>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trojano - propozycje zakładów bukmacherskich

T 37

trojano

Użytkownik
Cześć, będę tutaj podawał swoje propozycje zakładów bukmacherskich. Głównie będzie to tenis i NBA, na których bazuję. Do niektórych typów będę załączał również analizy (parę analiz możecie zobaczyć podglądając moje poprzednie posty). Jeżeli skorzystacie, to klikajcie &quot;dzięki&quot;, chcę zobaczyć, czy ktoś po prostu korzysta z typów.

Na początek:

Nevezis - Neptunas (Litwa - koszykówka) over 161.5 pkt / 85-88 ✅
+
Sweeting R. - Sandgren T. (Houston - tenis) 0:2. -
= 2.85 (betcity) ⛔

T 37

trojano

Użytkownik
Linzer M. - Teixeira M. (Casablanca - tenis) over 21.5 gemów / 1.88 / MarathonBet / 2:0 (7:5, 6:4) ✅
Hamou M. - Bourgue M. (Casablanca - tenis) over 21.5 gemów / 1.94 / MarathonBet / 1:2 (0:6, 7:5, 5:7) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 37

trojano

Użytkownik
Marcin Gortat under 13.5 pkt / 1.91 / betano
łee, to mnie wychujali. Miał grać Nene z Piercem ????
Ale Marcin pięknie ogarnął ???? 6 pkt ✅

T 37

trojano

Użytkownik
Haider-Maurer A./Meffert D. - Junaid R./Shamasdin A. / Junaid R./Shamasdin A. / 1.67 / MarathonBet / ✅
Brunstrom J./Young D. - Matosevic M./Smyczek T. / Brunstrom J./Young D. / 1.71 / MarathonBet / ✅

T 37

trojano

Użytkownik

Falla A. - Kohlschreiber P.
Falla A. + 3.5 gemów / 1.80 / bet365
⛔
W I rundzie w Mutua Madrid Open będziemy mieli doczynienia z mojego punktu widzenia z ciekawym spotkaniem. Bardzo solidny Niemiec Kohlschreiber, kontra potrafiący sprawiać spore niespodzianki Kolumbijczyk Falla.
Zacznę od tego, że nawierzchnia w Madrycie jest dosyć specyficzna. Niby ziemia, ale bardzo zdradliwa. Na początku trudno rozgryźć, jak grać na niej. Alejandro Falla ma za sobą już dwa rozegrane mecze w kwalifikacjach, co może działać na jego korzyść. W pierwszym spotkaniu kwalifikacji stosunkowo łatwo (6:3, 6:2) pokonał Stakhovskiego, natomiast w finałowej fazie pokonał on reprezentanta gospodarzy Carballesa Baene (6:1, 7:6). Podczas tych meczy wykazał się dobrym i regularnym serwowaniem.
Kohlschreiber w tym sezonie falował swoją formą, ale to w sumie, jak każdy zawodnik, więc nie powinno to nikogo dziwić. Przede wszystkim Niemiec wczoraj rozegrał finałowy mecz turnieju ATP w Monachium, gdzie po naprawdę zaciętym boju uległ dopiero w Tie Breaku, Szkotowi Andy&#39;emu Murrayowi. To był wyczerpujący turniej, rozegrał w nim 5 spotkań, w tym 3 mecze po 3 sety - solidna dawka. Teraz ma okazję szybko zrewanżować się Murrayowi, który czeka już w II rundzie turnieju w Madrycie (zaczyna od II rundy). Jednak mając w pamięci tyle trudnych spotkań na przestrzeni ostatnich dni, dodając, że często odpadał tutaj w I rundzie, to dzisiaj postanowiłem zagrać zakład w stronę Kolumbijczyka.

Karlovic I. - Gasquet R.
Karlovic I. + 3.5 gemów / 1.80 / betsson
Macie trochę mylne wrażenie na temat Karlovica grającego na clayu. Podczas swojej kariery zaliczył wiele dobrych wyników na tej nawierzchni, czy rozgrywał dobre spotkania z czołowymi zawodnikami touru. Do tego dochodzi nawierzchnia, która nie jest typową mączką, o czym wspominałem już w poprzedniej analizie. Nawierzchnia jest szybka i zawodnicy, który polegają na serwisie nie mają się czego obawiać, co pokazują wczorajsze mecze, w których było stosunkowo mało przełamań, nie licząc meczów z udziałem Giraldo i Gulbisa, którzy są bardzo chimeryczni, a do tego nie polegają na żadnej nawierzchni na serwisie.
Karlovic wiekowy zawodnik, jednak w tym sezonie pokazuje, że w tenisa na bardzo wysokim poziomie nadal grać potrafi, pokazują to dobitnie mecze z Djokovicem, Ferrerem, czy turniej w Delray Beach. 2 tygodnie nie grał i miał dużo czasu, aby przygotować się do Mastersa.
Gasquet po turnieju w Estoril, na którym zagrał bardzo dobrze, nie da się ukryć. Jednak patrząc wstecz i to, jak on reaguje po wygranym turnieju, lub dojściu do finału, w następnym meczu na nowym turnieju zauważyłem, że często bardzo się męczył, nawet będąc dużym faworytem. Historia tego turnieju również dobitnie pokazuje, że Gasquet często przegrywał już w początkowych fazach w Madrycie. Historia historią, statystyki statystykami, ale według mnie nie będzie to wcale łatwy mecz dla Francuza.​

Do góry Bottom