>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trixie oraz Double, a może i Goliath.

Status
Zamknięty.
L 19

looq

Użytkownik
Postanowiłem grać 2-oma systemami, ze stałą strategią. Obliczyłem sobie, że trafiam około 75% meczy, lecz trzeba zastrzec, że mając niewiele spotkań do wyboru, bądź ich za dużo starałem się wszystkie zmieścić na kuponie więc oceniam swoją skuteczność w typowaniu liczby od 6 do 8 meczy na jakieś 75%-90%.
Codziennie będę wrzucał 2 kupony. Jeden będzie to kupon właśnie od 6 do 8 meczy w systemie double czyli 2zX. Obliczyłem, że przy trafieniu 75-u% spotkań, czyli 6 na 8 przy 28 zakładach (każdy z każdym - double) przy stawkach średnich 1.5 będę miał zysk około 20% stawki na kupon. Jeśli jednak trafię 7z8 meczy to zysk spadnie do 68%, natomiast 8z8 to już aż 125% zysku. Oczywiście biorąc pod uwagę stałą stawkę 2.25 na double (1.5*1.5), 75% skuteczności oraz poprawność moich obliczeń (nie zagłębiam się tutaj w marże buków itd.)
Drugi kupon to system tzw. czwórkowy lub trixie. Wybieram 3 najlepsze spotkania (przyjmuję znowu stawkę 1.5). Przyjmuję, że mecze mają numerki 1,2,3, a system stawia za mnie 3xdouble i jeden trebel. Co oznacza, że przy wszystkich 3 wygranych spotkaniach mam około 153% zysku, a przy 1 przegranym spotkaniu stratę w wysokości 56%, oczywiście chodzi o stratę i zysk (w %) względem stawki, a przy 2 spotkaniach jest to strata 100% czyli strata całej stawki.
Wydaje mi się, że stawiając na naprawdę &quot;pewne&quot; spotkania, może i o niższych kursach drugi system przyniesie może 90-120% zysku, co bardzo by mnie zadowoliło. Jeśli też będę pudłował w 1-30% kuponów zastosuję progresję stawki co pozwoli na odrobienie strat z 1 na 3 kuponów.
Oryginalny temat znajdziecie tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f35/niskie-stawki-by-looq-75856.html#post2838409
Dodam jeszcze tylko, że postaram się wrzucać mecze, wyniki, statystyki w obu tematach.
Jeszcze jedna rzecz, której nie zawarłem w w/w temacie. Jeśli w którymś dniu będzie naprawdę sporo meczy, duży wybór i wybiorę 8 pewnych typów to będę grał systemem Goliath, który zwiększy moje zyski w porównaniu do Double, choć muszę być tych meczy naprawdę pewny.
Cel? Yield na poziomie 10%, skuteczność - 90% oraz zysk 500 euro.
Zapraszam do śledzenia tematu, komentowania, podsuwania swoich pomysłów, spostrzeżeń oraz dzielenia się własnymi doświadczeniami.
Pozdrawiam,
LooQ

L 19

looq

Użytkownik
Kupon #1A
Data: 03.05.2012
Buk: WilliamHill
System: Trixie

Mecze, typy i stawki:

Celtic - St Johnstone - 1 Х 2
Celtic @ 1.36 ✅
Dacia Mioveni - Concordia Chiajna - 1 Х 2
Concordia Chiajna @ 1.91 ✅
Midtjylland - Koge - 1 Х 2
Midtjylland @ 1.33 ✅

Stawka : €7.48 (€1.87 x 4)
Przewidywana wygrana : €19.51
Wygrana: €19.51
------------------------------------------------------------------------

Kupon #1B
Data: 03.05.2012
System: Double

Mecze, typy i stawki:

