blazejow666
Forum VIP
Treviso - AS Roma
3,95 - 3,15 - 1,95 - 1,77 - 1,22
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Treviso)
-1 zwycięstwo
-2 remisy
-5 porażek
Bramki strzelone/stracone u siebie 5/11
Pozycja w lidze - 20
Mecze wyjazdowe…. (AS Roma)
-3 zwycięstwa
-4 remisy
-1 porażka
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 11/6
Pozycja w lidze - 8
Rzymianie są w świetnej formie, w poprzednim meczu rozgromili Chevio Verona nękając ich częstymi strzałami na bramkę. Niestety klub Romy niema już pieniędzy „stoją na skraju” i niewątpliwie muszą wyjść z dołka, ta sytuacja może poważnie wpłynąć na grę podopiecznych Spallettiego. Kontuzje wśród gości nawiedziły Montella, Mancini’ego oraz Nonda, zawieszony jest pomocnik De Rossi. Niedopatrywał bym się tutaj niespodzianki, myślę, że Roma nie zlekceważy rywala i wywiezie komplet punktów z obcej ziemi. W ekipie Trevisco zabraknie Mallusa, Valdeza i Vialia, zawieszony jest Dossena. Mój typ na pewno nie jest jednostronny ale faworyzuje gości i myślę, że pewnie wygrają.
Mój typ: 2
Typy ekspertów: 2
Under/over: no bet
3,95 - 3,15 - 1,95 - 1,77 - 1,22
(bet-at-home)
Mecze u siebie…. (Treviso)
-1 zwycięstwo
-2 remisy
-5 porażek
Bramki strzelone/stracone u siebie 5/11
Pozycja w lidze - 20
Mecze wyjazdowe…. (AS Roma)
-3 zwycięstwa
-4 remisy
-1 porażka
Bramki strzelone/stracone na wyjeździe 11/6
Pozycja w lidze - 8
Rzymianie są w świetnej formie, w poprzednim meczu rozgromili Chevio Verona nękając ich częstymi strzałami na bramkę. Niestety klub Romy niema już pieniędzy „stoją na skraju” i niewątpliwie muszą wyjść z dołka, ta sytuacja może poważnie wpłynąć na grę podopiecznych Spallettiego. Kontuzje wśród gości nawiedziły Montella, Mancini’ego oraz Nonda, zawieszony jest pomocnik De Rossi. Niedopatrywał bym się tutaj niespodzianki, myślę, że Roma nie zlekceważy rywala i wywiezie komplet punktów z obcej ziemi. W ekipie Trevisco zabraknie Mallusa, Valdeza i Vialia, zawieszony jest Dossena. Mój typ na pewno nie jest jednostronny ale faworyzuje gości i myślę, że pewnie wygrają.
Mój typ: 2
Typy ekspertów: 2
Under/over: no bet