>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Turcja - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

stanley-63 1,8M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna /Turcja/Super Lig
Godzina: 18:00
Spotkanie: Trabzonspor : Besiktas
Typ: czerwona kartka
Kurs: 3.40
Bukmacher: Superbet

Kolejny mecz z udziałem Trabzonspor i kolejny dyscyplinarny , Trabzon dzielnie dotrzymuje kroku Galatasaray i są zaledwie dwa oczka za nimi w walce o tytuł , do tej pory zanotowali zaledwie jedna porażkę i ogólnie są dobrzy i walczą co już nie raz pokazali do ostatniego gwizdka arbitra , tak też będzie zapewne i dziś , Besiktas trochę odstaje bo chłopaki są poza TOP 4 ale do TOP brakuje im zaledwie 1 pkt ale OK teraz samo spotkanie , będę się powtarzał ale w Tureckiej Superlidze karteczek nie brakuje no i mojej czerwieni również , teraz coś z historii ( która lubi się powtarzać ) 5 kolejka poprzedniego sezonu ( 15 wrzesień ) mecz także tutaj na Papara Park (Trabzon) i rywal też ten sam Besiktas , sędzią jest pan Ali Şansalan , wynik 1:1 , zaledwie 22 faule ( 14 po stronie Trabzon 8 Besiktas ) karteczki to 2 żółte Trabzon i 3 żółte Besiktas i w 13 minucie gry bezpośrednia czerwień dla Trabzon pozostanę na chwilę jeszcze w poprzednim sezonie i kolejka 22 i mecz Kayserispor : Trabzon , sędzia pan Ali Şansalan , kartki - 4 dla Kayserispor i 4 w tym czerwień Trabzon , dziś ! kolejka nr 16 , sędzią jest znowu pan Ali Şansalan i wielką uwagę muszą mieć piłkarze Trabzon bo wiadomo co !

Otrzymane punkty reputacji: +1573
tenis_de_mesa 1,5M

tenis_de_mesa

Znawca - 1 Liga Polska
Gaziantep - Goztepe
Goztepe over 18.5 fauli @1,75 (betclic)

Cześć. Dzisiaj "do rosołku" mecz w tureckiej Super Lidze. Gram na faule Goztepe, linia wysoka, nawet bardzo, zdaje sobie z tego sprawę, ale zobaczmy dlaczego tak jest.
Gaziantep to najczęściej faulowana drużyna w lidze, przed własną publicznością, średnio rywale fuluja ich ponad 17x na mecz. Jeśli chodzi o Goztepe to tutaj widzimy największych agresorów czy to w meczach domowych czy wyjazdowych - faulują najczęściej w lidze, ponad 17.5 fauli to ich średnia.

Cihan Aydin to sędzia że średnia 27 fauli w lidze tureckiej, w październiku sędziował drużynie Goztepe przeciwko Basaksehir i wówczas Goztepe skończyło mecz z 22. faulami.

W moim mniemaniu mecz z potencjałem na 20+ fauli przyjezdnych. Jak będzie? Oczywiście zobaczymy, ale ja osobiście idę w tym kierunku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +657
stanley-63 1,8M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna /Turcja/ 1 liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Sakaryaspor : Hatayspor
Typ: Hatayspor strzeli gola
Kurs: 1.59
Bukmacher: Superbet

Spotykają się dwie drużyny z dołu tabeli , gospodarze tuż nad kreską z 19 oczkami natomiast Hatayspor miejsce przed ostatnie z zaledwie 5 oczkami , Hatayspor jeszcze w poprzednim sezonie grało w Super lidze ale niestety przyszedł czas na spadek , widać że kryzys trwa dalej bo zaledwie 5 oczek po 17 meczach ale wierzę że dziś mogą powalczyć gdyż Sakaryaspor też nie prezęntuje nic nadzwyczajnego , obie ekipy w 5 ostatnich meczach bez zwycięstwa a i bilans bramek na minus bo Sakaryaspor 9:14 a Hatayspor 4:12 , nie wiem dlaczego buki tak mocno faworyzują gospodarzy i kurs zaledwie 1,3 natomiast goście 7 ale cóż jest jak jest , kusi typ X2 ale ostatecznie decyduję się na przynajmniej bramkę gości , Sakaryaspor u siebie w tym sezonie 3-1-3 i 10:14 a Hatayspor i wyjazdy też nic nadzwyczajnego ale jest jedna różnica a mianowicie u siebie bilans bramek 5:20 a wyjazdy 10:22 i to mnie włąśnie kusi na bramkę gości , kurs może nie powala ale cóż jest jaki jest !

Do góry Bottom