Lech Poznań - Podbeskidzie - 1 Х 2
Lech Poznań @ 1.33 ✅
Celtic - St Johnstone - 1 Х 2
Celtic @ 1.36 ✅
Midtjylland - Koge - 1 Х 2
Midtjylland @ 1.33 ✅
Dacia Mioveni - Concordia Chiajna - 1 Х 2
Concordia Chiajna @ 1.91 ✅
Sapporo - Cerezo Osaka - 1 Х 2
Cerezo Osaka @ 1.80 ⛔
Urawa - Yokohama FM - 1 Х 2
Urawa @ 2.00 ⛔
Sanfrecce Hiroshima - Albirex Niigata - Podwójna szansa
Sanfrecce Hiroshima lub Remis @ 1.17 ⛔
Korona Kielce - Widzew Łódź - 1 Х 2
Korona Kielce @ 1.44 ⛔

Stawka : €7.56 (€0.27 x 28)
Przewidywana wygrana : €17.92
Wygrana: €3,54
------------------------------------------------------------------------

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przy pomocy tego kalkulatora bukmacherskiego:
http://eurogol.maniak.pl/rozpisy/
możesz przeprowadzić symulację gry dla różnych kursów, wariantów oczekiwanych trafień wśród tych 8 meczów i wyboru najekonomiczniejszego systemu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 19

looq

Użytkownik
Przeanalizowałem sobie podaną przez Ciebie strone i wrzucę wam wyniki:
[URL='http://speedy.sh/7WndP/Bez-tytulu.jpg[/url']http://speedy.sh/7WndP/Bez-tytulu.jpg[/url]
A jeśli nie chcecie nic ściągać, oglądać to po krótce wam przedstawie co mi wyszło, oczywiście plik jest czysty i lepiej go zobaczyć.
Oczywiście grając 8 spotkań najlepszym sposobem na dużą kasę jest akumulator, ale 1 spotkanie nas niszczy. Przy 1 złym typie najbardziej opłaca nam się zagrać 5z8 lub 6/8, przy 2 złych typach - właśnie dubel lub trebel, a przy 3 (tak jak pewnie będzie dziś) single, bądź duble z niewiele większą stratą.
Jednak jestem inteligentną osobą i rzeczywiście oszacowałem swoje szanse na zarobek czyli przy mojej skuteczności po prostu najlepiej grać 2z8, przy wygranej zysk nie jest ogromny, ale to już ponad 100%, przy 1 i 2 złych typach (moja słaba skuteczność) jesteśmy na lekkim ✅, dopiero przy trzech typach łapie nas niewielki minusik.
Chyba dobrze zrobiłem, bo już pierwsze 2 mecze przegrane (Japońska 1 liga), a szkoda, bo dobrze przeanalizowalem mecz albirex - hiroszima, ale po prostu przez wzgląd na kursy źle go obstawiłem. Trochę szkoda tak ruszać od początku, ale to jest właśnie ta moja skuteczność, jak jest duży wybór to mam 100%, a przy małym na siłę staram się dobić do tych 8 meczy - niepotrzebnie! ????

L 19

looq

Użytkownik
Troszkę słabo przeanalizowałem tą japońską ligę i odniosło to swój skutek, typy robione trochę na siłę, dlatego dziś będzie tylko 7 meczy. Przeanalizowałem wszystkie spotkania i przy każdym postawiłem sobie ile procent daje na powodzenie każdego zdarzenia, przedstawię moje typy i kupony poniżej, może ktoś skorzysta.
Nie będę wpisywał dokładnie meczu tylko zespół, typ i moje szacunkowe %.
1. Rosenborg 1 85%
2. Liberec 1 80%
3. Shamrock 1 75%
4. Lask Linz 2 75%
5. Zilina 1 70%
6. Troyes 1 70%
7. Lustenau 1x 70%
---------------------------
8. Drogheda 1x 65%
9. Le Havre 1 65%
10. Shelbourne 1 60%
11. Bohemians 2 60%
12. First Vienna 1 60%
13. Brasov 1 50%
14. Le Mans 1x 40%

