>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tuner DVB-T do lapka lub PC

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Pytanie dotyczy Tunera DVB-T czy ktoś z was posiada jezeli tak to poproszę o maly opis i czy warto kupić take urządzenie. na oku mam cos takiego http://www.ceneo.pl/1504552s
Ja mam ale starszy model LV5H który kupiłem z 4 lata temu, wtedy chyba 150zł zapłaciłem..
Co do opinii, instalacja dziecinnie prosta, tylko obraz to nie żyleta, antena która jest dołączana do zestawu jest delikatnie mówiąc taka sobie.

mnetzimny 10

mnetzimny

Użytkownik
Tak spytam z ciekawości dlaczego DVB-T ?? czemu naziemna cyfrowa ?? kanałów jak kot napłakał . To już lepiej tuner DVB-S2 czyli tuner HD satelitarny , oczywiście na USB jeśli chcesz podpiąć do lapka .
Np. polecam Skystar USB2 , tylko że za tuner trzeba dać około 500 zł . Dokupujesz do niego kieszeń Phoenix na USB i jeśli masz karte C+ to oglądasz C+ na lapku . Można też trochę przy pomocy wtyczek trochę więcej oglądać , ale nie będę się rozpisywał . Poszukaj na forach o tematyce satelitarnej jest tego dużo .Jeśli chodzi o tuner do PC-ta to ceny mniejsze bo tunery na PCI albo na PCI Express .

Do góry Bottom