Nikt nie stworzyl watku a przed nami kolejna gala UFC w kwietniu. Walka wieczoru moze byc ciekawa jednak faworyt zdecydowany. Ja jednak czekam na piekna Mieshe i kurs mnie dziwi. Mimo ze Zingano ma bary i sylwetke jak mutant a Tate przy niej to mikra dziewczynka to bardziej mnie przekonuje. Ma za soba walki z cala czolowka female mma. Sprawila spore klopoty samej Rondzie a to cos znaczy. Zingano mocna jednak to dla niej bedzie najtrudniejszy sprawdzian w karierze.
Do tego Marunde ktorego mozna znac z wystepu w Strikeforce czy wygranej walce z Jayem Silva ktorego pokonal Materla. Hester to dla mnie noname ktory szybko odpadl z rywalizacji w TUFie wiec...
Tate-Zingano 2,12 pinnacle
Marunde-Hester 2,40 pinnacle
Delikatnie jeszcze gram tych dwoch gosci bo sa dla mnie zdecydowanie mocniejsi w zestawieniach TUFowcow jednak przynaje ze malo ogladalem ta serie i grubo tego nie stawiam ale wiekszosc aspektow po ich stronie.
Barnatt 1,90
Andrews 1,90
Faber+Hall
ako 1,54 (wszedzie)Zwyciezca TUFa moze byc tylko Hall a w walce wieczoru nie wyobrazam sobie zeby Urijah przegral...
Do tego Marunde ktorego mozna znac z wystepu w Strikeforce czy wygranej walce z Jayem Silva ktorego pokonal Materla. Hester to dla mnie noname ktory szybko odpadl z rywalizacji w TUFie wiec...
Tate-Zingano 2,12 pinnacle
Marunde-Hester 2,40 pinnacle
Delikatnie jeszcze gram tych dwoch gosci bo sa dla mnie zdecydowanie mocniejsi w zestawieniach TUFowcow jednak przynaje ze malo ogladalem ta serie i grubo tego nie stawiam ale wiekszosc aspektow po ich stronie.
Barnatt 1,90
Andrews 1,90
Faber+Hall
ako 1,54 (wszedzie)Zwyciezca TUFa moze byc tylko Hall a w walce wieczoru nie wyobrazam sobie zeby Urijah przegral...