>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Turcy

roy. 187

roy.

Forum VIP
Wszedlem sobie w Betsson&#39;ie na liste najlepszych graczy tego tygodnia, sami gracze tureccy. I to najwieksza kase robia na swoich dziwnych ligach. Tam to dopiero musi byc korupcja czy tez &#39;dobre info&#39; ????

Wezcie np trafcie taki zaklad:

Genclerbirligi - Fenerbahce: 1 poł./Pełny czas 1/2 26,00 1/2

To chyba tylko oni potrafia ;P trzeba sie z nimi &#39;zakolegowac&#39; =D

T 9

tosterkm

Użytkownik
gram na betssonie i tez to zauwazylem, zatsanawia mnie to ze oni graja takie popierdo1one kupony za jakies drobniaki, moze to ciemny narod i masowo wszyscy tak leca no i zawsze komust tam cos wejdzie
inna sprawa ze tych turkow wszedzie pelno jest w necie, jak kiedys odpalilem czat w jakim programie p2p to wiekszosc uzytkownikow to turcy, moze internet to u nich jakis fenomen i wszyscy masowo siedza w neciku ????
zastanawiajace jest ze czesto wtygrywaja na tych swoich magicznych ligach, wiec moze masz racje, korupcja jak ***

sawas 27

sawas

Użytkownik
Raczej że korupcja !! Tylko to debile są, że po kilku wygranych nie grają za większe sumy... Te loginy się powtarzają co jakiś czas, a stawka zawsze do 2YTL...
Swoją drogą ciekawy jestem, dlaczego Betsson nic z tym nie zrobi... Choć z drugiej strony to dla nich niezła reklama ????

T 9

tosterkm

Użytkownik
cos malo, betsson obsluguje najrozniejsze waluty ale minimalna stawka na zaklad jest zblizona wszedzie, wiec jak u nas jest 0,40zł to u nich tez pewnie cos kolo tego jest...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
moze to ciemny narod i masowo wszyscy tak leca no i zawsze komust tam cos wejdzie
moze internet to u nich jakis fenomen[/guote]
No wiesz, Polska też jest uważana za ciemny naród a nie sądzę ze ty tak uważasz więc dlaczego mówisz tak o Turkach ? Wydaje mi się to głupie.
Tylko to debile są, że po kilku wygranych nie grają za większe sumy
Może grają za większe sumy i codziennie puszczają coś za ten swój 1YTL i nieraz wejdzie.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ciemny naród bo ciagle na necie siedzi.
Boże ilu z was przychodzi ze szkoły i siedzi na kompie do nocy sporo.Sam tak kiedyś miałem wiec nie wiem po co takie gadanie.

Do góry Bottom