Skauci SKA nie próźnują, z tego co wiem to są też na kazdym meczu Loko, ciekawe którego gracza chcą podkrasć, mam juz typy ale nie chcę wykrakać bo ta młodziez jest perspektywiczna i za rok bedzie stanowic o sile Loko więc najchetniej bym tych skautów stamtąd wygoniłPrawdopodobne jest, że uznany za najlepszego goalie Młodzieżowych Mistrzostw Świata 2019 - rosjanin Koshetkov (Soczi) przejdzie po zakończeniu sezonu do SKA St. Petersburg. W tym sezonie zagrał dwa spotkania w KHL i 15 w składzie klubu z Ryazania. Kontrakt 19-letniego bramkarza obowiązuje do końca sezonu 2020/2021. Widać SKA już myśli o wzmocnieniach na przyszły sezon ????
Skauci z NHL tez sie tam krecą i będą na meczu Rosja-Finlandia 07.02, gdzie w brame zobaczymy Ilie Konowałowa. Ale Loko ma drugi talent miezy słupkami9 mówią, że lepszy jest niż Ilia), chłopak ma 19 lat i juz zdażył sie zaprezentować w kilku meczach KHL i podpaść kilku napastnikom bo radził sobie bardzo dobrze
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 23:38 przez mark1973
cytat z dnia April 23, 2019, 11:29 p.m. przez alpha
Kilka klubów NHL interesuje się Ilyą Mikheyevem, więc możliwe, że już niedługo gracz Omska wyląduje za Oceanem.
Najbliżej mu do Hawks, Leafs i Knihgt, zobaczymy jak to sie potoczy.
cytat z dnia April 23, 2019, 11:43 p.m. przez rasijskij
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 23:38 przez mark1973
cytat z dnia April 23, 2019, 11:29 p.m. przez alpha
Kilka klubów NHL interesuje się Ilyą Mikheyevem, więc możliwe, że już niedługo gracz Omska wyląduje za Oceanem.
Najbliżej mu do Hawks, Leafs i Knihgt, zobaczymy jak to sie potoczy.
Z tego co dzisiaj wyczytałem to najbliżej mu właśnie do Leafs, ale to nic pewnego. Ekipa z Toronto jest mocna, ale zawodnik Omska byłby ciekawym wzmocnieniem i nie zająłby wiele miejsca "pod czapką"
cytat z dnia April 23, 2019, 11:51 p.m. przez rasijskij
A nie słyszał nikt z was informacji na temat Kaprizowa? Nie wybiera się do Minnesoty na przyszły sezon? Ja ostatnio nie jestem na bieżąco. Jakiś czas temu spotkał się z przedstawicielem klubu z USA ale nie wiem na jakim etapie to się teraz odbywa.