>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

treble na brak gola do 10min meczu

S 0

szffagier

Użytkownik
Tak jak w temacie ???? docelowo wybieram druzyny underowe i sprawdzam czy w kilku ostatnich meczach nie strzelali do 10 minuty

po 3 mecze (1 kupon) na dzień. Na dzień dzisiejszy jednak gram na pałę i zobaczymy czy to przyniesie jakieś profity.

Płaska stawka 10j (jeśli ma ktoś lepszy pomysł na stawkowanie przy kursie 1,5 to bardzo chętnie posłucham sugestii. moze ktores z zakladow systemowych? zakladam niezłą skuteczność pojedyńczych spotkań)

Bank: 200j
Cel: Podwojenie kapitału

Póki co:

✅ 5j

⛔ 10j

✅ 22.33j (nie powinienem był tyle stawiac, ale na plus. teraz gram juz stala stawka)

Podsumowanie 18/09
✅ 17,33j
Bank: 217,33j

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja Ci tylko z doświadczenia podpowiem, że bramki w pierwszych 10 minutach są dosyć częste i te kursy są bardzo mało adekwatne do ryzyka, jakie się ponosi ;)
Aczkolwiek można próbować grać drużyny któe wolno wchodzą w mecz, ale to już potrzebna solidna wiedza, a nie &quot;drużyna underowa&quot;, bo to jest jak granie na loterii.
Bez solidnych podstaw nt. danej ligi, drużyny, ich ostatnich spotkań, to nie ma sensu w to grać na poważnie.

S 0

szffagier

Użytkownik
Dzięki panowie.
@edi8 - na wielu forach natknąłem się już na Twój system (i jego wariacje kursowe) i trzyma się to kupy. niektóre posty mają już parę lat. jak rozumiem sam grasz swoją &quot;przerzutką&quot;. Faktycznie daje on profit na dłuższą metę? jakieś wady znalazłeś? jakie kursy grać najzyskowniej grając tym systemem?
@StraszakSam - myślę, że są drużyny, które lepiej i te, które gorzej wchodzą w mecze. dzięki za radę. długo tak grałeś? czy po prostu oglądasz mecze? prześledziłem parę lig od poczatku tego sezonu. oto wyniki:

jeśli chodzi o underowe drużyny, to jeśli same strzelają mało i tracą mało bramek prawdopodobieństwo zakładu wzrasta ???? dodatkowo kilka poprzednich meczy na podstawie czasu pierwszej bramki + z kim grają aktualnie (jeśli wyrównany przeciwnik). to już kilka składnych, które mogą coś powiedzieć o przebiegu danego meczu.
Jeśli jednak mówisz, że gole często padają w pierwszych 10 minutach, to czemu by nie grać właśnie tego? Przykład stawkowania na 20 poziomów:

Miałoby to jakąś przyszłość? ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
@szffagier
Nie grałem w ten sposób na brak gola, aczkolwiek wykorzystuję coś zupełnie przeciwnego - strzelenie gola w pierwszych 10 minutach :razz:
To mi dało właśnie to, o czym napisałem. Przykładem jest - niestety z poprzedniego sezonu - Marsylia, która to wchodziła zwykle bardzo mocno w mecz, starając się zdobyć bramkę jak najszybciej, żeby później kontrolować przebieg spotkania.
Ogólnie może mieć to jakąś przyszłość (tj. granie trebla na brak gola), ale moim zdaniem, żeby było to efektywne, na dłuższą metę, musiałbyś spędzić mnóstwo czasu na obserwacji danych drużyn. Owszem, możesz polegać na statystykach, nawet tych z przedziałami w których minutach dana drużyna strzela najwięcej goli, ale to i tak nie da Ci pełnego obrazu gry ;)
Co do grania tylko pierwszych dziesięciu minut meczu progresją - lepiej już wyjdziesz grając metodą z tematu &quot;gol do xx minuty&quot;.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja tak jak Straszak gram gola do XX minuty aktualnie mam przerwę z dwóch powodów:
1) Ostatnio w kilka dni przegrałem to co wcześniej ugralem przez miesiąc i sie mocno zdenerwowałem ;-)
2) to jest związane z moja pasja czyli wspinaniem w zimie wyjeżdżam na bardzo poważna wyprawę w gory wysokie i muszę sie do niej solidnie przygotować i poprostu nie mam czasu wiec do grania wrócę pewnie w lutym marcu.
Jednak to mało istotne, a moja rada omijaj FC Basel oni zazwyczaj szybko strzelają. Zwróć uwagę na ligi Niemcy2 i Austria2 tam gole padają bardzo późno bardzo często pierwsza bramka w 2 połowie.

S 440

straszaksam

Użytkownik
z tym, że niemicka 2 i austriacka2 mają się nijak do francuskiej2, bo one nie są underowe, tylko po prostu późno pada gol (co do austriackiej to faktycznie mogę potwierdzić).
Zresztą underowe ligi/mecze/drużyny, wiążą się z niższymi kursami, także to też jest swojego rodzaju minus.
Ogólnie myślę, że wspólnymi siłami możnaby zrobić taką listę drużyn/lig i takie &#39;za&#39; i &#39;przeciw&#39;, przy drobnej pomocy każdego chętnego ;)

C 0

ceber84

Użytkownik
Skoro zakladasz wysoka skutecznosc systemu to proponuje progrwsje na staly zysk, lub gre za np zaczynajac 10j i pozniej vabank przez 4-5 progow i od nowa.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Jeśli jednak mówisz, że gole często padają w pierwszych 10 minutach, to czemu by nie grać właśnie tego? Przykład stawkowania na 20 poziomów:

Miałoby to jakąś przyszłość?
Sądzę, że taki system mógłby się sprawdzić. Warto sobie przeprowadzić taki krótkie rozeznanie. W Ekstraklasie w tym roku ani razu nie wszedłbyś bodaj powyżej 12 progu grając wszystkie mecze bez analiz.
Generalnie 20 progów na trafienie takiego czegoś to dość sporo - zrobiłem sobie test - rankiem wybierając mecze na dany dzień (takie, przy których RACZEJ będzie możliwosć grania minutówek). Obecnie po 60 typach na sucho trafiłem 17 spotkań, a najwyższy próg do którego doszedłem to 9. Jak typów się uzbiera przynajmniej 500 będzie można powiedzieć coś więcej. Nasuwa się też pytanie, czy nie warto zagrać dwóch progów (gol do 10 i gol do 20). Szansa na zakładkę lub np. zwrot stawki w przypadku bramki do 20.

S 0

szffagier

Użytkownik
super. dzięki za odpowiedź.wszystko ładnie, ale mówiąc o ekstraklasie - musiałbym grać mecze, które rozpoczynają się w tym samym czasie. szczególnie jeśli mowa tu o progresji w tym momencie nie będzie możliwa.
Stawiając na Napoli, że trafią do 10 minuty wygralibyśmy 3 z 6 ostatnich meczy (z czego dwa zakończone 0-0, a w trzecim gol w 14&#39;)
Co do systemu Hanka &quot;Gol do xx min&quot; to wydaje się być bardzo interesujący, ale czasochłonny i póki co w testach nie wyszedł najlepiej (mam okropnego pecha chyba ???? )

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
super. dzięki za odpowiedź.wszystko ładnie, ale mówiąc o ekstraklasie - musiałbym grać mecze, które rozpoczynają się w tym samym czasie. szczególnie jeśli mowa tu o progresji w tym momencie nie będzie możliw
Akurat w Ekstraklasie jest ona niemal możliwa, znaczna większość meczy odbywa się jeden po drugim - bardzo rzadko w tym samym czasie. Podobnie jest bodajże [mogę się mylić, już nie pamiętam dobrze tych lig] w Danii, Chorwacji, Rosji czy Rumunii. Można sprawdzić jak tam rozkłada się strzelanie bramek.
Ja natomiast póki co sprawdzam w excelu na sucho jak sprawdza się gra na mecze niezależnie od lig.

pagni 138

pagni

Użytkownik
super. dzięki za odpowiedź.wszystko ładnie, ale mówiąc o ekstraklasie - musiałbym grać mecze, które rozpoczynają się w tym samym czasie. szczególnie jeśli mowa tu o progresji w tym momencie nie będzie możliwa.

Stawiając na Napoli, że trafią do 10 minuty wygralibyśmy 3 z 6 ostatnich meczy (z czego dwa zakończone 0-0, a w trzecim gol w 14&#39;)

Co do systemu Hanka &quot;Gol do xx min&quot; to wydaje się być bardzo interesujący, ale czasochłonny i póki co w testach nie wyszedł najlepiej (mam okropnego pecha chyba ???? )
Można poprowadzić kilka progresji na raz :razz:

S 0

szffagier

Użytkownik
Akurat w Ekstraklasie jest ona niemal możliwa, znaczna większość meczy odbywa się jeden po drugim - bardzo rzadko w tym samym czasie. Podobnie jest bodajże [mogę się mylić, już nie pamiętam dobrze tych lig] w Danii, Chorwacji, Rosji czy Rumunii. Można sprawdzić jak tam rozkłada się strzelanie bramek.

Ja natomiast póki co sprawdzam w excelu na sucho jak sprawdza się gra na mecze niezależnie od lig.
super. nie zapomnij wkleić tu wyników! ???? mi niestety czas nie pozwala ????

Do góry Bottom