Kupon #2a
Data: 04.05.2012
System: Yankee

Mecze, typy i stawki:
Rosenborg - Stabaek - 1 Х 2Rosenborg @ 1.20
Shamrock Rovers - UCD Dublin - 1 Х 2
Shamrock Rovers @ 1.28
Slovan Liberec - Slovacko - 1 Х 2
Slovan Liberec @ 1.25
Hartberg - LASK Linz - 1 Х 2
LASK Linz @ 1.75

Stawka : €16.50 (€1.50 x 11)
Przewidywana wygrana : €36.94
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kupon #2b
Data: 04.05.2012
System: 2z7 (double)

Mecze, typy i stawki:
Troyes - Lens - 1 Х 2
Troyes @ 1.91
BW Linz - FC Lustenau - 1 Х 2
BW Linz @ 2.10
Austria Lustenau - WAC St Andra - Podwójna szansa
Austria Lustenau lub Remis @ 1.30
Slovan Liberec - Slovacko - 1 Х 2
Slovan Liberec @ 1.25
Rosenborg - Stabaek - 1 Х 2
Rosenborg @ 1.20
Shamrock Rovers - UCD Dublin - 1 Х 2
Shamrock Rovers @ 1.28
Zilina - Zlate Moravce - 1 Х 2
Zilina @ 1.18

Stawka : €10.50 (€0.50 x 21)
Przewidywana wygrana : €22.19

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pierwszy kupon troszkę zmodyfikowany ponieważ są bardzo niskie stawki, a chciałem osiągnąć kurs około 3,2:1, a i tak nie mogłem się zdecydować, który z meczy wybrać jako trzeci, mam nadzieje, że nie będzie niespodzianek w tym pierwszym kuponie, tak samo zresztą jak wczoraj ????
Na dziś to tyle.
Pozdrawiam ????

L 19

looq

Użytkownik
Mały-duży błąd, zamiast w drugim kuponie na LASK Linz postawiłem przypadkowo na BW Linz.. Typ w miare ok, ale oni już praktycznie o nic nie walczą (oprócz wypłaty i miejsca w tabeli). Tylko za nazwy zespołów nie lubię tej ligi.
Wczoraj kupon Double był słabo dobrany, zaufałem kursom, dziś dość starannie analizowałem każdy mecz i wybrałem te najlepsze, liczę po cichu na tylko 1 błąd. Jeśli dziś double znowu przyniesie straty to postaram się grać tylko i wyłącznie Trixie, Yankee bądź ten system, który do Trixie dostawia jeszcze single (zapomniałem nazwy) i to za kwotę, która pozwoli mi na 3 poziomy progresji w razie gdyby któryś kupon miał 2 błędne typy. Kurs ogólny kuponu postaram się utrzymać na poziomie 3,1-3,5 czyli mniej więcej 3 mecze po kursie 1,5. Wydaje mi się, że przy odpowiednim dobieraniu typów 3 poziomy progresji spokojnie powinny wystarczyć ponieważ zauważmy, że tylko 1 typ trafiony powoduje, że kupon nie da mi zysku, 2 to już prawie zwrot i progresja będzie mniejsza niż x2.
Zobaczymy jak dziś przedstawią się wytypowane mecze, zagrałem jeszcze 1 kupon &quot;wariat&quot; czyli jak dla mnie value bety, bo jeśli dobrze oceniłem mecze to kursy były dość wysokie, kuponik dostępny tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f35/niskie-stawki-by-looq-75856.html
Do wieczora ????

L 19

looq

Użytkownik
No niestety poległem, zostało mi marne 0,55E i póki co zawieszam temat. Znowu zawiodły najlepsze zespoły. Spróbuję teraz z innym systemem i otworzę nowy temat. Póki co proszę o zamknięcie, a jeśli uda mi się troszkę odkuć to wrócę do tego ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom