>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Traveland Olsztyn 23-29 Chrobry Glogow 05.11.2005

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Traveland Olsztyn - Chrobry Glogow (Ekstraklasa M)

3,20 13,00 1,30 bet-at-home 23-29

W tym meczu jest zdecydowany faworyt a mianowicie Chrobry! nie może tu być innego wyniku jak wygrana gości. Chrobry plasuje sie na 3 pozycji w tabeli a beniaminek z Olsztyna na 9. Chrobry w tym sezonie gra bardzo dobrze przegrał jak narazie tylko jeden mecz i to z Vive Kielce które zmierza po mistrzostwo Polski.

Mój typ: 2

S 0

send

Forum VIP
To może i ja się dopiszę. DomeL, zgadzam się w 200% z Twoim typem, polecam grę na Chrobrego za maksymalne dopuszczalne przez Waszą kieszeń i limity bukmacherów. Olszytnianie przeżywają niesamowite problemy, mianowicie kontuzje obydwu bramkarzy, Marcina Proroka oraz Roberta Łabuzińskiego, powodują, że trener Gienadij Kamielin ma wielki dylemat. Próbuje sprowadzić bramkarzy z niższych lig, podjął już próby, czy jednak to się uda, to niewiadoma. Ukazała to już wielka porażka z Kwidzyniem, gdzie Olsztynianie przegrali aż 14 punktami. Z drugiej strony Chrobry gra ostatnio świetne zawody, co prawda przegrali z Kieleckim Vive, ale to tak naprawdę nic dziwnego. Jutro powinni wygrać co najmniej 10 punktami, jeśli nie więcej(mała poprawka, mecz zostanie rozegrany jutro, przynajmniej tak mówi oficjalna strona Travelandu).

Pozdrawiam

SenD

niedzwiedzmj 0

niedzwiedzmj

Użytkownik
Postawa Chrobrego w tym sezonie jest dla mnie spora niespodzianka ;] nie przypuszczalem ze sa oni w stanie nawiazac walke z najlepszymi ;] jednak zawsze wiedzialem ze tego zespolu nie mozna lekcewazyc ;] brawo chrobry ;] 3majcie tak dalej ????

chrobry ogrywa wszystkich ktorzy sa nizej od niego w tabeli rowniez teraz tak sie stalo ;] treveland olsztyn 23-29 chrobry glogow ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom