurs na Polki. Mimo ,że Brazylijki to bardzo mocna ekipa jednak 3.45 wUnibecie to lekka przesada tym bardziej że w srodę w nieoficjalnym mecczu w Cetniewie górą były Polki wygrywając 29-26. Nasza druzyna ma kilka ciekawych zawodniczek takich jak : Byzdra , Niedźwiedź , Kulwińska, Kudłacz , Szwed. Te zawodniczki prezentują bardzo solidny poziom. Mimo że Polki traktowane są ja outsaiderki turnieju Mistrzostw Świata to moim zdaniem pod wodza trenera Rasmsusena czynią stały postęp i według mnie powalczą zarówno w turnieju w Serbii jak i dziś w Elblagu chociaż należy pamiętać ,że Brazylijki to raczej kandydatki do czołowej ósemki my natomiast będziemy walczyć o wyjście z grupy według fachowców . Ja jednak wierze że nasze dziewczyny dziś sprawią niespodziankę i ograją faworyzowane Brazylijki.

Otrzymane punkty reputacji: +2
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Mamy turniej na Węgrzech: kadry
Białoruś:Bramkarze: Vitali Charapenka (Meshkov Brest) Aliaksei Kishou (St. Petersburg).
Skrzydłowi: Ivan Brouka (Dinamo Mińsk), Maksim Baranau (Meshkov Brest) Dzianis Rutenka (Dinamo Mińsk).
Rozgrywający: Boris Pukhouski (Csurgói KK), Dzmitry Nikulenkau (Dinamo Mińsk), Evgeny Semenov (Permskie medvedi) Siarhei Rutenka (FC Barcelona), Dzmitry Kamyshyk (SKA Mińsk), Viktor Zaitsau (SKA Mińsk), Siarhei Shylovich (Gaz-System Pogoń Szczecin).
Obrotowi: Maxim Babichev (Dinamo Mińsk), Viachaslau Shumak (Meshkov Brest), Mikhail Niazhura (Victoria Regia), Aliaksandr Tsitou (Motor Zaporoże)
Polska: Bramkarze:
Szmal Sławomir - KS Vive-Targi Kielce
Wichary Marcin - SPR Wisła Płock SA
Wyszomirski Piotr - Csurgoi KK (Węgry)
Obrotowi:
Grabarczyk Piotr - KS Vive Targi Kielce
Syprzak Kamil - SPR Wisła Płock SA
Jurecki Bartosz - SC Magdeburg (Niemcy)
Rozgrywający:
Bielecki Karol - KS Vive-Targi Kielce
Chrapkowski Piotr - KS Vive-Targi Kielce
Lijewski Krzysztof - KS Vive Targi Kielce
Gliński Rafał – SPR Stal Mielec
Jurkiewicz Mariusz - SPR Wisła Płock SA
Kubisztal Michał - KS Górnik Zabrze
Szyba Michał - KS Azoty Puławy
Jaszka Bartłomiej - Fuechse Berlin (Niemcy)
Skrzydłowi:
Wiśniewski Adam - SPR Wisła Płock SA
Orzechowski Robert - KS Górnik Zabrze
Krajewski Przemysław - KS Azoty Puławy
Łucak Jakub - SPR Chrobry Głogów
Węgry: Mikler, Tatai, Székely – Gulyás, Harsányi, Szalafai, Ancsin, Mocsai, Császár, Lékai, Bánhidi, Schuch, Szöllősi, Zubai, Ilyés, Nagy K., Putics, Zdolik, Iváncsik G., Vadkerti, Varsandán. Szövetségi
Czechy: Stochl, Mrkva – Jurka, Sobol, Babák, Becvar, Horák, Jicha, Kasal, Kubes, Mraz, Sklenák, Stehlik, Sindelar, Hrstka, Vanco. Szövetségi kapitány: Vladimír Haber
Widać więc, że drużyny, na które stawiam są osłabione brakiem liderów: Nagy i Jurecki. Jednak Węgrzy mają bardzo fajny skład, choć polscy kibice mocno po tym, jak napisano, że zabraknie Nagy&#39;a stwierdzili, że słaby to będzie zespół i ogólnie będzie ciężko, bo Cszaszar też nie gra w PSG, a ja myślę, że to na plus dla Węgier. Mikler w bramce, Zubai, Szolosi to fajne nazwiska. U Czechów ciężko takich znaleźć, Jicha, Sobol, Sklenak, Kubes, Stochl - reszta to bardzo przeciętni zawodnicy, a jeden tylko na poziomie światowym. Węgry - Czechy - taki mecz oglądaliśmy w 2013 roku w tym samym turnieju, remis 28:28 wówczas padł. Węgrzy rosną troszeczkę w siłę po znakomitych wynikach na IO i ostatnich MŚ. Według mnie wygrana gospodarzy, bo w tym roku są już mocno zgrani, Jicha jest jeszcze zmęczony po sezonie, który skończył ledwie tydzień temu, stąd nie wiadomo w jakim wymiarze dziś zagra.
Rutenka - Polska. Taki mecz już oglądaliśmy na MŚ, ładna wygrana naszej drużyny, nie najgorsza gra przez 45 minut. Biegler mocno opowiada o tym, że ten turniej ma zbudować morale. Jak inaczej budować morale, niż wygrywając? Wydaje mi się, że Bielecki w tym meczu może pokazać się z niezłej strony, bo zawsze przeciwko ekipom ze Wschodu sporo rzucał. Walka o miejsce w składzie trwa, mamy 20 zawodników na 16 miejsc, natomiast Białoruś raczej już nie zmieni składu, bo przyjechała tu w szesnastu. Stąd spora motywacja poszczególnych zawodników i zespołu.
Personalnie lepsze zespoły, którym powinno w moim mniemaniu nieco bardziej zależeć. Do gry.
Polska + Węgry @ 2.1 b365

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Polska - Czechy
Czechy @ 2.20 bet365

We wczorajszych meczach mogliśmy zobaczyć formę obu zespołów, Czechy pokonały faworyzowanych w tym meczu reprezentantów Węgier. Polska natomiast uległa także faworyzowanym w tym meczu Białorusinom. Z tego co zauważyłem, kursy na Czechów dosyć wyraźnie spadły z 2.62 -&gt; 2.20. Patrząc na składy obu zespołów w reprezentacji Czech nie brakuje nikogo, najsilniejszy skład i będą starali się wygrać ten towarzyski turniej pokazując dobrą formę przed zbliżającymi się Mistrzostwami Europy. Polska zagra bez Glińskiego (zastąpił go Maciej Pilitowski), oprócz Glińskiego na Węgry nie pojechali Jurecki oraz Kuchczyński, których na pewno brakuje w kadrze, co mogliśmy zauważyć np wczoraj. Myślę, że Czesi powinni wygrać to spotkanie są w dobrej formie co wczoraj pokazali wygrywając z Węgrami.

Do góry Bottom