>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turniej Fifa 08 - edition 2nd - ROZMOWY I WYNIKI

Status
Zamknięty.
sawas 27

sawas

Użytkownik
Witam, mamy już listę graczy gotowych rozpocząć drugą edycję Turnieju. Z doświadczenia zapisowego wysnułem pewne wnioski, więc daję teraz 2 DNI CZASU NA ROZMOWY. Jeśli jakiś user ma propozycję na przeprowadzenie turnieju, jego faz, ilości meczy, ogólnie regulaminu - PROSZĘ ŚMIAŁO PISAĆ !
Jeśliby komuś nie podobała się moja kandydatura na moda turu - także pisać. Jeśli ktoś po prostu chce poprowadzić te rozgrywki, ma w tym jakieś doświadczenie i zrobi to profesjonalnie - chętnie oddam &quot;władzę&quot;.
Jeśli brak propo - rozpisuję grupy w niedzielę, systemem jak w pierwszej edycji. Pozdro ????

W 2

wislak

Forum VIP
możeby zrobić ligę nie puchar? każdy z każdym powiedzmy po jednym meczu... zaszkins i benek by mogli dołączyć, byłoby 11 osób, ja terminarz mogę zrobić jak coś....

sawas 27

sawas

Użytkownik
11 osób? czy 18?
Wiślak - zajmiesz się tym? Rzeczywiście liga jest lepszym pomysłem, bo w play-offach wystarczy jeden gorszy mecz i &lt;papa&gt;. A zresztą - po rundzie zasadniczej możemy zrobić i pucharową :]

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
A ja proponuje zrobić coś ala mistrzostwa świata
4 lub 5 grup po 4 drużyny - każdy gra na początku 3 mecze a później puchar.

I tak proponuję ten turniej potraktować jako pierwszą EDYCJĘ.

PO zakończeniu każdej edycji można by zrobić punktację - gracze z pozycji od 1 do 10 otrzymywaliby jakąś, ustaloną ilość punktów i po 10 edycjach mielibysmy mistrza,
Jeszcze ciekawiej by było gdyby wpisowe do każdej edycji wynosiło 1 zł
co dało by dodatkowo pulę - stanowiącą nagrodę dla pierwszej 3 (trójki) po 10 edycjach,,,
i tak pula wynosiła by 16 zł x 10 edycji to 160 zł
1 wygrana 50%
2 wygrana 30 %
3 wygrana 20 %
-------------------------------------------------------
Mecze odbywałyby się w ustalonym zakresie czasowym np. pierwsze mecze od poniedziałku do środy drugie od czwartku do soboty itd... gracze umówili by się na określony dzień i godzinę i później tylko przesłali moderatorowi wyniki przez gg.. aktualizacja tabel w każdą środę i sobotę ..
można by zrobić szybką i darmowa stronkę www.. gdzie byłyby wyniki podawane, a także terminarz... mógłby być jeden lub dwóch adminów tej prostej stronki żeby była &quot;ciągłośc władzy&quot;
jeżeli dany gracz nie może podjąć gry w danym zakresie czasowym to dla przeciwnika dajemy walkower aby nie było przestojów....
--------------------------------------------------------------------
co wy na to??? jeżeli taka formuła by wam odpowiadała to ja mogę się tym zająć i jakoś to zorganizować..
czekam na uwagi i propozycje... nio chyba że ta propozycja to falstart a ja o czymś nie wiem.. :spokodfhgfh:

myślę że taka szybka formuła będzie lepsza bo tych kilkadziesiąt meczy nie zawsze można by pociągnąć --- kilka osób może zrezygnować i się zrobi niezły bałagan .. a tak jak ktoś nie będzie chciał dalej grać to po prostu nie zapisze sie do nastepnej edycji i już....

drago 108

drago

Użytkownik

PO zakończeniu każdej edycji można by zrobić punktację - gracze z pozycji od 1 do 10 otrzymywaliby jakąś, ustaloną ilość punktów i po 10 edycjach mielibysmy mistrza,
co dało by dodatkowo pulę - stanowiącą nagrodę dla pierwszej 3 (trójki) po 10 edycjach,,,
1 wygrana 50%
2 wygrana 30 %
3 wygrana 20 %
Mecze odbywałyby się w ustalonym zakresie czasowym np. pierwsze mecze od poniedziałku do środy drugie od czwartku do soboty itd... gracze umówili by się na określony dzień i godzinę i później tylko przesłali moderatorowi wyniki przez gg.. aktualizacja tabel w każdą środę i sobotę ..
można by zrobić szybką i darmowa stronkę www.. gdzie byłyby wyniki podawane, a także terminarz... mógłby być jeden lub dwóch adminów tej prostej stronki żeby była &quot;ciągłośc władzy&quot;
jeżeli dany gracz nie może podjąć gry w danym zakresie czasowym to dla przeciwnika dajemy walkower aby nie było przestojów....
co wy na to??? jeżeli taka formuła by wam odpowiadała to ja mogę się tym zająć i jakoś to zorganizować..
czekam na uwagi i propozycje... nio chyba że ta propozycja to falstart a ja o czymś nie wiem.. :spokodfhgfh:

myślę że taka szybka formuła będzie lepsza bo tych kilkadziesiąt meczy nie zawsze można by pociągnąć --- kilka osób może zrezygnować i się zrobi niezły bałagan .. a tak jak ktoś nie będzie chciał dalej grać to po prostu nie zapisze sie do nastepnej edycji i już....
po pierwsze identycznie bylo w poprzedniej edycji
po drugie kto chciałby wpłacac 1zł? tyle zachodu itp.
Liga... nie każdemu chce sie grac lige 17 spotkań? dużo...

sawas 27

sawas

Użytkownik

1 wygrana 50%
2 wygrana 30 %
3 wygrana 20 %

O kurde, ale żeś się rozpisał :p Mam rozumieć, że w takim czymś brałeś udział i to się sprawdza, tak?
Nie wiem, mi by takie coś pasowało, oczywiście z waszymi korektami ????

drago 108

drago

Użytkownik
Można by dawać punkty za miejsca (jakby było tak jak ostatnio) punkty za podium w A i mniejsza ilosc za podium w B. I po kilku edycjach by sie kogoś wyłoniło... ale nie każdy będzie chciał grać 10 edycji... :]

W 2

wislak

Forum VIP
nie ma szans, na bank połowa ludzi nie wpłaci itd.
Ja sie trzymam tej ligi: terminarz moge zrobic, ale ty musisz tabnele itp.

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
O kurde, ale żeś się rozpisał :p Mam rozumieć, że w takim czymś brałeś udział i to się sprawdza, tak?

Nie wiem, mi by takie coś pasowało, oczywiście z waszymi korektami ????
Brałem udział w takim urnieju i było super a na koniec jak się udało to i pare złotych wpadło na mały kuponik u buka.. ale ogólnie kupa zabawy..
zreszta z tą kasą to tylko propozycja która by uatrakcyjniła grę .. ale jak wpłata 1 zł to za dużo zachodu i za duże poświęcenie to ok..
to tylko propozycja.

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
po pierwsze identycznie bylo w poprzedniej edycji
po drugie kto chciałby wpłacac 1zł? tyle zachodu itp.

Liga... nie każdemu chce sie grac lige 17 spotkań? dużo...
No właśnie nie wiem jak było w poprzedniej edycji bo jak widać jestem tu w miare nowy.,. a po drugie jak liga to chyba 34 spotkania a nie 17..

A zresztą jak chcecie..

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja jestem za ligą (runda zasadnicza) a po jej zakończeniu play-off.
Pisać żeby potem nie było: &quot;ja nie chce&quot;, &quot;ja nie wiedziałem&quot;...

dobroduszny 0

dobroduszny

Użytkownik
moze zrobmy tak jak w hokeju ????
nie wiem ilu nas jest 16 czy 11 ?
jak 16 to podzielic na 2 grupy po 8
kazdy zagrałby mecz kazdy z kazdym
rozpisalibysmy grupy i wyniki po fazie grupowej pierwszych 4 by wychodzilo z grup
i zrobilibysmy znowu grupe 8 tylko ze finałowa i wtedy gralby kazdy z kazdym i kto by mial najwiecej punktow ten by wygrał
ps : napisałem tak bo chce grac jak najwiecej meczy bo to w koncu zabawa ???? !

housekloc 0

housekloc

Użytkownik
rozpisalibysmy grupy i wyniki po fazie grupowej pierwszych 4 by wychodzilo z grup
i zrobilibysmy znowu grupe 8 tylko ze finałowa i wtedy gralby kazdy z kazdym i kto by mial najwiecej punktow ten by wygrał
hehe a skąd ta pewność?? .. może będziesz 5 w grupie hehe

drago 108

drago

Użytkownik
Jestem za ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom