>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tuba co wybrać ?!

D 0

dzamal

Użytkownik
D 0

dzamal

Użytkownik
Chodzi mi o coś co gra głośno i daje czysty dźwięk ... Nie szukam potwora który zamiast fajnego dźwięku będzie pyrczał ... Tak więc proszę o odpowiedź która z tamtych tub będzie lepsza. Ewentualnie niech ktoś zapoda jakieś linki allegro.pl do innych sprzętów które są godne polecenia tak do 250pln...

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Moim zdaniem autor powinien odwiedzić forum http://strefacaraudio.pl/forum/ tam myślę będą cenniejsze uwagi niż na forum bukmacherskiem. Poza tym powoli zaczynam zajmować sie diagostyka komputerową aut i często widzę ludzi z problemami z car audio, ja bym nie kupował na allegro jeśli sie dobrze nie znamy, jeśli już to sprawdzone marki tak jak ktoś napisał JBL czy Alpine a nie jakies no-name&#39;y. Osobiście wolałbym jakoś fajnie sobie zrobić tylną półke + solidny wzmacniacz ????
W stawianiu nagłośnienia nie widzę nic dziwnego, jedni sie pasjonują znaczkami inni car-audio

D 0

dzamal

Użytkownik
Dzięki wszystkim za liczne odpowiedzi. Marcin zajrzę do tego sklepu i w razie jakbym się na coś zdecydował upomnę się na PW o rabacik ????

Do góry Bottom