>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Transmisje na żywo - ile trzeba mieć kasy na koncie?

danni 8

danni

Użytkownik
Jak w temacie. Chce wypłacić kasę z bet365, ale nie chcę tracić możliwości oglądania meczów. Ile kasy muszę zostawić na koncie, żebym mógł nadal oglądać transmisje?

piotrex007 168,7K

piotrex007

Użytkownik
Teraz wprowadzili tę zasadę, że trzeba mieć kasę na koncie, więc nie wiem, czy moja odpowiedź Ci pomoże...Ale jeszcze podczas Wimbledonu 2010 wprowadzili zasadę, że aby oglądać tego Wielkiego Szlema trzeba mieć kasę na koncie, więc ja kupiłem kupon Ukash przez neta o wartości 1zł i wpłaciłem (chciałem wpłacić jak najmniej, byle było coś na koncie) i pomogło. W tym roku podczas Australian Open trzeba było wpłacić 40zł, żeby oglądać, a resztę wystarczy mieć kasę na koncie, więc myślę, że nawet jak 1gr zostawisz to będziesz mógł oglądać transmisje bez problemu. Chociaż na wszelki wypadek zostaw 1zł, bo może być tak, że musi być na koncie kwota potrzebna do zagrania zakładu, a w bet365 bodajże minimalna stawka to 1zł ????
Mam nadzieję, że nie namieszałem zbytnio ????

danni 8

danni

Użytkownik
Heh, no z tym Australian Open to wiem. Przez przypadek to subskrybowałem i wzięło mi z konta 40 zeta, później zwracali to w postaci bonusu 40 zł, ale trzeba było go raz obrócić przed wypłatą. Poza tym myślę, że jest tak jak piszesz.

Do góry Bottom