>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trzy pytania do fachowców

Status
Zamknięty.
M 0

mirek111-1972

Użytkownik
Witam, ma pytania do ludzi z branży i proszę o konkretne odpowiedzi.
1. Mając dwa zdarzenia, jedno oszacowane na 9j. a drugie na 3j. iloma jednostkami zagrać w dublu?
2. Mając 500zł na koncie mam zamiar grać za 2-3% budżetu jednak w pierwszej fazie gry chciałbym zaryzykować i zagrać agresywniej, aby możliwie szybko podwoić kapitał. Do jakiego procentu mogę podnieść procent gry, aby w miarę bezpiecznie zagrać?
3. Co sądzicie o płatnych serwisach typerskich. Proszę o odpowiedz tylko osoby, które korzystały bądz korzystają z takich serwisow.

B 11

badyl

Użytkownik
1. Mając dwa zdarzenia, jedno oszacowane na 9j. a drugie na 3j. iloma jednostkami zagrać w dublu?
Na jakiej podstawie tak oszacowane? Formuła Kellego, czy jakieś własne widzi.misie ;)
Osobiście jeżeli ktoś wie, dlaczego coś jest warte 9/10 i 3/10 to trochę bym żałował typu 9/10 na łączenie go z 3/10. Znaczy teoretycznie oczywiście warto, ale jednak 9/10 to za dobry typ na 3/10 jak dla mnie.

2. Mając 500zł na koncie mam zamiar grać za 2-3% budżetu jednak w pierwszej fazie gry chciałbym zaryzykować i zagrać agresywniej, aby możliwie szybko podwoić kapitał. Do jakiego procentu mogę podnieść procent gry, aby w miarę bezpiecznie zagrać?
Zależy jakie typy (jakie p i jakie pk). Nie ma prostej odpowiedzi.

Co do 3 - nie korzystam, osobiście bym chyba odradził. Pokaż mi ewentualnie o jaki chodzi to obejrzę archiwalne typy i ci powiem co są warci.
Ci co się znają na graniu raczej wymieniają się między sobą typami, a nie ich sprzedażą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom