>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TUF 17

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Nikt nie stworzyl watku a przed nami kolejna gala UFC w kwietniu. Walka wieczoru moze byc ciekawa jednak faworyt zdecydowany. Ja jednak czekam na piekna Mieshe i kurs mnie dziwi. Mimo ze Zingano ma bary i sylwetke jak mutant a Tate przy niej to mikra dziewczynka to bardziej mnie przekonuje. Ma za soba walki z cala czolowka female mma. Sprawila spore klopoty samej Rondzie a to cos znaczy. Zingano mocna jednak to dla niej bedzie najtrudniejszy sprawdzian w karierze.
Do tego Marunde ktorego mozna znac z wystepu w Strikeforce czy wygranej walce z Jayem Silva ktorego pokonal Materla. Hester to dla mnie noname ktory szybko odpadl z rywalizacji w TUFie wiec...
Tate-Zingano 2,12 pinnacle ⛔
Marunde-Hester 2,40 pinnacle ⛔

Delikatnie jeszcze gram tych dwoch gosci bo sa dla mnie zdecydowanie mocniejsi w zestawieniach TUFowcow jednak przynaje ze malo ogladalem ta serie i grubo tego nie stawiam ale wiekszosc aspektow po ich stronie.
Barnatt 1,90 ✅
Andrews 1,90 ✅

Faber+Hall
ako 1,54
⛔ (wszedzie)Zwyciezca TUFa moze byc tylko Hall a w walce wieczoru nie wyobrazam sobie zeby Urijah przegral...

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 326

kurekq

Użytkownik
Zgadzam się z Soltysiao - kurs na Mieshę Tate to na tej gali chyba jedyna konkretna pomyłka bukmacherów. Tate jest bardziej doświadczona i lepsza technicznie, to raczej ona ma większe szansę na zwycięstwo.

S 2

saku

Użytkownik
Kurs na Tate to nie pomyłka, w momencie otwarcia wynosił 1.57. Więc sporo osób zaczeło stawiać na Zigano po 2.35 i kursy się wyrównały. Dla mnie no bet bo oceniam szanse 50/50

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Walka wieczoru:
135 lbs.: Urijah Faber pok. Scotta Jorgensena przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 4, 3:16
Główna karta:
Finał TUF-a w wadze średniej
185 lbs.: Kelvin Gastelum pok. Uriaha Halla przez niejednogłośną decyzję (2x 29-28, 28-29)
135 lbs: Cat Zingano pok. Mieshę Tate przez TKO (kolana), runda 3, 2:55
265 lbs: Travis Browne pok. Gabriela Gonzagę przez TKO (łokcie), runda 1, 1:11
185 lbs.: Robert McDaniel pok. Gilberta Smitha przez poddanie (duszenie trójkątne), runda 3, 2:49
Walki w Fuel TV:
185 lbs.: Josh Samman pok. Kevina Caseya przez TKO (kolana i uderzenia w parterze), runda 2, 2:17
185 lbs.: Luke Barnatt pok. Collina Harta przez jednogłośną decyzję (2x 29-28, 30-27)
185 lbs.: Dylan Andrews pok. Jimmy Quinlan przez TKO (uderzenia w parterze), runda 1, 3:22
185 lbs.: Clint Hester pok. Bristola Marunde przez KO (prawy łokieć), runda 3, 3:53
Walki na facebooku:
145 lbs.: Cole Miller pok. Barta Palaszewskiego przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 1, 4:23
145 lbs.: Maximo Blanco pok. Sama Sicilię przez jednogłośną decyzję (3x 29-28)
145 lbs.: Daniel Pineda pok. Justina Lawrence’a przez poddanie (kimura), runda 1, 1:35

Tak to jest ze glowne typy w czapke a dodatkowe latwo wchodza. Coz typersko nieudanie jednak tragedii nie ma po tych wynikach.. Trzeba sie lepiej przygotowac do kolejnej gali ktorej temat juz utworzyl kureq.
http://forum.bukmacherskie.com/f201/ufc-on-fox-7-henderson-vs-melendez-90795.html#post3531647

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom