>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

True - zmagania z bukmacherką

T 3

true

Użytkownik
Bez wielkich słów wstępu, bierzemy się czym prędzej za typowanie.
#1. Typy 0/0. Bilans +0,00 PLN.
T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Legia Warszawa - Cracovia Kraków

Już niebawem wypadająca wręcz znakomicie w tej edycji Legia podejmie drużynę z Krakowa. Zdecydowanego faworyta wskazać może nie tylko każdy z nas, ale i bukmacherzy. Typowanie na czystą jedynkę po niskim kursie nie zachwyca, więc czym prędzej poszukajmy alternatywy. Ostatnie spotkanie obu drużyn, w odwróconej sytuacji, zakończyło się porażką Cracovii 1-3. O atutach jakie idą w parze z graniem na własnym boisku nie trzeba wspominać. Legioniści mają już zapewniony awans z fazy grupowej Ligii Europy, także humory z pewnością powinny dopisywać. W samej Ekstraklasie, oprócz drobnych wpadek (np. przegrana z Koroną) idzie całkiem bez zarzutu, więc i dziś spróbujmy.
Typ: Legia Warszawa over 1,5 goals [1,60] ⛔
Stawka: 55,00 PLN at Expekt
PW: 88,00 PLN

T 3

true

Użytkownik
#2. Typy 0/1. Bilans -55,00 PLN.

Liga Europejska
Spotkanie: Wisła Kraków - FC Twente Enschede
Jeśli chodzi o zmagania Wisły w rozgrywkach Europy to od początku byłem co do tego sceptyczny. Nie ma co kryć, ale Twente nawet z okrojonym składem jest według mnie lepszą drużyną i nie ma co cudować, bo zwycięstwa pewnie nie zobaczymy. Do tego doszły mnie słuchy o zabawach trenera Białej Gwiazdy co do składów i rozstawień... Zobaczmy zatem, czy okrojona wersja Twente pogoni Krakowian...
Typ: FC Twente - Zakład bez remisu [1,85]
Stawka: 15,00 PLN at Expekt
PW: 27,75 PLN

Do góry Bottom